- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bende öyleyim ama bu hastalık bitiriyo herşeyiBeni normalde tanisaniz ne kadar neseli sakaci cana yakin civil civil dersiniz ama gercegim fena iste psikiyatrik sorunlu birisiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim ama bu hastalık bitiriyo herşeyiBeni normalde tanisaniz ne kadar neseli sakaci cana yakin civil civil dersiniz ama gercegim fena iste psikiyatrik sorunlu birisiyim.
İçimde oluyo kalbimde hee bide atak geldiğinde el ayak vücut tştremesi var zangır zangır dıştan o yine iyi bu içten olan çok korkutucuHe o farklıymış bendeki hasta olucam korkusu ile gelen titreme
O içten olan korkma kaslardan kaynaklı oldu bi ara benim karnımda olurdu kesin tuhaf bişey var ve karnımda geziyor derdim titrerdi ama kaslardan kaynaklıymış o canım korkmaİçimde oluyo kalbimde hee bide atak geldiğinde el ayak vücut tştremesi var zangır zangır dıştan o yine iyi bu içten olan çok korkutucu
Çok gıcık bişey gaz çok oluncada oluyo saatlerdir ağrı çekiyorum nasıl bişey bu yaaO içten olan korkma kaslardan kaynaklı oldu bi ara benim karnımda olurdu kesin tuhaf bişey var ve karnımda geziyor derdim titrerdi ama kaslardan kaynaklıymış o canım korkma
Gaz sancısı için metsil diye tablet var eczanede çiğneme naneli bişey çok iyi geliyor ama sen onu da almazsın kuzum benim gelip burnunu sıkıp zorla içirmem lazım dicem ama çiğneme buÇok gıcık bişey gaz çok oluncada oluyo saatlerdir ağrı çekiyorum nasıl bişey bu yaa
Senele önce arjadaşım sibel çok çiğnerdi bu tableti bende onunlayken banada ver çiğneyim derdim alıyım czaneden onu çiğnerim sorun yok ama senin gelmen için çiğnemem :)Gaz sancısı için metsil diye tablet var eczanede çiğneme naneli bişey çok iyi geliyor ama sen onu da almazsın kuzum benim gelip burnunu sıkıp zorla içirmem lazım dicem ama çiğneme bu
Ha ha yok gülüm çiğne sen ben gelene kadar ama gerçekten iyi geliyor ben az çekmedim o sancıyı bu akşam erken yatıyorum canım biraz yorgunum panikatak da oldukça yordu bugün yarın inşallah konuşuruz sağlıklı bir sabaha uyanalım inşallahSenele önce arjadaşım sibel çok çiğnerdi bu tableti bende onunlayken banada ver çiğneyim derdim alıyım czaneden onu çiğnerim sorun yok ama senin gelmen için çiğnemem :)
Tabi ki de hayır..bende deliriyorum o zaman durduk yere tedirgin olup titrediğim için..biz sadece kafamızda fazla büyütüyoruz kurguluyoruz...kimisi çok yoğun kimisi orta kimisi hafif yaşıyor o kadarBana bugün öyle oldu ve çok korktum psikotik belirtisi olabilir mi
Bende bi iyi gibiyim.bi kotuyum bugun sabah oglene kadar aglama zirlamaylabgecirdim neyse hu joyle olmaz adam yemek ne yapacan deyip soruyor marasin somelek ve yuvarlak koftesi olur ilkkezbben yaptim normalde aile buyugumden biri yapr buzluga atardim tutturmasi zordur cunku.neyse becerdim onu yapmanin ozguveniyle iyiydim esimde cok mutlu oldu buzluktanmi cikardin dogruyu soyle sen mi yaptin falan dedi neyse esim yemekten sonra disari cikti bende asagi komsuma inecektim obarada evde tek basima namazimi falan kildim sonra asagi indim benim harika komsum basladi deprem deprem netten istanbulda deprem nasil olusur falan bakmaya benim gogsumun orta yerine agri coktu iste sen en usttesin cati duserse kafana en ufak