• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

kabul ettim canım. büyük olmaz canım ya. küçük mü diye soran çok gördüm de kendim de dahil, büyük diyen az gördüm :9: ben çok uzun boylu olmama rağmen 270 taktırdım. 1.83 boyundayım, oldukça geniş omuzlarım var

Canım özel msjına buradan cvp vereyim .. Fiallerim bitince üzerinde durmayı düşünüyorum 2 hafta sonra doktorlarla görüşmeye başlıycam . İlgilendiğin için teşekkkür ederim:17:

kabul ettim canım. büyük olmaz canım ya. küçük mü diye soran çok gördüm de kendim de dahil, büyük diyen az gördüm :9: ben çok uzun boylu olmama rağmen 270 taktırdım. 1.83 boyundayım, oldukça geniş omuzlarım var

canım fotolar harika, daha büyüğünü de kaldırırmışsın ama bence bu süper çok doğal, hiç belli değil protez olduğu.. tekrar konuşcam drla en fazla 270 olsun çok büyük olunca ilerde de sorun olabilir çocuk fln olunca sarkar heralde.

Papatyam merhaba,

Sizi forumda yeni gördüm. ben uzun zamandır oralet ve poisa takipçisim. gerçi bugün de deathles e hayran kaldım... avatarında ki fotoğraf senin mi? mükemmel gözüküyor. sakıncası yoksa bende görebilir myim?
:34:
sevgiler..

papatyacığım tlf nu. için teşekkür ederim.yarın saat 5'e randevu aldım.cemil turgaydan da pazartesiye randevu aldım. bakalım artık.bu arada aresya da çağhan beye mi ameliyat oldu?

canım ben de cağhan beye ameliyat oldum çok ilgili ve gercekten iişini çok ii yapan titiz bi doktor..papatyamın tavsiyesiyle gitim.bugün onuncu günüm çok mutluyum!!:16:darısı başına işh.!!buarada albüm yaptım daha şişler ama istersen bakabilirsin.:34:hersey gönlünce olsun!!

Son düzenleme:
Aresya süpper olmuş seninkiler çok beğendim güle güle kullan cnm :nazar: bende papatya55 den sonra düşünmeye başladım onun avatarına bayıldım çok güzel duruyor çok yakışmış benimkiler normal büyüklükte ama kilo alıp verdikçe o dolgunluk gidiyor biraz ameliyat sonrası çok ağrılı oldu mu cnm genelde burda okuduklarım çok ağrılı olduğunu söylüyor :7:

Aresya süpper olmuş seninkiler çok beğendim güle güle kullan cnm :nazar: bende papatya55 den sonra düşünmeye başladım onun avatarına bayıldım çok güzel duruyor çok yakışmış benimkiler normal büyüklükte ama kilo alıp verdikçe o dolgunluk gidiyor biraz ameliyat sonrası çok ağrılı oldu mu cnm genelde burda okuduklarım çok ağrılı olduğunu söylüyor :7:

canım cok tesk ederim:16:bbende papatyamın fotolarından etkilenerek gitmiştim çağhan beye elleri dert görmesin doktorumuzun ..çok başarılı eğer izmirdeysen tavsiye ederim :40:sen derdini ve istediklerini anlat gerisini doktora bırakıyosun bi uyuyosun uyanıyosun rüya gibi hersey olup bitmiş:70:hersey gönlünce olsun canım!!

biliyorum bende aralıkta burun ameliyatı oldum hem estetik hem sağlık açısından ilk ameliyatımdı hiç korkulucak bişey yokmuş gerçekten, ben memnunumda ama kilo alıp vermekten sanki eski dolgunluğu yok gibi geliyor bana izmirde değilim bursadayım ben düşünüyorum aslında böyle başarılı güzel sonuçları gördükçe şuanki halleride iyi ama neden daha iyi olmasın cnm ama artık seneye kışın yazın ameliyat çekemem hiç, olucağım zaman artık burayada konu açarım :1: dr süpermiş darısı tüm isteyenlerin başına :7:

