• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende malesef olumsuz seylerden abartılı bı şekilde etkileniyorum.ama internet sayesinde gereksiz faydasiz çöp bilgilerle doldurmusum.silemiyorum malesef😁 az bakmaya çalışıyorum instagrama falan.minicik bişey görsem günler ayları kovalıyor unutamıyorum.mesela doktorların basina gelen olumsuz şeyler😁
Kesinlikle öyle telefon, internet bizim hastalığımızı çok daha tetikledi haberleri izlemiyorum bu sefer sosyal medyada burada görüyorum bir de zamanında internette hastalık araştırması çok yaptım hepsi bilinçaltına girdi 😬

Kaplanı uyandırmak diye bı kitabı aldım.cok satilanlardan baya bı önerdiler.bakalim inşaallah şifa olur.ama kendimle benzer şeyleri yaşayanlardan telkini daha iyi alıyorum sanki ben.psk ile terapide alıyorum.ama bende etkisi çok olmuyor sanki.nasreddin hoca esekden düşünce doktor çağıralım demiş herkes.oda demiski bana esekden düşeni çağırın demiş.o misal bende de gerçekleşiyor sanki😂

Kaplanı uyandırmak diye bı kitabı aldım.cok satilanlardan baya bı önerdiler.bakalim inşaallah şifa olur.ama kendimle benzer şeyleri yaşayanlardan telkini daha iyi alıyorum sanki ben.psk ile terapide alıyorum.ama bende etkisi çok olmuyor sanki.nasreddin hoca esekden düşünce doktor çağıralım demiş herkes.oda demiski bana esekden düşeni çağırın demiş.o misal bende de gerçekleşiyor sanki😂
Ben de alayım kitabı merak ettim. Dediğin gibi damdan düşenin hâlini damdan düşer anlar geçen arkadaşlarıma panik atak anksiyete var bende diyorum ne demek bilmiyorlar bile 😂 içimden dedim ne çok şanslınız be😂

Ben çeşit türlü kitap aldım uzun süre terapi aldım ama o yoğun anksiyetede asla beynin dinlemiyor hayır bu beyninin oyunu diyorum ya bu sefer gerçekten ölüyorsan diyor bana 😬 anksiyete geldiği hâlde araba kullandığımı doktoruma söyledim süpersiniz diye doktorum beni bi pohpoluyor içimden diyorum hiç yaşamayan ne bilsin😂gel de bana sor bakalım

Ben çeşit türlü kitap aldım uzun süre terapi aldım ama o yoğun anksiyetede asla beynin dinlemiyor hayır bu beyninin oyunu diyorum ya bu sefer gerçekten ölüyorsan diyor bana 😬 anksiyete geldiği hâlde araba kullandığımı doktoruma söyledim süpersiniz diye doktorum beni bi pohpoluyor içimden diyorum hiç yaşamayan ne bilsin😂gel de bana sor bakalım
Maşallah yine cesaretinizi tebrik ederim sende de kutla bunu.ben cesaretim yok mesela araba konusunda.istanbulda cesur olanlar bile korkuyo değilse ben😊bende aynı anksiyetenin tavan yaptigi anda beynim olumlu telkine kapatıyor.sabah çok yoğun düşünceler.bide bende malesefki ağlama var.bu da baya bı enerji kaybi

Bide şu var .bilmek yada bilmemek işi değil sanki bu iş.cahil insanlar takmıyor mesela.Allahim içimize huzuru versin kolaylıkla amin.ben yazın anksiyete atağında hocaya gittim.hocanin olduğu yer o kadar doluki.ben sabah bi sürü ağlamış insan olarak orda iyileştim sanki.benim gibiler çok.bide orda psikoloji okuyan kızla tanıştım.20gun olmuş ilaca başlayalı yemiyor içmiyor kusuyor sallanıyordu.nasil yapicaksin mesleğini falan dedim.ben yapmam başka bı ise gecerim.kaldiramam dedi.numarasini almıştım.aradan zamn geçmişti msj attım iyilestim ben dedi.hem taşınmış hemde ibadete yoneldim bunlar bana iyi geldi dedi.yani bazen bu konuda egitimlide olsan başa gelebiliyo böyle şeyler.kitaplardan bahsettiğim için anlattım.ama okuyun dediler okuyoruz😊

