Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Size bir nebze umut olsun diye arkadaşımı söyleyim 9 düşükle 11 sene sonunda ikizleri kucaklarına aldılar şuan 5 yaşındalar ve arkadaşım bu sefer kendiliğinden hamile kaldı düşük olmadan dünyaya geldi bu arkadaşımın karnında bebek hiç durmuyordu hemen düşüyordu düşünün bakın Allah verdi kendisi de gayet sağlıklı 9 kez denediği tüp bebek zararı olsa olurdu dimi Allah size de nasip etsin inşallah isteyen herkese versin Rabbim aratmasın 🤲🏻
Ben yaptırdığım 4 tüp bebekten sadece biri tuttu zaten diğer ikisi kendi oldu yani Allah öyle nasip etti genetik bir sorunum var o sebepten durmuyor bebek
bu arada ben bebek istemiyorum zaten 😂 Allah isteyen gençlere nasip etsin

Selam arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim 17 aylık bir kızım var ve emziriyorum. Bir süredir sol mememde ağrı vardı ve ben bu ağrıyı hep kalp ağrısı sanıyordum. Genel cerrahiye gittim ultrason sonucu süt damarlarımda genişleme söz konusuymuş. Ve ilerlemiş. Bunu yaşayan var mı acaba aranızda? Bu genişleme ağrısı nerelere vurur? Mesela benim koltuk altıma ve sırtıma vuruyor ve ben bunu hep kalpten kaynaklı ağrı sanıyorum 😔 yaşayanlarınız var mı mastit deniyor sanırım bu duruma beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Çok değerli bulduğum iki sayfadan kesitler...

Eklentiler

• IMG_20210323_162927.jpg
    IMG_20210323_162927.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210323_162809.jpg
    IMG_20210323_162809.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 25
Eğer bu konu başlığındaki hastalıklardan müzdarip iseniz mutlaka bu kitabı okumanızı tavsiye ederim defalarca okunması gereken harika bir kitap çok lezzet aldım.

Eklentiler

• IMG_20210323_174028.jpg
    IMG_20210323_174028.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210323_175001.jpg
    IMG_20210323_175001.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar doktorunuza söyleyin magnezyum ilacı takviye alın anksiyeteye o kadar iyi geliyor ki ben içiyorum düzenli olarak kesinlikle önerdiğim birşey bir yan etkisi felan yok takviye olarak içeceksiniz doktorunuza danışıp kesinlikle kullanın..

Kızlar doktorunuza söyleyin magnezyum ilacı takviye alın anksiyeteye o kadar iyi geliyor ki ben içiyorum düzenli olarak kesinlikle önerdiğim birşey bir yan etkisi felan yok takviye olarak içeceksiniz doktorunuza danışıp kesinlikle kullanın..
İyi geldi mi sana bana bi ara ellerimde kollarımda iğne batması gibi oluyordu onun için vermişti Dr geçirmişti

İyi geldi mi sana bana bi ara ellerimde kollarımda iğne batması gibi oluyordu onun için vermişti Dr geçirmişti
Çok iyi geldi canım kesinlikle kullanmalısın zaten 3 ay kullanıp 1 ay ara veriliyor sonra tekrar ama kesinlikle kullan magnezyumun anksiyete depresyon icin etkilerini de araştır bak. Ben nöroloji doktoruna gittim o yazdı bana çok dua ediyorum vallahi

Çok iyi geldi canım kesinlikle kullanmalısın zaten 3 ay kullanıp 1 ay ara veriliyor sonra tekrar ama kesinlikle kullan magnezyumun anksiyete depresyon icin etkilerini de araştır bak. Ben nöroloji doktoruna gittim o yazdı bana çok dua ediyorum vallahi
Nörolojiye ne sebeple gittin ben de randevu aldım bekliyorum

X