biliyorum bende aralıkta burun ameliyatı oldum hem estetik hem sağlık açısından ilk ameliyatımdı hiç korkulucak bişey yokmuş gerçekten, ben memnunumda ama kilo alıp vermekten sanki eski dolgunluğu yok gibi geliyor bana izmirde değilim bursadayım ben düşünüyorum aslında böyle başarılı güzel sonuçları gördükçe şuanki halleride iyi ama neden daha iyi olmasın cnm ama artık seneye kışın yazın ameliyat çekemem hiç, olucağım zaman artık burayada konu açarım :1: dr süpermiş darısı tüm isteyenlerin başına :7:

gecmiş olsun:71:kışa kadar doktor srsştırısın hem..:34:bu arada ağrılı mı die sormuşsun benim kasaltı olsduğu için ağrı oldu ama ağrı kesici ve kas gevseticilerin faydasını çok gördüm..işte sırt üstü yattğımız için sırt ağrısı oluyo kendi kendine rahat etme yöntemleri kesfediyosun:9:bi hafta sonra çok ii hissetmeye başlıyosun zaten:10:kilo alıp vermeyke ilgili şunu söyliim tatlım takılan protez ömür boyu garanti veriyo ama hızlı kilo alıp verme genelde vücudumuzu nasıl etkilerse protez olduğunda öyle oluyomuş..:40:bu yüzden olumsuz etkilenmeyi engellemek için dikkat etmek gerekir demişti doktorum.benim kilo alma gibi sorunum olmadı şimdiye kadar sana tavsiyem dilşadçım düzenli spor yapman daha sıkı olursun hem kilo alıp vermelerden de min.oranda etklienir vücudun..hem de protez için daha sağlıklı bi sonuç alırsın nacizane tavsiyem:34:sevgiler canımcım!!:16:

zaten çok ufak yaşlardan bu yana lisanslı sporcuyum ben sporu bıraktıktan sonra almıştım bir 5 kilo onu verdim sonra tekrar başladım spora haftanın 5 günü yapıyorum yediklerimede takıntı derecesinde :56: çok dikkat ediyorum :1: istediğim zaman alıp istediğim zaman veriyorum kolay oluyor ama göğüslere etkisi oluyor biraz onuda sporla hallediyorum şimdilik ama biliyorum şuan ihtiyacım yok ama burda başarılı sonuçları gördükçe yaptırasım geliyor sayenizde :46:

canım fotolar harika, daha büyüğünü de kaldırırmışsın ama bence bu süper çok doğal, hiç belli değil protez olduğu.. tekrar konuşcam drla en fazla 270 olsun çok büyük olunca ilerde de sorun olabilir çocuk fln olunca sarkar heralde.
çok sağol canım :16: ben henüz bekarım. ilerde iki çocuk doğurayım kısmetse (çok istiyorum :emir_bebek: ) eğer sarkarsa hem toparlatma hem de azıcık daha büyük protez düşünebilirim walla. baktım çok zor olmadı :9: en büyük korkum sarkan göğüstü. şimdi hiiiiç korkmuyorum walla. süper doktorlarımız var bizim için :34:

Papatyam merhaba,

Sizi forumda yeni gördüm. ben uzun zamandır oralet ve poisa takipçisim. gerçi bugün de deathles e hayran kaldım... avatarında ki fotoğraf senin mi? mükemmel gözüküyor. sakıncası yoksa bende görebilir myim?
:34:
sevgiler..

teşekkürler arkadaşım :16: çok doğru kişileri takip etmişsin bu arada :13: ekliyorum seni :10:

Canım özel msjına buradan cvp vereyim .. Fiallerim bitince üzerinde durmayı düşünüyorum 2 hafta sonra doktorlarla görüşmeye başlıycam . İlgilendiğin için teşekkkür ederim:17:

oh oh ne güzel sevindim tilatucum :16: finallerde de başarılar bu arada :68:

teşekkürler dilşadçım :16:

:52: :52: baktım baıyorum galiba bir süre bakıyor olucam :60:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: bunlar böyle uzar gider cnm :34:
ay bende heveslendim valla bi albümde ben yapim :61:

aaaayh bayıldım ben fotolara bayıldım bayıldıııımmmm :16: çok doğal çok güzel olmuş benimkiler de iyice şekil alınca böyle olur inşaallah :31:

Back
X