Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

E Ecrnnz nasıl oldun sabahtan aşırı anksiyete vardı yataktan çok zor kalktım ya 😔doktora msj attım dedim ne yapıcam haftaya randevu ama çok zor geçiyor günler aşırı arttı bu ara yine
Bende aynı canım bugün
Hatta delirdiğimi falan düşündüm
Ne biliyim belkide delirdim
Bende hiç yataktan çıkmak istemedim resmen sürünerek hazırladım çocukların kahvaltısını
Sen bişeyden falan mı etkilendin acaba
Yada gece geçirdiğin şeyin etkisi mi
Doktora gittin mi

Bende aynı canım bugün
Hatta delirdiğimi falan düşündüm
Ne biliyim belkide delirdim
Bende hiç yataktan çıkmak istemedim resmen sürünerek hazırladım çocukların kahvaltısını
Sen bişeyden falan mı etkilendin acaba
Yada gece geçirdiğin şeyin etkisi mi
Doktora gittin mi
Nörolojiye gitmedim uzak hastane diye
Evet geçen hafta bi gece atak geçirdim diye beklenti anksiyetesi oluştu ya yine öyle olursam diye kafam sürekli felaket senaryoları kuruyor
Doktorla randevum 16 martta bugün msj attım kötüyüm diye yoğun herhalde dönmedi bugün bu hastalık durup durup yine çıkıyor sabah tranko aldım uyandığım gibi akşam da yarım zanax😔

Nörolojiye gitmedim uzak hastane diye
Evet geçen hafta bi gece atak geçirdim diye beklenti anksiyetesi oluştu ya yine öyle olursam diye kafam sürekli felaket senaryoları kuruyor
Doktorla randevum 16 martta bugün msj attım kötüyüm diye yoğun herhalde dönmedi bugün bu hastalık durup durup yine çıkıyor sabah tranko aldım uyandığım gibi akşam da yarım zanax😔
Bende bu senaryolar yüzünden Bi gün sıyırcam hiç mi iyi düşünmez bu beyin bende tranko alıyorum zanax ne işe yarıyor acaba

Bende bu senaryolar yüzünden Bi gün sıyırcam hiç mi iyi düşünmez bu beyin bende tranko alıyorum zanax ne işe yarıyor acaba
Ben düşük doz ilaç kullanırken Dr bana ilaç etki edene kadar sabah aç karına tranko akşam da yarım zanax al dedi dozu yükselmişti etki edene kadar böyle kullan dedi ben iyiyim diye içmedim ama o şekilde aşırı atak gelince alıyordum tranko anksiyetenin vücutta verdiği etkileri azaltıyor kasları gevşetiyor zanax da anksiyete düşüncelerini azaltıyor bugün içtim mecbura kalmayınca içmiyorum ama dayanamadım

Bak sen de geçen bipolara taktın mesela bitmiyor bu biri bitiyor biri başlıyor 1 sene boyunca ben şizofren miyim diye kaç tane Dr a gittim sormaya her hafta bir doktora randevu alıyordum hepsi değişik değişik verdiği cevaplara bakıyordum özele de gittim devlete de değilsin dediler belirti okumamak gerekiyor bir daha mı asla okumuyorum

Bak sen de geçen bipolara taktın mesela bitmiyor bu biri bitiyor biri başlıyor 1 sene boyunca ben şizofren miyim diye kaç tane Dr a gittim sormaya her hafta bir doktora randevu alıyordum hepsi değişik değişik verdiği cevaplara bakıyordum özele de gittim devlete de değilsin dediler belirti okumamak gerekiyor bir daha mı asla okumuyorum
Evet ya ben bu ara çok taktım bipolara hislerden dolayı Bi gelip Bi gidince
Hatta ben şizofren birini görmüştüm Bi ara hareketlerimi falan ona benzetmeye başlamıştım bu delirmek değilde ne
Doktora gitmeyede korkuyorum ben evet bipolar sın falan derse diye

