Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Cok zor canm ya insallah iyi olucaz ben sabah beri düsünuyorum kaynağını bulamıyorum bi türlü 🤔 babamn hastalığımiydi yoksa daha önceden mi bseyi kaydetti beynim allahm çıldırıciğimmm

Cok zor canm ya insallah iyi olucaz ben sabah beri düsünuyorum kaynağını bulamıyorum bi türlü 🤔 babamn hastalığımiydi yoksa daha önceden mi bseyi kaydetti beynim allahm çıldırıciğimmm
Benim annemde panik atak var ama kaygi bozuklugu yok arada kalp krizi geciriyor gibi oluyor o kadar.dayim obsesif ama araba falan kullanamiyor artik ben ondan bana gecti diyorum annem o neler yasadi sen biliyormusun diyor yani sebebini cozemedim dedem de bi arkadasi olunce kendini olecek sanardi o da kalbim agriyor derdi doktora gotururdu babam bise cikmazdi tek duam cocuguma gecmesin bendeki bu durum

Peki smdi durumlari nasl düzelme vs varmı? Artk hafıza kaybı yasayp gecmisi ciddi ciddi silmeyi düsünüyorum
Valla dayim hala hasta bazn iyi bazn kotu oluyor durumu cok iyi maddi anlamda gitmedigi yer kalmadi annem iyi dedem unutkan hastasi zaten 90 larinda masallah.bizimkide gecer insallah kurtuluruz bu illetten

Benimde ağrıyor sağ göğsüm ortası gezip duruyor ağrılar dolaşmadığım kardiyolog kalmadı Allahım yardım et bizlere yarabbim 🤲🏻
Amin canim.bak psikolojik de gec benim 6 gundur sol kolum ve gogsum agriyor ve hic bir sekilde doktorada gidemedim bende kalp krizi gecirecem saniyorum ama sonra psikolojik diyorum depremle ilgili seyler dusunmeye baslayip kendimi sıkıyorum yine gogus agrisi marasa bi gitseydim

Aaa doğru orda fay hattı yokmus bide en büyük yüzölçümüne sahip il diye duymustum ovalara gdip oralarda yasayalm tertemiz hava mis hastalk korkusuda gder deprem korkusuda bide ekip bctikmi ne dert kalır ne tasa

Aaa doğru orda fay hattı yokmus bide en büyük yüzölçümüne sahip il diye duymustum ovalara gdip oralarda yasayalm tertemiz hava mis hastalk korkusuda gder deprem korkusuda bide ekip bctikmi ne dert kalır ne tasa
Aynen keske esim oraya tain isteyebilseydi ama malesef burda termikde calisiyor

Yok burda baslamis a ozellestiginde tayin hakki vardi istemedi b ye gecti simdi istese gelirmi bilmiyorum ankaraya gidebilirz dedi gecenlerde ayy hayir diyordum simdi gidelim diyorum ora da burdan iyi marasta 7.5 siddeti deprem bekleniyor ayy soyledikce ruhum daraliyor

Evlendigim ilk zamanlar cok iyiydim sonra oglum oldu otizmmi diye cildirdim o bitti iyiydim simdi bu basladi bu da otizmmi diye dusunmekten daha zormus cunku onda oglum gelisim gosterdikce gecti ama bunda surekli tedirginlik hali dun gece ruyamda gordum deprem oldu aa bumuymus bitti gitti kurtulduk dedim ama uyaninca kabus a devam

X