- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.441
Etki eder biraz daha sabret hiç fark yok mu1 haftayı geçti ama
Yok malesefEtki eder biraz daha sabret hiç fark yok mu
İnşallah fayda eder biraz daha sabret en azından 2 hafta olsun değişiklik olmazsa sen randevunu al yine doktorunaYok malesef
Aldım sımdıden ama neden böyle oluyor anlamıyorum canım çok sıkkın hiç konuşamıyorum gulemıyorum aglayamıyorumİnşallah fayda eder biraz daha sabret en azından 2 hafta olsun değişiklik olmazsa sen randevunu al yine doktoruna
Git bakalım ne diyecek Allah şifanı versin inşallah en kısa zamandaAldım sımdıden ama neden böyle oluyor anlamıyorum canım çok sıkkın hiç konuşamıyorum gulemıyorum aglayamıyorum
Dua edin lutfenGit bakalım ne diyecek Allah şifanı versin inşallah en kısa zamanda
İnşallah canım sen de dua et bize yani bu beter bir şey üzülmeye gelmiyor ortaya çıkıyorDua edin lutfen
Dua ediyorum yalvarıyorum Allah’a Allah tez zamanda benimle beraber kim varsa sağlığına kavustursunİnşallah canım sen de dua et bize yani bu beter bir şey üzülmeye gelmiyor ortaya çıkıyor
Rexapin birden kesilmez aman diyim yapma hamilelik gibi bir durum olmadığı sürece doz azaltmadan bırakılmaz aman diyim yapma daha beter yapar sabahları kötü olmanın nedeni depresyon anksiyete en çok sabahları aktiftir o yüzdenSabahları çok kötü oluyorum acaba rexapinden dolayı mı içmesem mi artık
Dün gece yarım içtim yok bi degısıklık napacagımı şaşırdım artıkRexapin birden kesilmez aman diyim yapma hamilelik gibi bir durum olmadığı sürece doz azaltmadan bırakılmaz aman diyim yapma daha beter yapar sabahları kötü olmanın nedeni depresyon anksiyete en çok sabahları aktiftir o yüzden
Merhaba tam ne zaman etki etti lustral? Uykularınız tam ne zaman düzene girdi ? Benim 1 ay oldu lustral 25 mg ama uykum düzene girmediBen de ilacı içiyorum. Şükür ilk atak zamanına göre toparlamis sayılırım biraz. Arada yoklasa da en azından titremelerim durdu. Çok şükür uyuyabiliyorum en azından. İlaca devam şimdilik. Sizler nasılsınız? Niloyatospikk sen nasılsın?
Rexapin ben de kullanıyorum sizin tanınız neKızlar selectra 25 alıyorum tam 1 ay oldu bugün hamileyim. Hamilelik oncesinde paxera alıyordum o çok iyiydi ama gebelikte vermiyorlar. Uykuya dalma sorunum içinde rexapin verdi 2.5 mg ın yarısını iç dedi. Ama ben uykuyu takıntı yaptım yani rexapinsiz uykuya dalamamak anksiyetimi tetikliyor. Selectra uykumu düzenler mi daha beklemeli miyim sizce? Yoksa 1 ay olmuş artık pek birsey değiştirmez mi ne diyorsunjz
Paxera kaç mg alıyordunuz sabah mı akşam mı başka ilacınız var mıydıKızlar selectra 25 alıyorum tam 1 ay oldu bugün hamileyim. Hamilelik oncesinde paxera alıyordum o çok iyiydi ama gebelikte vermiyorlar. Uykuya dalma sorunum içinde rexapin verdi 2.5 mg ın yarısını iç dedi. Ama ben uykuyu takıntı yaptım yani rexapinsiz uykuya dalamamak anksiyetimi tetikliyor. Selectra uykumu düzenler mi daha beklemeli miyim sizce? Yoksa 1 ay olmuş artık pek birsey değiştirmez mi ne diyorsunjz
Panik atak anksiyete depresyon ilacı kesince tekrarladı hamilelikte birde uyku sorunu eklenince rexapin verdi ama bağımlınolmak istemiyorum selectra 1 ay oldu uykumu düzeltmedi normalde düzeltmesi gerekmez miydiRexapin ben de kullanıyorum sizin tanınız ne
Selectrayi ben de denemiştim bana da pek etki etmemişti paxera ile değişmiştik tam etki süresi 6 hafta biraz daha sabret istersen bitki çayı doktoruna danışıp da icsen rahatlatiyorKızlar selectra 25 alıyorum tam 1 ay oldu bugün hamileyim. Hamilelik oncesinde paxera alıyordum o çok iyiydi ama gebelikte vermiyorlar. Uykuya dalma sorunum içinde rexapin verdi 2.5 mg ın yarısını iç dedi. Ama ben uykuyu takıntı yaptım yani rexapinsiz uykuya dalamamak anksiyetimi tetikliyor. Selectra uykumu düzenler mi daha beklemeli miyim sizce? Yoksa 1 ay olmuş artık pek birsey değiştirmez mi ne diyorsunjz
Hamile miydin sende paxera ile değiştirdiğinde ? Benimde normal ilacım paxeraydı işte gebelikte mecbur selectra verdiSelectrayi ben de denemiştim bana da pek etki etmemişti paxera ile değişmiştik tam etki süresi 6 hafta biraz daha sabret istersen bitki çayı doktoruna danışıp da icsen rahatlatiyor
Paxera kaç mg kullanıyordunuzPanik atak anksiyete depresyon ilacı kesince tekrarladı hamilelikte birde uyku sorunu eklenince rexapin verdi ama bağımlınolmak istemiyorum selectra 1 ay oldu uykumu düzeltmedi normalde düzeltmesi gerekmez miydi
Yok ben hamile değildimHamile miydin sende paxera ile değiştirdiğinde ? Benimde normal ilacım paxeraydı işte gebelikte mecbur selectra verdi