- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.368
-
- Konu Sahibi dontbedare
Bence adam karısının yüzüne he deyip ailesi ile bildiğini okuyor. Bu saf kızım da eşim beni kolluyor sanıyor. Lafa değil icraata bakması lazım.O çok övdüğün muhteşem kocanın sandığın ve anlattığın kadar kusursuz olmadığını ve aşırı derecede pasif oldugunu soylemeye geldim.
Eşi mukemmelmiş .Umarım oledır .Bence adam karısının yüzüne he deyip ailesi ile bildiğini okuyor. Bu saf kızım da eşim beni kolluyor sanıyor. Lafa değil icraata bakması lazım.
Merhaba hanımlar. Bana biraz akıl verin, yol yordam öğretin çünkü ben normalde çok özgüvenli, düşündüğünü söyleyen biri olsam da konu böyle akrabadan biri ya da KV olunca dilim tutuluyor sanki karşı çıksam orada çarpılcam...
Annem hep saygılı ol saygılı ol diye diye boyle yaptı muhtemelen beni.
Neyse konuya geleyim. Ben 22 yaşında 1 yıldır evliyim. Okurken evlendim şuan üni son sınıfım. (5 sene bölümüm.) Okulum hep pandemiye denk geldi evden okudum yani evlendikten sonra çok rahat oldu. Hiç pişman değilim, eşim mükemmel bir insan. Herkes bu devirde böyle bir insan mı kaldı diyorlar. Ağzımın içine bakar, benden daha çok aşk insanı resmen, hiçbir dediğimi unutmaz ve gidip alır, sürpriz yapar vs. Yani eşimden yana bir sıkıntım yok. Şimdi hikayenin kötü yerine gelelim..
Ben maaalesef ki aile apartmaninda oturuyorum.Kabul etme nedenim KV'ler yılın 8-9 ayı köyde (40dk evden uzaklığı), 3 ay apartmanda kalırlar.
Benim KV 70, KP 80 yaşında. Ananem ve dedemle aynı yastalar. Benim annem 44 babam 45 yaşında.
Ama KV ve KP benden dinç maşallah. Öyle hasta filan değillerdir, güçleri kuvvetleri yerinde.
KV ve KP pantolona takıntılı. Onların yanında hayatttaa giyemezsiniz. İlla etek giyeceksiniz. Ben etek giymeyi pek sevmem, nadir giyerim.
Evleneli 2 hafta olmuştu ve bayramdı. KV ve KPyi arabayla mezar ziyaretine götürüyorduk, öbür günde herkes köyde toplanacakti. Bende uzun bir tunik giydim altına da bol bir pantolon giydim ama gerçekten bol bir pant. Bana şöyle dedi:
'Seni yarın köyde öyle görmiyim. '
Hiçbir şey demeden dışarı bakmıştım. Sadece bana böyle değiller bu konuda herkese ama üslup nedir ya
Bir gün apartmanda oldukları bir gün okuldan ve işten yorgun argın canımız çıkmış gelmiştik, gelin yemek yiyin dedi. İyi dedik. Tam kapıdan girecektim ki 'Git üstünü değiştir öyle gel' dedi. Resmen kapıdan kovulmuş gibi oldum öyle delirdim ki. AMA HİCBİR SEY SÖYLEMEDİM EVET.
Her onlara gittiğimizde benim çalışmamı istemediğini söylüyor. Ailem beni boşuna okutmadi tabi calisicam dedim en son.
Her okuldan konu açılsa 'iste bu sene son ne güzel oku tabi kızım, sonra oturursun evde kocanin parasi yeter zaten size' diyor.
6-7 ay önce onlardaydik yine salonda oturuyorduk sonra eşim ve KP içeri gitti bir şeyi tamir etmek için. Hemen yanıma geldi oturdu çalışma konusunu açtı işte, sonra yok bakiciyla büyüyen çocuklar onu annesi belliyormus annelerini sevmiyorlarmis filan dedi, onunla ayni düşünmediğimi anlayınca şöyle dedi:
'Bana guvenipte kayınvalidem çocuğuma bakar da ben çalışırım diye düşünüyorsan hiç bana güvenerek çocuk yapma' dedi..
Ben de 'yapmam' dedim sadece. Uzaklaştım oradan.
Sonra eşimin tarafından herkesin orada olduğu bir zamanda 'sözde' (!) 'Bu gelinde çok sinsi' dedi. Herkes güldü şaka yaptigini düşünüp ama gülmeden söyledi şaka filan değildi biliyorum. Ben sessiz bir insanım kimsenin işine karışmam, dedikodu yapmayınca sinsi oluyorum herhalde...