Maşallah yine cesaretinizi tebrik ederim sende de kutla bunu.ben cesaretim yok mesela araba konusunda.istanbulda cesur olanlar bile korkuyo değilse ben😊bende aynı anksiyetenin tavan yaptigi anda beynim olumlu telkine kapatıyor.sabah çok yoğun düşünceler.bide bende malesefki ağlama var.bu da baya bı enerji kaybi
Hiç tebrik etmiyorum kendimi inan bana benim de anksiyete tavan iken olumlu telkin bende de pek fayda etmiyor doktorum her ne iş yapıyorsan işine devam edeceksin diyor ama kafam sürekli olumsuz senaryo kuruyor bir yerim ağrıyor yine olumsuz düşünce

Bide şu var .bilmek yada bilmemek işi değil sanki bu iş.cahil insanlar takmıyor mesela.Allahim içimize huzuru versin kolaylıkla amin.ben yazın anksiyete atağında hocaya gittim.hocanin olduğu yer o kadar doluki.ben sabah bi sürü ağlamış insan olarak orda iyileştim sanki.benim gibiler çok.bide orda psikoloji okuyan kızla tanıştım.20gun olmuş ilaca başlayalı yemiyor içmiyor kusuyor sallanıyordu.nasil yapicaksin mesleğini falan dedim.ben yapmam başka bı ise gecerim.kaldiramam dedi.numarasini almıştım.aradan zamn geçmişti msj attım iyilestim ben dedi.hem taşınmış hemde ibadete yoneldim bunlar bana iyi geldi dedi.yani bazen bu konuda egitimlide olsan başa gelebiliyo böyle şeyler.kitaplardan bahsettiğim için anlattım.ama okuyun dediler okuyoruz😊
Benim de ilk istifra ile başlamıştı hiçbir şey yiyemiyordum endoskopi olmuştum doktor doktor gezmiştim en son psikiyatriye gitmiştim eğitimli insan ile bir alakası yok bu hastalığın zamanın hastalığı ve çok yaygın Allah düşmanıma vermesin senin de anlattığın kişinin hastalık sonrası olumlu kazanımları gibi benim de hayatımda bu hastalığın olumlu katkıları oldu olgunlaştım hayata bakış açım değişti terapi ile hayatımdaki toksik ilişkilerden arındım ne kadar olumlu kazanımlar elde etsem de zor bir süreçti ve hâlen de devam etmekte

Bende ibadet konusunda eskiden de dini konulari takip eden biriydim.cok bı değişim olmadı.ama dünyaya meylim azaldı.sunu alayım bunu giyim hevesim yok.onceden giyime çok önem verirdim.simdi pijamaylayim 😁gezme konusunda hevesliydim eskiden şimdi o da yok.iliskiler konusunda da malesef benle vakit gecirmek isteyen insan azaldı.oncesinde herkes benden akıl alirken dert dinlerken.simdilerde herkesi sikiyomusum.yani ben iyiyken herkes doluydu.simdi azaldı.biraz da menfaat işi sanırım.bide insanlar eğlenmek gülmek istiyor melankoli istemiyor.ama ben zamanında onların acısına aglamis insandım.simdi benim sikintimla dalga geciyolar yada zamanını daha eğlenceli şeylerle harcamak istiyolar.bi yandan haklılar diyorum.ben niye kendimi zamanında yordum.neyse hayırlısı artık vardır bunda bı hayır.ben iyi olayimda kimseden iyi telkin beklemiyeyim.bu e.n guzeli.esim destek oluyor çok şükür.ama oda bikacak diye korkuyorum