Hatta ben şizofren birini görmüştüm Bi ara hareketlerimi falan ona benzetmeye başlamıştım bu delirmek değilde ne
Hayır bipolar falan değilsin korkma
Bende de şizofren takıntısı nereden oluştu biri bana anlattı şizofren komşuları intihara kalkışmış ben de o akşam belirtileri okudum başladım aynılarını yaşamaya 1 yıl sürdü o takıntı kaç tane Dr a gittim doktorun biri bana dedi biz bunca sene boşa okuduk bu kitapları okuyorsunuz o telefonlardan geliyorsunuz buraya Allah o akıllı telefonları çıkaranın belasını versin dedi adam 3 kez adama ben şizofren miyim diye sorarsan olacağı o

Hayır bipolar falan değilsin korkma
Bende de şizofren takıntısı nereden oluştu biri bana anlattı şizofren komşuları intihara kalkışmış ben de o akşam belirtileri okudum başladım aynılarını yaşamaya 1 yıl sürdü o takıntı kaç tane Dr a gittim doktorun biri bana dedi biz bunca sene boşa okuduk bu kitapları okuyorsunuz o telefonlardan geliyorsunuz buraya Allah o akıllı telefonları çıkaranın belasını versin dedi adam 3 kez adama ben şizofren miyim diye sorarsan olacağı o
Yaaa banada annem anlattı bi tanıdığı doğum sonrası böyle kötü olmuş durumu ilerlemiş düzelememiş bir daha eşi falan boşamış bunu duyan ben başladım ağlamaya sanki bende öyle olacağım diye bazen kimseyi göresim konuşasım gelmiyor kimse halinden anlamıyor

Yaaa banada annem anlattı bi tanıdığı doğum sonrası böyle kötü olmuş durumu ilerlemiş düzelememiş bir daha eşi falan boşamış bunu duyan ben başladım ağlamaya sanki bende öyle olacağım diye bazen kimseyi göresim konuşasım gelmiyor kimse halinden anlamıyor
Ben lohusa iken neler anlatmışlardı ödüm kopmuştu şimdi olumsuz haberlere bakmamaya çalışıyorum bana da oluyor o bazen kimseyle konuşasım gelmiyor bir gün boyunca watsap mesajlarına bakmadığım oluyor

Ben lohusa iken neler anlatmışlardı ödüm kopmuştu şimdi olumsuz haberlere bakmamaya çalışıyorum bana da oluyor o bazen kimseyle konuşasım gelmiyor bir gün boyunca watsap mesajlarına bakmadığım oluyor
Bana da geldiler yine intihar haberi okudum ya bende yaparsam diye korku sardı ya me güzel aşmıştım diyordum neden geri geliyor bu korkular anlam veremiyorum vallahi artık

Ah canım ah Korkular farklı ama hastalık aynı işte bende şizofren korkusu vardı hatta kesin öyleyim diyordum Yani öyle inanmıştım delirecegimi felan da çok düşündüm deli görsem ödüm kopuyordu

Akşamları daha iyi oluyorum sabahları yine depresif niye geçmez ki bu hal ağlama geliyor niye geçmiyor diye
Ben akşamları kötü oluyorum. Bir yorumda uzun uzun yazarım. Benim belirtilerim daha çok psikolojik. Panik atak değil sanıyorm. Doktor genel anksiyete bozukluğu demişti. Uykuya dalmakta zorlanıyorum.

Ben akşamları kötü oluyorum. Bir yorumda uzun uzun yazarım. Benim belirtilerim daha çok psikolojik. Panik atak değil sanıyorm. Doktor genel anksiyete bozukluğu demişti. Uykuya dalmakta zorlanıyorum.
Benim o yazdığım dönemde akşamları daha iyi oluyorum dememin nedeni depresyondaydım depresyonun bir özelliği de genelde sabahları daha yoğun olması akşama doğru biraz daha ruh halinin daha iyi olması o yüzden öyle ama o dönem geçti benim lohusa depresyonu olmuştum ve 1 yıl sonra yine nüksetmişti terapi ile o dönemi atlattım çok şükür siizn anksiyete sanırım geçmiş olsun

Direkt ilaç mı yazdı yoksa terapi de yaptı mı, ortalama kaç dakika içeride kaldınız? Ben de doktor araştırması içindeyim de ondan soruyorum.
Benim zaten kullandığım ilacım vardı düzenleme yaptı doktorum aynı zamanda terapist genelde 1 saatin altına düşmüyor terapi 45 dk ile 1 saat arasında Ekim 2019dan beri kendisine gidiyorum

X