• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar ben sabah tranko aldım
Uyku hali esneme beynim uyuşuk
Uzanıyorum Uykuya dalmadan rüya görüyorum yoksa halisilasyon mu
Uyuşuyorum
Bunlar ilaç içtiğim süre olacak mı
Yoksa buda mı yan etki

Kızlar ben sabah tranko aldım
Uyku hali esneme beynim uyuşuk
Uzanıyorum Uykuya dalmadan rüya görüyorum yoksa halisilasyon mu
Uyuşuyorum
Bunlar ilaç içtiğim süre olacak mı
Yoksa buda mı yan etki
O ilaç öyle bir yan etki yapmıyor ama Allah Allah uyku hali veriyor 1 saat kadar

Ben çok kötüyüm çocuklarımı okula bile götüremiyorum
Çok üzülüyorum halimize ben eski günlerimi istiyorum çok istiyorum
Kim götürüyor çocukları canım okula ben de 2 gündür pek iyi değilim ama dışarı çıkmak iyi gelir diye kızı parka getirdim yarım zanax aldım haberleri duydum bikaç tane kötü etkilendim çok onlardan

O ilaç öyle bir yan etki yapmıyor ama Allah Allah uyku hali veriyor 1 saat kadar
Evet cnm o uyku hali geçti diğerleri neydi anlaöadım
Kim götürüyor çocukları canım okula ben de 2 gündür pek iyi değilim ama dışarı çıkmak iyi gelir diye kızı parka getirdim yarım zanax aldım haberleri duydum bikaç tane kötü etkilendim çok onlardan
Arkadaşım götürüp getiriyor onada yük oluyorum hiçbirşey yapamıyorum diye kahroluyorum

Kaygı düşünce geliyor yinede ne bilym fazla olmadı sanki
Tabi böyle olunca da korkuyor insan bipolar düşüncesi sardı
Bipolar değilsin emin ol bipolar çok farklı birşey okudum ben buradakilerin yazdıklarını ben de bu ara beynimde bişey mi var diyorum emar çekinmem lazım 😔perşembe günü bi hastanede randevu aldım ama uzak ya git gel

Bipolar değilsin emin ol bipolar çok farklı birşey okudum ben buradakilerin yazdıklarını ben de bu ara beynimde bişey mi var diyorum emar çekinmem lazım 😔perşembe günü bi hastanede randevu aldım ama uzak ya git gel
Ben bu gece gircem sonuç ta hemen çıkmıyor devlet hastanesinde keşke hemen çıksa söylese bu kez kesin bişey var diyorum
Ense kökünde falan ağrı acı var
Bi yandan da yorulduğumu hissediyorum hastanelere gitmekten yakın olan hastane yokmu randevu mu bulamadın

Ben bu gece gircem sonuç ta hemen çıkmıyor devlet hastanesinde keşke hemen çıksa söylese bu kez kesin bişey var diyorum
Bi yandan da yorulduğumu hissediyorum hastanelere gitmekten yakın olan hastane yokmu randevu mu bulamadın
İptal edicem yakınlara bulmaya çalışıcam

Geçen gece yaşadığım atak mıydı yoksa beynimde beyne giden damarlarda bi sorun mu var acaba taktım bunu kafaya ya 😔

Benim de alnımın üstünden kafama kadar ağrı var ben de bu kez bişey var galiba diyorum o geceki atak mıydı değil miydi deyip duruyorum kafamdan 😔

E Ecrnnz emar çekindin mi canım
Benim de başımda ağrı var sinüzit ağrısı başka ağrı mı korkuyorum ya yine o geceki gibi olursam diye 😔
🥺🥺 Gidemedim Niloyaa sabaha karşı 5 e vermişti randevuyu uyanamadım ve o kadar kötüyüm ki nelere yoruyorum şuan bunu bir bilsen
Arıyorum hastaneyi Bi türlü düşmüyor
Ağırlık var gibi bugünde başımda
Bi daha olmadı değil mi o gece ki gibi

🥺🥺 Gidemedim Niloyaa sabaha karşı 5 e vermişti randevuyu uyanamadım ve o kadar kötüyüm ki nelere yoruyorum şuan bunu bir bilsen
Arıyorum hastaneyi Bi türlü düşmüyor
Ağırlık var gibi bugünde başımda
Bi daha olmadı değil mi o gece ki gibi
Olmadı ama dün gece üşüyerek uyandım bi ara yine öyle olacak diye çok korktum eşim de gececi bu hafta benim de başımda ağırlık var bakalım evdeki sinüzit hapından içtim benim de yarın ama gidemicem uzak o hastane yakınlarda bulursam randevu öyle giderim iptal edicem onu gece yatarken tranko içtim sabah da içtim napayım emar çekinmeden rahatlamıcam ben😭

Back
X