Hiç tebrik etmiyorum kendimi inan bana benim de anksiyete tavan iken olumlu telkin bende de pek fayda etmiyor doktorum her ne iş yapıyorsan işine devam edeceksin diyor ama kafam sürekli olumsuz senaryo kuruyor bir yerim ağrıyor yine olumsuz düşünce
Olumlu yonlerimizide sevmemiz lazım sanirim burda hata yapıyoruz.olumsuz yonumzu abartıp üzülüyoruz .ama olumlu yönü sevmiyoruZ.derken bende öyleyim😁siz esinizden destek aliyomusunuz.bende internette bı uygulamadan terapi aliyodum.ilk aldığımda gelen indirim koduyla çok uyguna gelmişti.simdi çok pahalanmis.4lu almıştım.ama şimdi yükselince devam etme konusunda karar veremedim.bide bu terapilerle yapılması gereken şeyleri söylüyor.e ben bunu biliyorum yanlısı ve doğruyu biliyorum.ama bilincaltim kabul etmiyo sanırım ki boyle tepki veriyorum.o yüzdn acaba hipnozami gitsem diye düşündüm.onuda daha önce 2kez yaptırmıştım.o terapidende pahalıydı😁ama çok güven vermişti.ne kadar gelirsen gel hiç bı işe yaramadı dersen paranı geri iade edicem demişti.siz kaç yasindasiniz

Bide siz geç yatmissiniz uykuya dalmada sorunmu oluyor.istahiniz kilonuz nasıl.bende iştah sorunu oluyor.ben genelde uykuya geçiyorum.ama sabah genelde 6da kalkıyorum.ister 11de yatayım ister 1de yatayım 6civari erken de oluyo r gec de oluyor bazen tabiki.ama ilaç kullandığım zaman gece uykusu çok azalmıştı.simdi genelde 6_7saat nadirdd olsa 7bucuk saat uyuyorum.fazla uyuyunca biraz. Seviniyorum anksiyeteli zaman süresi azaldı diye😊Sabah iştah hiç olmuyo zorla yiyorum.cogu zaman çorba süt falan .akşama doğru yiyorum.

Olumlu yonlerimizide sevmemiz lazım sanirim burda hata yapıyoruz.olumsuz yonumzu abartıp üzülüyoruz .ama olumlu yönü sevmiyoruZ.derken bende öyleyim😁siz esinizden destek aliyomusunuz.bende internette bı uygulamadan terapi aliyodum.ilk aldığımda gelen indirim koduyla çok uyguna gelmişti.simdi çok pahalanmis.4lu almıştım.ama şimdi yükselince devam etme konusunda karar veremedim.bide bu terapilerle yapılması gereken şeyleri söylüyor.e ben bunu biliyorum yanlısı ve doğruyu biliyorum.ama bilincaltim kabul etmiyo sanırım ki boyle tepki veriyorum.o yüzdn acaba hipnozami gitsem diye düşündüm.onuda daha önce 2kez yaptırmıştım.o terapidende pahalıydı😁ama çok güven vermişti.ne kadar gelirsen gel hiç bı işe yaramadı dersen paranı geri iade edicem demişti.siz kaç yasindasiniz
35 yaşındayım eşim terapi almam için çok destekçi olmuştu çünkü evimde duramıyordum anneme gidiyordum bir yerden sonra o da bıkar tabii ki
Bide siz geç yatmissiniz uykuya dalmada sorunmu oluyor.istahiniz kilonuz nasıl.bende iştah sorunu oluyor.ben genelde uykuya geçiyorum.ama sabah genelde 6da kalkıyorum.ister 11de yatayım ister 1de yatayım 6civari erken de oluyo r gec de oluyor bazen tabiki.ama ilaç kullandığım zaman gece uykusu çok azalmıştı.simdi genelde 6_7saat nadirdd olsa 7bucuk saat uyuyorum.fazla uyuyunca biraz. Seviniyorum anksiyeteli zaman süresi azaldı diye😊Sabah iştah hiç olmuyo zorla yiyorum.cogu zaman çorba süt falan .akşama doğru yiyorum.
Genel olarak geç yatıyorum ben zaten 1 gibi sabah erken kalkman çok güzel ama anksiyete olunca insan erken kalkmaya da korkuyor çünkü sabahları çok daha yoğun oluyor.

Bende ibadet konusunda eskiden de dini konulari takip eden biriydim.cok bı değişim olmadı.ama dünyaya meylim azaldı.sunu alayım bunu giyim hevesim yok.onceden giyime çok önem verirdim.simdi pijamaylayim 😁gezme konusunda hevesliydim eskiden şimdi o da yok.iliskiler konusunda da malesef benle vakit gecirmek isteyen insan azaldı.oncesinde herkes benden akıl alirken dert dinlerken.simdilerde herkesi sikiyomusum.yani ben iyiyken herkes doluydu.simdi azaldı.biraz da menfaat işi sanırım.bide insanlar eğlenmek gülmek istiyor melankoli istemiyor.ama ben zamanında onların acısına aglamis insandım.simdi benim sikintimla dalga geciyolar yada zamanını daha eğlenceli şeylerle harcamak istiyolar.bi yandan haklılar diyorum.ben niye kendimi zamanında yordum.neyse hayırlısı artık vardır bunda bı hayır.ben iyi olayimda kimseden iyi telkin beklemiyeyim.bu e.n guzeli.esim destek oluyor çok şükür.ama oda bikacak diye korkuyorum
Hipnoz iyi gelmiş miydi?

