Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

32 yasndaym 5 senelik evliyim hem dogumdan hem bakamamaktan korkuyorum kesin lohusa depresyonu olurum ben
Yaşın daha ilerlemeden artık düşünün canım evleneli baya olmuş ben doğumdan öyle bir korkardım ki ben nasıl normal doğum yapıcam diye ağlayıp duruyordum o bebek oradaysa ister vajinal doğum ister sezeryan bi şekilde olacak sezeryan oldum hiç de pişman değilim normal doğum yapmadığım için de kimsenin ağzına laf vermiyorum benim tercihim bu kimine göre normal doğum zor kimine göre sezeryan normal doğum yapan pişman olup sezeryan ister sezeryan olan kimileri de normal daha mı iyi olurdu ki der önemli olan sağlıkla kucağına almak lohusa depresyonu olursan da dünyanın sonu değil ben oldum bebeğim emmediğş için ilaca başladım ama burada emzirip ilaç alan arkadaşlar da oldu gayet sağlıklı bebekleri hiç korkma canım

Ben de 30 yasindyaim ya dogum elbette zor ama sonucu güzel o konuda korkum yok belki kurtaj olduğumdandir bilmiyorum sana sadece sunu diyim hamile kaldiginda belki de bebek heyecanindan o korkuların kalmaz
Ben de 30 yaşındayım canım evet bebek heyecanından korkuların kalmıyor hep o karnında sağlıklı mı diye düşünüp durmaktan kendini düşünmeye sıra gelmiyor

Bnm ikinci evliligim ilk evliligimden 15 yasnda bir kzm var ama o zmn cahillik galiba bide panik atak yoktu gozüm kara sezeryan yapmstm smdi hic imkanı yok yapamam bebek diyom

Bnm ikinci evliligim ilk evliligimden 15 yasnda bir kzm var ama o zmn cahillik galiba bide panik atak yoktu gozüm kara sezeryan yapmstm smdi hic imkanı yok yapamam bebek diyom
Eşinin çocuğu var mı canım ama o ister belki sonuçta ikinize ait bir yavru yuvanızı şenlendirir ben panikataklı biri olarak doğum yaptıysam sen hayli yaparsın canım

Akşamları daha iyi oluyorum sabahları yine depresif niye geçmez ki bu hal ağlama geliyor niye geçmiyor diye
Canim benim de tam tersi sabahlari cok iyiyim aksamlari afakanlar basiyor
Sana dedigim.yontemi denesene istedigin şeyleri yap ornegin bana orgu ormek de cok iy geliyor
Benim de kist agrim basladi agri keSici içtim mecbur

Canim benim de tam tersi sabahlari cok iyiyim aksamlari afakanlar basiyor
Sana dedigim.yontemi denesene istedigin şeyleri yap ornegin bana orgu ormek de cok iy geliyor
Benim de kist agrim basladi agri keSici içtim mecbur
Yok örgü iş yapacak durumda değilim ki yatakları zor topladım yattım bu saate kadar kızımı uyutayım ben de uyucam akşam saatlerinde başlıyorum açılmaya bu saatlerde ağlamaklı 😪

Yok örgü iş yapacak durumda değilim ki yatakları zor topladım yattım bu saate kadar kızımı uyutayım ben de uyucam akşam saatlerinde başlıyorum açılmaya bu saatlerde ağlamaklı 😪
Canim ustune gitmelisin aslinda kendini salıverme benim cok fazla kist agrim oluyordu onceden yemek yemek bile istemiyordum doktoruma dedim surekli kasigim agriyor korkuyorum diye o da bu kist agri yapar alışmalısın dedi
Simdi de agri oldugunda ya at kestanesi jeli sürüyorum ya da cok şiddetli ise agri kesici içiyorum
Bir de oraya odaklanmamak icin baska şeyler yapiyorhm

Canim ustune gitmelisin aslinda kendini salıverme benim cok fazla kist agrim oluyordu onceden yemek yemek bile istemiyordum doktoruma dedim surekli kasigim agriyor korkuyorum diye o da bu kist agri yapar alışmalısın dedi
Simdi de agri oldugunda ya at kestanesi jeli sürüyorum ya da cok şiddetli ise agri kesici içiyorum
Bir de oraya odaklanmamak icin baska şeyler yapiyorhm
Üstüne gitmeye çalışıyorum ama neden tamamen düzelemiyorum yoruluyorum 😪diğer mutlu insanlar gibi yaşamak istiyorum ben de kistin için ameliyat demiyorlar mı

Üstüne gitmeye çalışıyorum ama neden tamamen düzelemiyorum yoruluyorum 😪diğer mutlu insanlar gibi yaşamak istiyorum ben de kistin için ameliyat demiyorlar mı
Yok canim doktorum ameliyati önermiyor yumurtalik rezervini azaltiyor diye cIft taraflı kistim solda 2 cm sag da 4.5 cm
Senin dedigin cumleyi ben de cok kurdum mutlu insanlar gibi yasamak istiyorum diye
Esim de dedi ki bu cümleyi kurman bile beyine olumsuzu işaretliyor cümleyi kurma oyle yasamaya basla dedi

Yok canim doktorum ameliyati önermiyor yumurtalik rezervini azaltiyor diye cIft taraflı kistim solda 2 cm sag da 4.5 cm
Senin dedigin cumleyi ben de cok kurdum mutlu insanlar gibi yasamak istiyorum diye
Esim de dedi ki bu cümleyi kurman bile beyine olumsuzu işaretliyor cümleyi kurma oyle yasamaya basla dedi
Bilmiyorum nasıl geçecek hayattan zevk almıyorum sen psikolojik ilaç almıyordun dimi

X