Merhaba arkadaşlar rahatsızlığım var daha doğrusu bu bir hastalıkmı bilmiyorum ama pandemiden sonra daha çoğaldı
kaygılar çok fazla bazan gece aklıma düşüyor bir korku sabahlamışım bile oluyor
kaygılarımdan bahsediyim belki aynı sıkıntılar sızlerdede vardır
ben 4 sefer
tüp bebek yaptırdım 20 yaşımdan beri hastanelerle uğraşıyorum 3 düştüğüm oldu malum çok fazla ilaç kullandım kürtajlar falan filan çokta ayrıntıya girmek istem çünkü düşündükçe daralıyorum
neyse bende acaba bu ilaçlar yüzünden kötü bir hastalık olurmu
yada bebeklerimi kaybettim hayatımdan herkes gidiyor eşimde ölürmü hatta eşim ölmüş kendimi bir anda cenazede ağlarken görüyorum ve bian gerçekten ağlamaya başlıyorum
kan pıhtılaşma var bende acaba korona olursam bu sebepten ölürmüyüm eşim yanlız kalır çocuk da yok evlenirmi böyle saçma sapan kaygılar geliyor aklıma
süreklı doktora gidiyorum 2 sefer korona testi yaptırdım tabi negatif
eşim evden çalışıyor sadece markete gidiyorum maske ve hijyene dikkat ediyorum ama eve döndüğümde birkaçgün sonra bogazım agrısa korona oldum diyorum ateşime bakıyorum atesşim yoksa bile birazdan çıkar nasıl olsa diyorum diyorumda diyorum yani
yaşlandığımda kendimi heo yanlız olduğumu görüyorum hayal ediyorum yani
pek etrafım yok benim annem babam bir erkek kardeşim eşim kayınvalidem kayınpederim etrafım bu kişilerden ibaret
öyle konu komşu pek gitmiyorum hatta tanımıyorum bile her yeni tanıdığım geçmişimi çok merak ettiği için sağolsunlar bıktım artık insanlara çocuğum yok demekten onun için yanlız yaşatmayı tercih ediyorum
geçen ay doktora gittim bacağım agrıyordu kullandığım hormonlar yüzünden toplardamar kapakçığı bozulmuş ilaç kullanıyorum ve hayat boyu aspirin
şimdiki kaygım korona olursam kan pıhtısından giderim diye yatıp kalkıp bunu düşünüyorum
sizce bende bir sorun mu var