• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme ameliyatından sonra.....

geçmiş olsun masaj olayını ikinci haftadan sonra başlanıyor diye biliyorum ama benim doktorum hiçbir zaman masaj kelimesini telaffuz etmedi elle arada bir diyordu iz içinde birinci aydan sonra yani dikişler tamamen kapanınca kullanman lazımdı sen yine de kullan tabi Dr un ne diyorsa onu yap ağrı değilde arada belki batma yaşayabilirsin zamanla geçer onlarda

2 ay oldu rengini solduruyor adını hatırlamıyorum. Ama medikallerde silikon bant deyince veriyorlar

Gecmis olsun canim ben masaj yaptihim icin protezin yararli kapsulunu yirtmisim
Ikinci ameliyatimda dr geldi yanima ve dediki "sen masajmi yaptin "? Evet dedim
Oda " yapmayin yararli kapsulu yirtmissiniz ve tekrar kapsul olusunca iki kapsul arasi sivi kaliyor ve ilerde sorun yapabilir "dedi
Protez bi kere puturlu protez aslinda masaja hic gerek yok yani dr um oyle dedi benim ben de artik hic masaj yapmiyorum korkumdan yapmaya da gerek duymuyorum hic hani bazen kasiliyor gibi oluyor yinede elimle hafif masaj yapiyorum ister isemez ama baska turlu yapmiyorum

bende meme büyütme düşünüyorum fakat aklıma bi soru takıldı. silikon takıldıktan sonra masajla bile yararlı kaksul yırtılabiliyorsa o memeyi nasıl kullancamki ben :KK57: ?? ezilmesin hasar görmesin diye ömür boyu koruycammı? yüzüstü yatamıcam, çarpmıcam, düşmicem, dokunmıcammı?

bende meme büyütme düşünüyorum fakat aklıma bi soru takıldı. silikon takıldıktan sonra masajla bile yararlı kaksul yırtılabiliyorsa o memeyi nasıl kullancamki ben :KK57: ?? ezilmesin hasar görmesin diye ömür boyu koruycammı? yüzüstü yatamıcam, çarpmıcam, düşmicem, dokunmıcammı?
Korkmana gerek yok ben yuzusti bile yatiyorum dokunuyorum da ama masajin yapma sekli de var demekki ben cok ters harektler yapmisim bilmeden

Kızlar ben cmt amelıyat oldum.cuma randevu ya cagırdı benı dr.carsamba banyo yap dedı.aöa böyle masaj felan demedı. Sonra mı dıcek acaba.kızlar bende yaptırdım ve kapsül olayını okuyunca içim bır tuhaf oluyor allah korusun hepımızı
Merhaba bende birkaç aya kdr olucam inş. suan tek mrk ettiğim şey ameliyat sonrası ağrı ve acı cok mu.

Back
X