Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sizin kaç yıldır böyle ben hiç geçmezse diye korkuyorum
Ben 2 yıl cektim bu okb yi ama uzun zamandır anksiyete bozukluğu var. Geçmez diye korkma geçecek sen suan hassas dönemdesin duyguların hislerin karışık bak emziriyoe olsan bile bi doktora git hafif doz bile olsa ilsc kullanmanı tavsiye ederim desteklemesi lazım birşeylerin

Emzirmeyi bıraktım ilaca başladım bir hafta oldu oğlum emmiyordu zaten

Kizlar selam niloya burda bi kitap tavsiye etmisti simdi eklicem fotoyu kesinlikle almalisiniz ve inanarak iyilesmek istediginize artik karar vererek baslamalisiniz bu kitaba

Cok istekli ve inanarak basladim kesinlikle rahatlatiyor ben insallah bu kitap bittiginde iyilesmis olmayi umut ediyorm

Eklentiler

• 16285250078944536573714907065743.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 24
Bende çok şükür ilaçla biraz daha iyiyim ama bende senin gibi biyere gidemiyorum geçen hastaneye tek gittim ağlayarak doktora demişim ben iyi değilim direk doktor beni öyle görünce dedi sen tekmi geldin

Bende çok şükür ilaçla biraz daha iyiyim ama bende senin gibi biyere gidemiyorum geçen hastaneye tek gittim ağlayarak doktora demişim ben iyi değilim direk doktor beni öyle görünce dedi sen tekmi geldin
Allah yardımcımız olsun. Ne yapacağız bilmiyorum. Çok zorlanıyorum bazen bulunduğum bölgede hapis kalmış gibi hissediyorum. Üzerine gitmek çaresi ama bende o kadar güç yok.

Allah yardımcımız olsun. Ne yapacağız bilmiyorum. Çok zorlanıyorum bazen bulunduğum bölgede hapis kalmış gibi hissediyorum. Üzerine gitmek çaresi ama bende o kadar güç yok.
Aynen bendede sana birşey sorucam ataklarim azaldı ama arada geliyor böyle ağrım olunca atak geçirince hemen diyorum bu sefer kesin bişey oluyor bu herkestemi oluyor sadece bendemi

Hoşgeldiniz şikayetleriniz neler panik atak olduğunuzu nasıl anladiniz
Biraz uzun ama kısaltayım,
iki ay önce bi gece nefessiz kaldım her yerim uyuştu hissiyle paniğe kapıldım ve doktora gittik. EKG, nabız, tansiyon normal ama bende uyuşukluk ve hissizlik devam ediyor. Doktor EKG de birşeyden şüphelenip bir de kan isteyeceğim sizden diyince dedim kesin birşey oldu. Tomografi de yazmıştı ama korkudan giremedim ona. Kanda birşey çıkmadı, sakinleştirici serum yaptılar ama yine aynı hiçbirşeyimi hissetmiyorum vücudum sanki yokmuş gibi. Neyse o gün geçti tekrarlarsa eğer şikayetler gelirsiniz dediler. Ben de o günden itibaren sürekli vücudumu dinlemeye başladım en ufak bir ağrı sızıda hemen terlemeye ve kalbimi hızlı hızlı attırıyordum. Psikiyatri anksyete teşhisi koydu, ama panik atak da var sanırım çünkü ondan 1.5 ay sonra da yine bu hissizlik uyuşukluk oldu. Ben de nörolojiye gidip beyinde birşey var mı diye baktırdım. Göründüğüm kadın önce senin birşeyin yok psikiyatr git dedi, MR sonucunu görünce MS olabilirsin öyle yazıyor ilaçlı MR çekil dedi orda yine bir şok tabi. Neyse birkaç başka doktora gösterdim, leke varmış MR da ama herkeste olabilecek birşeymiş illa MS olmam gerekmezmiş. Ama tabi kadının tavrından dolayı kötü oldum, ilaçlı MR a giremedim korkudan. En son da dün birden nefesim kesildi dedim kalp krizi geçiriyorum terliyorum ama üşüyorum bir garip oldum yine gittim EKG normal, ciğerler normal. Ağladım oturup nasıl geçecek hiç fikrim yok ilaç kullanıyorum antidepresan ama ne zamana kadar her şeyden kendimi soyutluyorum kapalı alanlara girerken önce birşey olmazdı astık asansöre bindiğimde sanki nefes alamıyormuş gibi oluyorum

Çok uzun oldu ama detayların eksiği var fazlası yok..

Anladım canım rabbim yardımcın olsun öncelikle evet bunların hepsini yaşadım 6 senedir dibine kadar hissettim dediklerini artık baş edemeyince ilaca başladım şuan ilaç tedavisi görüyorum bu 2. Ayım ilk aya göre şuan. Birazdaha iyiyim hangi ilacı verdi doktor birde gece yatarken atak geliyormu

Bana doktor iki ay öncekinde vermişti ilaç ama ben dedim bnu kullanmak istemiyorum diye kullanmadım, sonra yine o hissizlik uyuşukluk oldu ama eminim psikolojikti çünkü ilk halimi hatırladım birden fenalaştım.

O an işte dedim ilaçları kullanmam lazım, ilaç olarak da bana Remeron 1/8 citoles (ilk iki gün 2.5 mg 6 gün 5 mg sonra 10 mg a çıkıyor) eğer korku hissedersem 1/8 remeron daha alabilirmişim.
Ama bu ilaçlar beni ilk bir hafta çok kötü yaptı ruh gibiydim. Dedim tekrar ben bunları kullanmayacağım iki gün sonra yani dün nefes darlığı ve kalp çarpıntısı falan yaptı tekrar devam ediyorum sadece iki gün almamıştım halbuki.

Sizde de oldu mu ilacın ilk zamanları daha da bir kötüleşme acaba?

Anksiyete zmanla panik ataga ceviriyor malesef artik cağin hastaligi resmen henuz basindayken onlem almaya calis instagramda baris musluyu takip et birde niloya arkadasin tavsiye ettigi kitabi aldm ben cok faydali oldugunu dusunuyorm al okumaya basla

Barış muslunun da kitapları var elimde korkudan okuyamıyorum, niolayının bahsettiği kitap hangisi acaba iyi hissetmek diye bir kitap var o mu acaba?

Mesajınızı görünce cevaplamak istedim, tabii ki 2 gun almamak bile cok etkiler ve tabiki antidepresana başladığınız ilk bir iki hafta sizi dibe çeker, daha kötü hissedersiniz, ilk 2 haftadan sonra yavaş yavaş normale dönersiniz ve genelde 1 ayda etkisini gösterir. İlacınızı her gün saatinde alın ve özellikle başlangıç aşamasında gün atlamayın, sabırlı olun. İlk günlerde ben de yaşadım bahsettiğiniz gibi insan daha da kotu hissediyor. Başka sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz, aynı süreçten gecen kişilerin desteğini almak iyi geliyor insana. Umarım kısa sürede iyi hissetmeye başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…