- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- Konu Sahibi dontbedare
Bu dediklerinizi yapabilse konu acmazdi zaten. Bunlari yapsa basit derdik bizde sorun agzini dogru duzgun acamaması . O acamayinca kimin kollamasi lazim kocasinin.Aslında çok basit 1 kere eve mi alınmamış bırdaha gitmezsin davet etsede, ben gelmiyim pantolon var üzerimde çünkü bırdaha değiştiremem diyerek. Yaşam tarzına çalışma vs demiş evet calisicsm boşuna okumadım demiş arkadaş bitti zaten. Cocuk bakmam demiş olabilir kimse bakmak zorunda değil kimse de kimseye güvenerek cocuk yapmaz. Okey sen elden ayaktan düşünce annecim bende size bakamam der gider. Bunlar basit şeyler kv lerin %90 i boyle degılmı zaten..ben nerdeyse 35 yaşındayım arkadaş 22 sımdı onun tecrübesiyle benimki bir olmaz. Onun karakteri ile yine benimki bir olmaz gidip te kocan da kocamı yok bilmem ne bla bla bla diyecek değilim ya he he de geç madem Esin bana bırakmış o ilgilensin diyeceğim tabıkı. 70 yasında insanlar nasıl değişmiyorsa 22 yaşında biride naif karakterinden bir anda baskın bir kadına verilemez umarım anlatabilmisimdir..
Yoksa ezerler bu kızı
Gidip etek giyip yemege geri dönmüş okumadiniz mi