• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papatya 2411 in zayıflama hikayesi

papatya2411

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
17
1
16
İstanbul
Kilo ver al kilo ver al nereye kadar. Bu kilolar gidecek! Spor yapmama rağmen 1 kilo daha almışım. Buna bir dur demek gerekir diimi ama. Neden kilo aldığıma gelince hep acurcubur yüzünden yoksa yemek yerken bir öğünde 1 dilim ekmekten fazla yemem. Herneyse boyum kilom ve hedefime geleyim. Kilom 53kg Hedef kilom 45kg boyum 162cm. Neden mi 45kg çunku 2 kilo payım olsun istyorum 47 ye de çıksam bunu koruyacak payım olsun istiyorum. Bu arada boyum 160cm idi fakat 2cm uzamış çok şaşırdım çunku 26 yaşında boy mu uzarmış,bu da pilates in velinmetleri olsa gerek :) Spor derken öyle salona falan gtmyorum evde yada dışarıya çıkıp yürüyorum.

sabah kahvaltımı yaptım bile hemen paylaşayım fakat öncesinde şunu içtim 1 bardak su+yarım çay kaşığı karbonat+limon suyu
Kahvaltı:
1 yumurta
Maydonoz
ıhlamur çayı
1 adet form bisküvisi üzerine krem peynir sürülmüş(pakette 10 tane var sadece 1 tanesi)

Bu arada form bisküvisinin üzerine şu karperlerden sürünce çok lezzetli oluyor ben eskden çizinin peynirlisini severdim fakat bu da aynı lezzete sahip bence. 1 adet karperi 5 büsküvinin üzerine sürüyorum diğerlerini arada falan yerim diye düşündüm 5 adet büsküvi neredeyse 1 dilim ekmeğe eşdeğer kalori içeriyor krempeynrse 1 paketi 15gr 100gr ında 200 küsür kalori var. Diyet yapıyorsak birazda olsa lezzet olmalı diimi ama.

Bu arada az sonra br içecek hazırlyacağım ve tüm güne bölüştürerek bunu içmeyi planlyoryum. Tarifine gelince 2 poşet yeşilçay 1 karanfil,1 çubuk tarçın 1 ince dilim zencefil, 1 dilim portakal(kabuğuyla birlikte) 1 dilim limon(kabuğuyla birlikte) 1lt su. Demledikten sonra termos a koymayacağım boylece gun boyu sıcak kalacak

bunu spordan sonra içmeyi düşünüyorum. Şimdilik bu kadar öğünlerim ve yaptığım sporları paylaşacağım.

Eveet yarım saat pilates yapıldı. Bununla 141 kalori yakıldı. çayımız içiliyor birazdan ara öğün vaktii.

Ara öğün 1 fincan sütlü(yarımyağlı) türk kahvesi ve 1 adet kuru incir ve 1 adet maden suyu. Maden suyu ve kahve tok tutuyor :)

Öğlen
2 kepçe tavuk çorbası
salata
100ml yoğurt
1 dlim kepek ekmeği

ara 4 adet krempeynirli form büsküvsi siyah çay ve roka

Bu arada açık havada 6km yürüyüş yapıldı 260 kalori harcandı

eveet geldik akşam yemeğine 1 tabak çğ brokoli 1 kaşık yoğurt ve 1 elma yemeyi düşünüyorum. Kaçamaksız bir gün oldu umarım gece de kaçamak falan olmaz. Gün içersinde spor ile 400 kalori yakıldı.

başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende ilates yapıyorum 30 dak ebru şallının etkili karın egzerizleri cd sinden düzenli yapıldığında gerçekten işe yarıyo:8:

başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende ilates yapıyorum 30 dak ebru şallının etkili karın egzerizleri cd sinden düzenli yapıldığında gerçekten işe yarıyo:8:

Teşekkür ederim. Bende sabahları ebruşallı ile yapmaya başladım daha önceden özel pilates dersi almıştım ve cidden bayağa bir sıkılaşmıştım. Fakat bırakıp yeniden başlayınca başa saryor başlangıçtaki gib zorlanıyor insan :) .

Eveet gelelim 2. günümüze.

Sabah
1 ufak muz
1 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1 bardak yağsız süt
1 ufak kivi
tarçın ve braz kakao bunların hepsi blendırdan geçirilir ve aafiyetle içlir

ARA
3 adet eti form kepekli üzerinde krem peynir
çay roka

Öğlen

ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
1 diet kutu kola

Şmdilik bu kadar unutmadan 6km yürüyüş

Teşekkür ederim. Bende sabahları ebruşallı ile yapmaya başladım daha önceden özel pilates dersi almıştım ve cidden bayağa bir sıkılaşmıştım. Fakat bırakıp yeniden başlayınca başa saryor başlangıçtaki gib zorlanıyor insan :) .
1 hafta yapmayınca bile her yerim tutuluyo etkesiği oluyo :26:

Back
X