Bana hep ' ben içimde tutamam kızım, ne düşünürsem söylerim' diye diyee söylüyor da söylüyor. Gerçekten onlara gittigimde çok geriliyorum. Mesela gorumcemlerle çok iyi anlasirim, onlarla köye gitmeyi denk getiririm hep. Tek gitmek istemiyorum sıkılıyorum zaten. Eşimde bilir bunu giderken ablam da gelir mi diye arayalım istersen der hep. Böyle böyle zamanı geçirmeye çalışıyorum ama tabi kış geliyor. Onların apartmana gelme zamanları da geliyor..
Öyle evime 1-2kereden fazla çıkmaz. Dizlerim agiriyor der. Ama sürekli börek yaptım gelin, şunu ettim gelin, yedirmeyi sever sağolsun. Ama 'bu devirde böyle KV mi kaldı kendi yapıp gelinlerini yediriyor' demekten de geri kalmaz tabi...
[/QUOTE
O bulunmaz hint kumaşı ağzının içine bakan eşin nerde kv bunları söylerken.tamam yaşlı insanlar kırmayın derim de bunlat abartmış biraz. Ben olsam inadına giyer ve görüşmem onlarla. Benimkiler de öyleydi ama ben ilk evlebdiğim günden itibaren kendi evimde köyümde giymediğim kıyafetleri giydim nasıl alıştırırsan öyle gider. Ha yaşları var ama kimin kaç yaşına kadar da yaşayacağını allah bilir.
Gerekirse kuru ekmek ye onlardan uzaklaş daha sana neler yapar bu, hastalanırsın genç yaşta.Dışardan hiç mi hic öyle gözükmez. Hatta iyi bile denir . Yedirir,içirir. Biz her köye gittiğimizde ellerimiz dolu döneriz sağolsun. Ve maalesef eşimin ailesi hiçbir şey yapmadılar. Durumları çok yok zaten ve ne düğün, ne ev eşyası, ne başka bir her şey hep eşim yaptı tek başına. Çok borca girdik tabi ve kira odeyemezdik. Zaten para da kira olmamasina rağmen uçtan uca yetiyor
Uzun süredır tanıyoruz aynı ısyerındeyız .Once kankaydık.Sonra acıkladı bana.Ben saka yapıyor sanıp dalga gectım.Baktımkı şaka yapmıyor.Aynı ısterınde kötüde olamam.Haddını aştıgında lafını verıyorum ama yok yanı .Hayır dedıgım an kavga edıyo benımle.O yuzden yavas yavas uzaklasıorum.Töbe töbe. Elin herifi bu haddi nerden buluyor ya, sevgili bile değilsiniz. Aksi olması gerekmez mi, huyunuza gitmesi ürkütmemesi falan. Kendini ne sanıyor nerde görüyor acaba?
Allahın ayısı. Gitsin mağarasına, neyine gerek modern hayat? Oldu olacak saçından tutup sürükleseymiş mağarasına, neanderthal.Uzun süredır tanıyoruz aynı ısyerındeyız .Once kankaydık.Sonra acıkladı bana.Ben saka yapıyor sanıp dalga gectım.Baktımkı şaka yapmıyor.Aynı ısterınde kötüde olamam.Haddını aştıgında lafını verıyorum ama yok yanı .Hayır dedıgım an kavga edıyo benımle.O yuzden yavas yavas uzaklasıorum.
Aynen öyle .Ne sanıolar bilmiorum ki .Ben yıllardır calışıp kendı ayakları uzerınde duröuş bır ımsanım.Bır ıyı oluo bır kötü oluyor.Iyıyken ıyı kotu bısey dedıgımde yada olumsuz bısey dedıgımde nevrı donuyor.Bence narşist .Allahın ayısı. Gitsin mağarasına, neyine gerek modern hayat? Oldu olacak saçından tutup sürükleseymiş mağarasına, neanderthal.
Adam olağanüstü pasif. Biz daha nisanli bile degilken esim benim de oldugum bir ortamda ailesinden kadinlarin bulundugu bir ortamda "Lotus gelinliginde kırmızı kuşak istemiyor. Takmayacak haberiniz olsun. Kimse bu konuda israrci olmasin" dedi ve konu orada kapandi. Olmasi gereken tavir buydu. Kaldi ki biz nişanlı bile degildik. Bunlar bi de evli.Bence adam karısının yüzüne he deyip ailesi ile bildiğini okuyor. Bu saf kızım da eşim beni kolluyor sanıyor. Lafa değil icraata bakması lazım.
