Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar bende de anksiyete var. Cipralex ve tranko buskas kullanıyorum. 6 ay kullanacaksın desi doktor. 1 ay kullandım. Kısmen iyi geliyor. Ancak bu ay bebek planlıyoruz. Bu ilaclar gebelikte kullanılıyor mu? Bileniniz var mı? Yoksa tedaviden sonra mı bebek düşüneyim daha kötü olur muyum bırakınca😞

Ya kızlar bu anksiyete zıkkımı yine geldi bana sokakta insan görünce bana bakınca felan tedirgin oluyorum ben sonra diyorum şizofren miyim ben ya neden korkuyorum diye☹️☹️ Böyle hisseden var mı ?

Ya kızlar bu anksiyete zıkkımı yine geldi bana sokakta insan görünce bana bakınca felan tedirgin oluyorum ben sonra diyorum şizofren miyim ben ya neden korkuyorum diye☹️☹️ Böyle hisseden var mı ?
O neden oluyor biliyor musun haberlerde duyuyoruz ya ondan ben de arkamda biri yürüdüğü zaman korkuyorum biri baksa korkuyorum özellikle haberlerde duyduysam daha çok oluyor

Üşüdüğüm zaman hemen kafamdan diyorum ki aa neden üşüyorum acaba durduk yerde neden üşüme geldi yahu hava soğuk üşüyor olabilirsin ince giyinmişsindir üşürsün içerisinin ısısı biraz düşüktür üşürsün illa altında bi bit keniği aramak zorunda mısın!

Geçmişte hastalık belirtileri okuyup durduysan işte böyle aa neden üşüyorum şunun belirtisi mi acaba der durursun siz siz olun hastalık belirtisi aramayın benden size çok önemli bir tavsiye...

Burnumun üstü kaşlarımın üstü kafamın ön tarafında ağrı var bu havalarda genelde olur. Tahminimce sinüzit ağrısı ama kafamın kurduklarını hemen söyleyim boyundaki bir damar tıkanmış ve o yüzden ağrıyor olabilir veya tümör mü var acaba bi emar çekinip baktırmak gerek yoksa beyin kanaması belirtisi mi veya felç belirtisi mi anneme bunları saydığım zaman şimdi suratının ortasına bir çarpacağım o olacak baktırmadık yerin kalmadı oluyor 😁bazen diyorum akışına bırak birşey olacaksa olur sen engel olamazsın korksan da olur korkmasan da işte bunu her zaman yapamıyorum özellikle strese girdiğim yahut kötü haberler dinlediğim zaman daha çok artıyor. Bu da geçer yahu mu diyelim...

Bir de regl günün yaklaşıyorsa insan daha hassas oluyor sinirli oluyor o zaman daha da artıyor. Korona da eklendi anksiyete daha da arttı. Üşümeye başladım sıtmalanacak mıyım acaba (komşunun sıtmalananıp hastaneye yattığını duymuşsundur) ateşim mi çıkıyor ki boğazlarım yanıyor heh şimdi ateşim çıkacak kurar durursun. Şöyle balkona çıkıp derin bir nefes alıp gökyüzüne bakarsın eğer içine biraz huzur geldiyse o huzuru var ya dünyalara değişmezsin...

E Ecrnnz nasıl oldun sabahtan aşırı anksiyete vardı yataktan çok zor kalktım ya 😔doktora msj attım dedim ne yapıcam haftaya randevu ama çok zor geçiyor günler aşırı arttı bu ara yine

X