kipirdamada kac geri bu evler cok saglam civi bile cakilmiyor celik gibi diyor sonra geri iste hayat ucgeni yaosan ne ise yaracakki kafana beton dustukten sonra yatarken kalin giyinelim deprem olrsa bu karda kista perisan oluruz falan dedi tabibben iptal yasiyorum o anlarin hepsini caktirmamayada calisiyorum esimi aradim yukari gel diye yukari ciktim fena oldum namaz kildim buraya girdim iyi hissettim biraz kendimi sonra uyumusum.ay cok uzun yazdimBugün çok gaz ağrı ve çarpıntı oldu salı günü holter takılacak sen nasılsın
Etkilendim panik atak olmaktan korkuyorum dedigim halde konusuyor simdibsoyleyim boyleyim desem bi afsinde adimi deliye cikarir o tam diyemiyorum da ayy kabus gibi heryer deprem lafiyla dolu.Bende bi iyi gibiyim.bi kotuyum bugun sabah oglene kadar aglama zirlamaylabgecirdim neyse hu joyle olmaz adam yemek ne yapacan deyip soruyor marasin somelek ve yuvarlak koftesi olur ilkkezbben yaptim normalde aile buyugumden biri yapr buzluga atardim tutturmasi zordur cunku.neyse becerdim onu yapmanin ozguveniyle iyiydim esimde cok mutlu oldu buzluktanmi cikardin dogruyu soyle sen mi yaptin falan dedi neyse esim yemekten sonra disari cikti bende asagi komsuma inecektim obarada evde tek basima namazimi falan kildim sonra asagi indim benim harika komsum basladi deprem deprem netten istanbulda deprem nasil olusur falan bakmaya benim gogsumun orta yerine agri coktu iste sen en usttesin cati duserse kafana en ufak kipirdamada kac geri bu evler cok saglam civi bile cakilmiyor celik gibi diyor sonra geri iste hayat ucgeni yaosan ne ise yaracakki kafana beton dustukten sonra yatarken kalin giyinelim deprem olrsa bu karda kista perisan oluruz falan dedi tabibben iptal yasiyorum o anlarin hepsini caktirmamayada calisiyorum esimi aradim yukari gel diye yukari ciktim fena oldum namaz kildim buraya girdim iyi hissettim biraz kendimi sonra uyumusum.ay cok uzun yazdim
Ikinizde psikoz degilsiniz sakin olun psikoz olsaniz farkinda olmazdiniz hastaliginizin.Allah korusun beterin beteri var halimize sukur yine hayal falan gorup etmiyoruzTabi ki de hayır..bende deliriyorum o zaman durduk yere tedirgin olup titrediğim için..biz sadece kafamızda fazla büyütüyoruz kurguluyoruz...kimisi çok yoğun kimisi orta kimisi hafif yaşıyor o kadar
Haber izlemiyorum hic iyi bir sey yokKızlar günaydın nasılsınız ben şehit haberiyle uyandım hiç iyi değilim çok üzüldüm
4 tane şehit vermişiz iblibde üzüldüm çokRabbim mekanlarını cennet etsinHaber izlemiyorum hic iyi bir sey yok
Amin4 tane şehit vermişiz iblibde üzüldüm çokRabbim mekanlarını cennet etsin
Hacamati dene.bende kendime yaptiracam kafama bile yaptirmayi dusunuyorum.belki gecer bu halim ama cogu kisi benim gibi bu araGünaydın kızlar omuz boyun sırt gerginliğim ağrım hiç gitmiyo napabilirim bunun için bi öneriniz varmı regl yaklaşıyo daha sıkıntılı ve daha sinirliyim
Hacamatı biliyorumda korkarım ben öyle şeylerden , deprem konusuna gelince bu konuda destek al böyle daha kötü olucaksın ben o korkuyu yendim çok şükür darısı sana inşAllah canım çok iyi anlıyorum seni ben teyzeme gitmiştim istanbulu terkettim o dereceydiHacamati dene.bende kendime yaptiracam kafama bile yaptirmayi dusunuyorum.belki gecer bu halim ama cogu kisi benim gibi bu ara