Hipnoz iyi gelmiş miydi?
2 seansda bı değişim olmadı.ama ben ilaca başladığım dönemdi.cok aşırı artmıştı kaygım.belki ilaçsız daha iyi olabilir diye düşünüyorum.hipnoz doktorum para kaygısı olmayan biriydi.ilk seansda hem tanışma gibi oldu 1saatini ayırdı hiç ücret alması.digerleri bunun içinde alıyor.ilac 25,günden sonra rahatlamıştı.seansdan önce nasılsınız deyince bende bı tık daha iyiyim midemdeki o sıkıntı azaldı.cunku ilaç kullaniyorken yiyemiyodum biraz rahatlamıştı yoğun düşünceler yarıya azalmıştı.bunu söyleyince sen bunun hipnozdanmi yoksa ilacdan mi olduğunu düşünüyorsun deyince sanırım ilacdan çünkü ilacın yan etkisi 20gunden sonra düzelir demişlerdi dedim.ozaman 1ay ara vericez ilacın etkisini gözlemle ondan sonra basliyalim dedi.ben de bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz belki hipnozdandir bu iyilik hali desemde ikna edemedim.benle 1saat terapi niteliğinde konuştu yine ücret almadi.sonrasinda verilen tarihte gittim 1seans daha aldım.sonrada devlet Hastanesi'nde akupunktur sıram gelince zaman onunkiyle çakisti.bende ileri farklı tarihe attım.ama onlardan geri dönüş olmadı.bende akupuntur için haftada 2,gidiyodum.buda yoruyodu.ilac zaten beni güçsüz yapiyodu.bende aramadım kaldı öyle.akupunktur da ilk zamanlar iyi geliyodu .gittiğim gün sakinlesip iştahım açılıyordu.ama sonrasında fayda etmemeye başladı.cunku uzaktı yol 1saat suruyodu akupunktur sonrasında biraz sahilde yürüyelim hastaneye yakın diye .sonra gel alışveriş.yoruldugum için bence fayda etmedi.cunku ilaç bende iştahsızlık çok yaptı.25gunden sonra bı 10gun rahattım sonra tekrar başlamıştı sıkıntılar.

2 seansda bı değişim olmadı.ama ben ilaca başladığım dönemdi.cok aşırı artmıştı kaygım.belki ilaçsız daha iyi olabilir diye düşünüyorum.hipnoz doktorum para kaygısı olmayan biriydi.ilk seansda hem tanışma gibi oldu 1saatini ayırdı hiç ücret alması.digerleri bunun içinde alıyor.ilac 25,günden sonra rahatlamıştı.seansdan önce nasılsınız deyince bende bı tık daha iyiyim midemdeki o sıkıntı azaldı.cunku ilaç kullaniyorken yiyemiyodum biraz rahatlamıştı yoğun düşünceler yarıya azalmıştı.bunu söyleyince sen bunun hipnozdanmi yoksa ilacdan mi olduğunu düşünüyorsun deyince sanırım ilacdan çünkü ilacın yan etkisi 20gunden sonra düzelir demişlerdi dedim.ozaman 1ay ara vericez ilacın etkisini gözlemle ondan sonra basliyalim dedi.ben de bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz belki hipnozdandir bu iyilik hali desemde ikna edemedim.benle 1saat terapi niteliğinde konuştu yine ücret almadi.sonrasinda verilen tarihte gittim 1seans daha aldım.sonrada devlet Hastanesi'nde akupunktur sıram gelince zaman onunkiyle çakisti.bende ileri farklı tarihe attım.ama onlardan geri dönüş olmadı.bende akupuntur için haftada 2,gidiyodum.buda yoruyodu.ilac zaten beni güçsüz yapiyodu.bende aramadım kaldı öyle.akupunktur da ilk zamanlar iyi geliyodu .gittiğim gün sakinlesip iştahım açılıyordu.ama sonrasında fayda etmemeye başladı.cunku uzaktı yol 1saat suruyodu akupunktur sonrasında biraz sahilde yürüyelim hastaneye yakın diye .sonra gel alışveriş.yoruldugum için bence fayda etmedi.cunku ilaç bende iştahsızlık çok yaptı.25gunden sonra bı 10gun rahattım sonra tekrar başlamıştı sıkınt