Bence tehlikeli bir insan. Net olarak tavir koyun ve asla tek kelime konusmayin iş harici.Aynen öyle .Ne sanıolar bilmiorum ki .Ben yıllardır calışıp kendı ayakları uzerınde duröuş bır ımsanım.Bır ıyı oluo bır kötü oluyor.Iyıyken ıyı kotu bısey dedıgımde yada olumsuz bısey dedıgımde nevrı donuyor.Bence narşist .
Avcı ruhu. Sizin gibi güçlü, kendi kendine yeten kadınları dize getirince daha bir zevk alıyorlar. Ama biraz akılsız bir avcı bu. İnsan tavlama aşamasında huyuna gider, kandırana kadar.Aynen öyle .Ne sanıolar bilmiorum ki .Ben yıllardır calışıp kendı ayakları uzerınde duröuş bır ımsanım.Bır ıyı oluo bır kötü oluyor.Iyıyken ıyı kotu bısey dedıgımde yada olumsuz bısey dedıgımde nevrı donuyor.Bence narşist .
Demekkı dıorum boyle ınsanlar ıyı rolune burunup böyle kandırıolar ınsanları .Saygı duymuosan defol yani .Avcı ruhu. Sizin gibi güçlü, kendi kendine yeten kadınları dize getirince daha bir zevk alıyorlar. Ama biraz akılsız bir avcı bu. İnsan tavlama aşamasında huyuna gider, kandırana kadar.
Sizinki iyi rolune bürünmüyor ama.Demekkı dıorum boyle ınsanlar ıyı rolune burunup böyle kandırıolar ınsanları .Saygı duymuosan defol yani .
Basit mi? Kiyafetten tut yasam tarzina kadar karışılip eve pantolon giydi diye alinmamasi basit mi?Cok fazla yüz göz olmayın sonucta yaşlı insanlar. Ve öyle görmüşler oyle yetişmişler degistiremezsiniz. Sizde değişmeyin tabi böyle basit konular için. Eşiniz halletsin dediği gibi ona yönlendirin. Annesine babasins saygısızlık yapan kotu davranan yarın sızede aynı şekilde davtanscsktir bu güzel bırsey değil. Evlat sonuçta ancak ne söylenmesi gerekiyorsa sizide savunur. Böyle basit şeyleri çok kafanıza takmayın he he diyip geçin hayatınıza bakın bu yaşlar zamanlar bırdaha gelmez.
Aslında çok basit 1 kere eve mi alınmamış bırdaha gitmezsin davet etsede, ben gelmiyim pantolon var üzerimde çünkü bırdaha değiştiremem diyerek. Yaşam tarzına çalışma vs demiş evet calisicsm boşuna okumadım demiş arkadaş bitti zaten. Cocuk bakmam demiş olabilir kimse bakmak zorunda değil kimse de kimseye güvenerek cocuk yapmaz. Okey sen elden ayaktan düşünce annecim bende size bakamam der gider. Bunlar basit şeyler kv lerin %90 i boyle degılmı zaten..ben nerdeyse 35 yaşındayım arkadaş 22 sımdı onun tecrübesiyle benimki bir olmaz. Onun karakteri ile yine benimki bir olmaz gidip te kocan da kocamı yok bilmem ne bla bla bla diyecek değilim yaBasit mi? Kiyafetten tut yasam tarzina kadar karışılip eve pantolon giydi diye alinmamasi basit mi?
Evrilemez demek istedim ayrıca hay ben bu klavyeninAslında çok basit 1 kere eve mi alınmamış bırdaha gitmezsin davet etsede, ben gelmiyim pantolon var üzerimde çünkü bırdaha değiştiremem diyerek. Yaşam tarzına çalışma vs demiş evet calisicsm boşuna okumadım demiş arkadaş bitti zaten. Cocuk bakmam demiş olabilir kimse bakmak zorunda değil kimse de kimseye güvenerek cocuk yapmaz. Okey sen elden ayaktan düşünce annecim bende size bakamam der gider. Bunlar basit şeyler kv lerin %90 i boyle degılmı zaten..ben nerdeyse 35 yaşındayım arkadaş 22 sımdı onun tecrübesiyle benimki bir olmaz. Onun karakteri ile yine benimki bir olmaz gidip te kocan da kocamı yok bilmem ne bla bla bla diyecek değilim yahe he de geç madem Esin bana bırakmış o ilgilensin diyeceğim tabıkı. 70 yasında insanlar nasıl değişmiyorsa 22 yaşında biride naif karakterinden bir anda baskın bir kadına verilemez umarım anlatabilmisimdir..