Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bu travmaların affedilmesi mi gerekiyor kabullenmek mi gerekiyor acaba
Hiç bilmiyorum canım ama her gün gece evladım uyuduğunda yüzüne bakıp ağlıyorum Allaha yalvarıyorum benim yaşadıklarımı yaşatma diye hastalık hastasıyım kalbime takmış durumdayım kalp krizinden çok korkuyorum tedavi görüyordum tedavimin 5. ayında hamile olduğumu öğrendim ve ilaçları bıraktım ölüm haberi duyduğumda hemen neden ölmüş diye soruyorum

Hiç bilmiyorum canım ama her gün gece evladım uyuduğunda yüzüne bakıp ağlıyorum Allaha yalvarıyorum benim yaşadıklarımı yaşatma diye hastalık hastasıyım kalbime takmış durumdayım kalp krizinden çok korkuyorum tedavi görüyordum tedavimin 5. ayında hamile olduğumu öğrendim ve ilaçları bıraktım ölüm haberi duyduğumda hemen neden ölmüş diye soruyorum
Senin yaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum

nasıl bir başladi en iyisini yazayim burada..
evlenirken eşime ben mutlu olmak için evleniyorum dedim...( demeseydim )

belki evlenince istedigim hayati yaşarim diye düşünüyorum.
belki yönetebilirim diye düşünüyordum..
evliliği rahatça takılabilirim diye düşünüyordum...
ama işte olmadi..
artık kötü deseler takmaya başlanmişim iyice alıngan olmuşum ki farkında degildim.
gezmek istiyordum kaynanamgil şöle dedi
bu bekarken çok gezmiş o yüzden alışmış gezmeye felan demeye başladi. evlenince evinde oturacaksin dediler.
oturmak istemiyorum dedim..
eşim de gezgin degil benim tam tersi..
haftasonu bi yere çıkmıyoruz...
hamile kaldim. oğlumu kaybettim..
o 4 ay acımla dindim.. evden dişariya çıkmadim bi yere de çıkmadim evde sürekli ağlıyordum... bunalim eşliğine gelmişim kimseyle görüşemez olmuşum canim istememeye başladi hiç bişeye.. muhabbetlere girmemeye başladim.. sağlığım bozulmuştu ama ilaç kullanmadim...
sonra 10 ay sonra kızıma hamile kaldim.
oysa neşem yerine gelmişti ki doğduktan sonra herşeyime karışmaya başladi özellikle kocam...
çok kavga ettim piskolojim alt üst... kendimde degilim...
kızımlayken çok nazara geldim elim yanik. gögüsüm yaniik sıkıntılar sıkıntılar....
bi sürü... şimdi de çevreye katılamiyorum iz kaldi içimde yaşadıklarim... eski mutlu halimi bile unutmuşum... çok degişimişim hiç farkına varmadim.
Keşke tavrını koysaydın ilk zaman.
Bende iyi değilim.Devamlı ağlamak geliyor içimden ama çok da değil.İlaç artırdım(Kışın doktor artır demişdi ben artırmamışdım)

3 aydır kaygılıyım huzursuzum. Hastalık hastalığı hep vardı zaten şimdi gözümün önünde beliren siyah noktalara taktım daha da kötü oldum. İlaç denedim 3 ayda hiç etki etmedi. Akupunktura başladım kaygı bozukluğu için daha 3. Seanstayım ama pek etkisini gördüğümü söyleyemem. Tasavvufa sarayım dedim 2 gün etkiledi olumlu olarak sonra başa döndüm. Travmalarımı temizleyeyim dedim. Travmalarımı aklıma getirdim fakat geri gönderemedim. Zor bir dönem yaşıyorum. Bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum neden iyileşemiyorum diye krizlere girmişim. Hep böyle sürmeyecek elbet. Bu bir süreç ve geçecek.

Ya kurban olurum sana Rabbim sana tez zamanda bir yavru nasip etsin inşallah. Canım benim emin ol hiçbirşryin yok bende senin gibiyim bir intihar haberi duysam yerle bir oluyorum neden etmiş neden yapmış soruyorum. Sadece aynı durumun farklı şeklini yaşıyoruz ama sakın kanma vesvese bunların hepsi lütfen kendine hep bunu hatırlat seytan hep en zayıf olduğun anı kollar

Ya kurban olurum sana Rabbim sana tez zamanda bir yavru nasip etsin inşallah. Canım benim emin ol hiçbirşryin yok bende senin gibiyim bir intihar haberi duysam yerle bir oluyorum neden etmiş neden yapmış soruyorum. Sadece aynı durumun farklı şeklini yaşıyoruz ama sakın kanma vesvese bunların hepsi lütfen kendine hep bunu hatırlat seytan hep en zayıf olduğun anı kollar
Annem öldüğünde ben 6 aylıkmışım babam evlenmiş ben 2 yaşındayken çok kötü bi çocukluk geçirdim sürekli göğsüm ağrıyor kalbimde sorun var kesin kalp krizi geçirip ölücem sanıyorum oda ilk panik atak geçirdiğimde kalp krizi geçiyorum sanıp acilde buldum kendimi her an kalbim durcak gibi azraili bekliyorum

Keşke tavrını koysaydın ilk zaman.
Bende iyi değilim.Devamlı ağlamak geliyor içimden ama çok da değil.İlaç artırdım(Kışın doktor artır demişdi ben artırmamışdım)
Tavrimi koyamadıgım için içimde kaldı
Sonra nede olsa susuyor diye konuşup duruyorlar
Artık koymak istıyorum ama kırılmadan bi şekilde işte ben onu beceremiyorum 😞

Ben aslında şunu yapmak istıyorum
Bütün eşyaları parçalanmak istıyorum
Kriz geçirmek istıyorum belki böle rahatlatacağım 🙄

Ben aslında şunu yapmak istıyorum
Bütün eşyaları parçalanmak istıyorum
Kriz geçirmek istıyorum belki böle rahatlatacağım 🙄
Ben doktora demiştim birinde duvara bardak falan atmak istiyorum.Yastık falan atabilirsin demişdi.Yastık o zevki vermez ama:KK70:

Ben doktora demiştim birinde duvara bardak falan atmak istiyorum.Yastık falan atabilirsin demişdi.Yastık o zevki vermez ama:KK70:
Valla ben bardak kırdım bir gram hiç üzülmedim bilmiyorum
Sonra süpürdüm attım
Daha çok kırasm var
Banane ya eşim yine alsın eşyaları !😏

X