Hipnoz iyi gelmiş miydi?
Aklımda hipnoz var akupunktur var biorezonans TMS yada paxera ilacı var ne yapicagimi bilmiyorum.akupunktur 14seans gittim sanirim

Aklımda hipnoz var akupunktur var biorezonans TMS yada paxera ilacı var ne yapicagimi bilmiyorum.akupunktur 14seans gittim sanirim

Sizin iştah sorunu varmı.terapiye ne kadar süre gittiniz ne aralıklarla gittiniz.bu psk EMDR yaptığınıda söyledi ama yapmadi henuz

Akupunktur panik atak için miydi ilk defa duydum
Sizin iştah sorunu varmı.terapiye ne kadar süre gittiniz ne aralıklarla gittiniz.bu psk EMDR yaptığınıda söyledi ama yapmadi henuz
Panik olduğum zaman iştahsızlık oluyor tabii 2 yıla yakın doktorumla belli aralıklarla görüştüm 1 yıl düzenli terapi aldım ayda bir kez başlarda haftada 1 kez sonra 15 günde bir sonra ayda bir kez olmak üzere sonra oldukça düzeldim nüksettiği zaman bir seans gidiyordum iyi geliyordu Şubat depremi olduğu zaman nüksetmişti çok etkilenmiştim o zaman da dayanamayıp 20 gün sonra ilaca başlamıştım uzun zamandır bu kadar yoğun yaşamamıştım bu ara yine fazlasıyla hastalık hastalığı takıntım var nabzım yükseliyor

Panik olduğum zaman iştahsızlık oluyor tabii 2 yıla yakın doktorumla belli aralıklarla görüştüm 1 yıl düzenli terapi aldım ayda bir kez başlarda haftada 1 kez sonra 15 günde bir sonra ayda bir kez olmak üzere sonra oldukça düzeldim nüksettiği zaman bir seans gidiyordum iyi geliyordu Şubat depremi olduğu zaman nüksetmişti çok etkilenmiştim o zaman da dayanamayıp 20 gün sonra ilaca başlamıştım uzun zamandır bu kadar yoğun yaşamamıştım bu ara yine fazlasıyla hastalık hastalığı takıntım var nabzım yükseliyor
İlacıniz daha 1 ay olmadı sanırım.ilk 1ay yoğun kaygı yapıyor sonra rahatlarsiniz inşaallah.bende 5 ilaç denedim.fayda olmadı ama başkaları 1aydan sonra iyi olduğunu soyluyor.umarim en kısa zamanda işe yarar.subat depreminde nerdeydiniz deprem bölgesinde miydiniz.yoksa haberlerdenmi etkilendiniz

Ben 44kg civarindayim.o yuzdenmi bende ilaçlardan yan etkiyi fazla alıyorum bilmiyorum.belki kilom fazla olsaydı bende işe yarardi

İlacıniz daha 1 ay olmadı sanırım.ilk 1ay yoğun kaygı yapıyor sonra rahatlarsiniz inşaallah.bende 5 ilaç denedim.fayda olmadı ama başkaları 1aydan sonra iyi olduğunu soyluyor.umarim en kısa zamanda işe yarar.subat depreminde nerdeydiniz deprem bölgesinde miydiniz.yoksa haberlerdenmi etkilendiniz
Haberleri çok izlemiştim ondan sonra başlamıştı. İnşallah ilaç bir an evvel fayda eder nabzım çok yükseliyor kardiyolojiye randevu aldım yarın randevum var.

Sana hiç fayda eden ilaç olmadı mı bazen ilaç değişikliği gerekebiliyor paxeradan önce ben selectra prozac citoles duxet falan denemiştim bana fayda vermemislerdi

Back