• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Suyu

ForgetMeForever

One Day Baby We'll Be Old
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
211
0
26
İstanbul
İyi günler hanımlar..
Benim saçlarım doğal olarak çok siyahtır. Boya gibi siyah durur. Zaten esmerim. Ama benim sarı saçlara karşız zaafım var, çok begenıyorum :))
Saçlarımın hafif rengini açmak istiyorum, Papatya Suyu kullanarak.
Ama saçlarımda nasıl durur, bilemıyorum .... Bide bu papatya suyu nerede bulur onuda söylerseniz yardımcı olursunuz :)

aktarlarda bulabilirsin canım...benım saçlarım boyalı ve ben denedım bir işe yaramadı
belkı boyasız saçlarda işe yarıyordur.

kokusundan dolayı papatyalardan nefret ettim :D
ve koca şişe öylece duruyor:27:

aktarlarda bulabilirsin canım...benım saçlarım boyalı ve ben denedım bir işe yaramadı
belkı boyasız saçlarda işe yarıyordur.

kokusundan dolayı papatyalardan nefret ettim :D
ve koca şişe öylece duruyor:27:

Sağol canım, aslında istediğim saç uçlarımı hafif sarımsı bir renge dönüştürmek, sınıfımda bir arkadaşımın saçları kahverengiydi ve papatya suyu kullanmış aralara o kadar şık duruyorki.
Bende istiyorum, gerçi saç açıcıda olabilir ama ne kullanıcağım hakkında bi bilgim yok . :)

Sağol canım, aslında istediğim saç uçlarımı hafif sarımsı bir renge dönüştürmek, sınıfımda bir arkadaşımın saçları kahverengiydi ve papatya suyu kullanmış aralara o kadar şık duruyorki.
Bende istiyorum, gerçi saç açıcıda olabilir ama ne kullanıcağım hakkında bi bilgim yok . :)

denemekten bir şey çıkmaz:)
boyasız saçına dene bence
belkı işe yarar
:34::34:

yanlış hatırlamıyorsam eğer
saçında neresını ıstıyorsan güzelce sür (bolca)

sonra güneşte dur 2-3 saat
veya dışarda da gezebilirsin:34:

Back