Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Tek bildiğim sürekli değişiyor...Son zamanlarda depresyon şeklinde yaşıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor akşamları daha huzurlu oluyorum çnkü kimseyi görmek istemiyorum..insanlarla olunca sorun anlatmak istemiyorum mutlu olmayınca rolde yapamıyorum sanırım o yüzden seviyorum ben akşamları:)
Aynen beni anlatmışsın daha önce benim sorularımı yanıtlamıştın Fülütlütencere diye bildin mi ben de aynısıyım kimseyle görüşmek istemiyorum kk da geziyorum yatıyorum anksiyeteden sonra ben depresyona giriyorum doktor düşüncelere karşı yorgun düşüyorsun o yüzden oluyor dedi

Tek bildiğim sürekli değişiyor...Son zamanlarda depresyon şeklinde yaşıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor akşamları daha huzurlu oluyorum çnkü kimseyi görmek istemiyorum..insanlarla olunca sorun anlatmak istemiyorum mutlu olmayınca rolde yapamıyorum sanırım o yüzden seviyorum ben akşamları:)
Ben hiçbir şeyden zevk almıyorum sende de var mı aynı şey

Yazin bnde hic bsey olmuyo unutuyorum sanki bu durumu kasım ayi baslıyo hersey 3 sene önce babamin hastalanmasyla basladı ekim kasim ayı gbiydi bende panik atakla basladı ölum korkusu nefes alamama sonra sürekli kendimde hastalk arama derken 1 sene gecirdim bi sonraki sene ocak aynda ben safra kesesi ameliyatı oldum ameliyattan cktm kendimi depresyonun icinde buldum 10 kilo verdim konusmayi unuttum sanki yemek yiyemiyodum bir sonraki sene ocak ayi kaynpederım hastalktan öldü 3 seneyi devirdim 4e grdim

Evet bende aynı şekilde hiç bir şeyden zevk almıyorum böyle değildim daha bu yaz cıvıl cıvıldım kendime yakıştıramıyorum bütün gün evdeyim içimden bişey yapmak gelmiyor
Ben de aynı yazın böyle değildim cıvıl cıvıldım şimdi depresyondan ya kendime bişey yaparsam diye çok korkuyorum destek olalım burda birbirimize ya

Yazin bnde hic bsey olmuyo unutuyorum sanki bu durumu kasım ayi baslıyo hersey 3 sene önce babamin hastalanmasyla basladı ekim kasim ayı gbiydi bende panik atakla basladı ölum korkusu nefes alamama sonra sürekli kendimde hastalk arama derken 1 sene gecirdim bi sonraki sene ocak aynda ben safra kesesi ameliyatı oldum ameliyattan cktm kendimi depresyonun icinde buldum 10 kilo verdim konusmayi unuttum sanki yemek yiyemiyodum bir sonraki sene ocak ayi kaynpederım hastalktan öldü 3 seneyi devirdim 4e grdim
Benim 8 sene oldu canım bu hastalığa yakalanalı😪

Sakin kalmaya calışıyorum ama olmuyor kendimize bsey yapmayacagz benim de bi ara kocama zarar verme korkum vardı evdeki tüm bcakları kaldrmstm gozum doner yaparm diye ama bsey olmadi

Bnmde midem karısıyo bu ara cok fazla mide bulantisı ilaci iciyorum basm agrıyo agri kesici iciyom probiyotik iciyom valla nolcak böyle bilmiyom ilac ilac nereye kadar

Bnmde midem karısıyo bu ara cok fazla mide bulantisı ilaci iciyorum basm agrıyo agri kesici iciyom probiyotik iciyom valla nolcak böyle bilmiyom ilac ilac nereye kadar
Mide bulantısı ilacı ne içiyorsun metpamid hafif onu içebilirsin ağrı kesici de korkma inan kaynanam günde 4 tane içiyor gayet de sağlıklı bi yerim ağrıdığında ben de içiyorum ağrı kesici

Sakin kalmaya calışıyorum ama olmuyor kendimize bsey yapmayacagz benim de bi ara kocama zarar verme korkum vardı evdeki tüm bcakları kaldrmstm gozum doner yaparm diye ama bsey olmadi
Eşinin bundan haberi var mıydı bende de bi ara çocuğuma yaparım diye vardı hala da arada geliyor ya kontrolümü kaybedip zarar verirsem diye haberlerde duyuyoruz çok etkileniyorum ve çok korkuyorum

Bende deprem fobisi var elazigdaki depremden sonra cok korkmaya basladim kendimi cok sıkıyorum deprem olacak gibi geliyor en ufak seste irkiliyorum simdide gogsume vuruyor sitres ve deprem sirasi marasta diyorlar maras afsinde yasiyorum ödum kopuyor

X