- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.887
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Patik atak bende de var ve aşırı ilerlemiş durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki neyle ilgiliPatik atak bende de var ve aşırı ilerlemiş durumda
Geçmişten gelen sıkıntılarım vardı halk dilinde bilirmisiniz bilmiyorum sürekli göbegim düşüyor ve bu panik ataktan kaynaklanıyor artık mamalarla besleniyorum kalbim güm güm atıyor kedi den dahi korksam fırlıyor iştahsızlık zaten yerlerdeSizinki neyle ilgili
Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin ayri ayriGeçmişten gelen sıkıntılarım vardı halk dilinde bilirmisiniz bilmiyorum sürekli göbegim düşüyor ve bu panik ataktan kaynaklanıyor artık mamalarla besleniyorum kalbim güm güm atıyor kedi den dahi korksam fırlıyor iştahsızlık zaten yerlerde
Amin inşallah Beni mahvetti ama İlaç tedavisinide reddettim ilaçları kullandıkça daha kötü oluyorumRabbim yardimcimiz olsun hepimizin ayri ayri
Hani elinizde degil ama dusmeyecek deseniz kendi kendinize benimkide deprem fobisi suan hayat ucgenine baktim gogsumun ortasi agriyor meselaAmin inşallah Beni mahvetti ama İlaç tedavisinide reddettim ilaçları kullandıkça daha kötü oluyorum
İlaç tedavisi gördünüzmü peki yazdıgınızı okuyunca bendede öyle oldu aniden yani Zor gerçektenHani elinizde degil ama dusmeyecek deseniz kendi kendinize benimkide deprem fobisi suan hayat ucgenine baktim gogsumun ortasi agriyor mesela
Korktum simdi keske yazmasaydim kimse benim gibi olmasin hayir elazig depreminde basladi onceden oglum otizmmi diye korkuyordum onda tedavi oldum ikinci bebegi dusunuyordum hatta cok iyiydim ama bu deprem beni alt ust etti bu arada yazdiklarimdan etkilenen olur diye korktum lutfen etkilenmeyin kendimi kotu hissederim sakin olunİlaç tedavisi gördünüzmü peki yazdıgınızı okuyunca bendede öyle oldu aniden yani Zor gerçekten
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inişallah öyle düşünmeyin bende zaten vardı hemde fazlasıyla son yaşadıgım olaydan sonrada daha kötü oldumKorktum simdi keske yazmasaydim kimse benim gibi olmasin hayir elazig depreminde basladi onceden oglum otizmmi diye korkuyordum onda tedavi oldum ikinci bebegi dusunuyordum hatta cok iyiydim ama bu deprem beni alt ust etti bu arada yazdiklarimdan etkilenen olur diye korktum lutfen etkilenmeyin kendimi kotu hissederim sakin olun
Amin cok zor gercekten son yasadiginiz olay neRabbim yar ve yardımcımız olsun inişallah öyle düşünmeyin bende zaten vardı hemde fazlasıyla son yaşadıgım olaydan sonrada daha kötü oldum
Evet bilinçaltına yerleşiyorBide sabah bi program seyrettim. Eger bir travma yasarsaniz beyin onu alip kenara kaldırirmis ve gecmis dediginiz sey aslnda gecmez diyo alt beyinde zaman yoktur diyo siz suanda yasarken beyinde gecmiste yaşadığınız travmayı suan yasıyormus gbidir asıl travma ne ise onu bulup dogru telkinle bastrmak gerekir diyo stres sadece o atese benzin döker. Asıl travmayı bulun diyo adam ama nasil ??
Aynen bende senin gibiyim aglayincada gogsum agriyorAyy sorma ic sıkıntısı bütün neşemi çekip alıyor içimden sadece aglamak istiyorum o zmn
Sakin olmaya çalış ara sevdigin birini konus kafanı dağıfmaya çaliş yada samimi olduğun bi komsun varsa yarm saat gdip gelebilirsinKizlar hic iyi degilim gogsumun ortasi agriyor
Gittim gogus agrim gecmemisti ama suan iyiyim marasa gidince ilk isim doktora gotmek olacak cipraleks baslayacam 10 mgSakin olmaya çalış ara sevdigin birini konus kafanı dağıfmaya çaliş yada samimi olduğun bi komsun varsa yarm saat gdip gelebilirsin