- Konu Sahibi Niloyatospikk
Olamaz net sakinles canim psikoz degilsinBana bugün öyle oldu ve çok korktum psikotik belirtisi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olamaz net sakinles canim psikoz degilsinBana bugün öyle oldu ve çok korktum psikotik belirtisi olabilir mi
Çok sağol canım sen böyle yazınca rahatlıyorumOlamaz net sakinles canim psikoz degilsin
Hep yazarim yeterki iyi ol psikoz degilsin sadece beyindeki kaygi merkezin fazla calisiyor o kadarÇok sağol canım sen böyle yazınca rahatlıyorum
Bazen kötü düşünceler geldi mi çok korkuyorum bugün ve dün akşam çok yoğundu yaşayan anlıyor insanıHep yazarim yeterki iyi ol psikoz degilsin sadece beyindeki kaygi merkezin fazla calisiyor o kadar
Seni anliyorum.bide bise soracam mesela psikozdan korkuyorsun ya hep o konuyla ilgili konusmak istiyormusunBazen kötü düşünceler geldi mi çok korkuyorum bugün ve dün akşam çok yoğundu yaşayan anlıyor insanı
Evet bu sitede hep psikoz yazıyorum psikotik yazıyorum arama motoruna kim o konuyla ilgili yazdıysa onlara mesaj atıp o konu hakkında konuşmak istiyorum biraz olsun rahatlamak içinSeni anliyorum.bide bise soracam mesela psikozdan korkuyorsun ya hep o konuyla ilgili konusmak istiyormusun
Bende kimi gorsem deprem diye sozlerime basliyorum.bu arada senin sanrilarin da yok dedigim gibi sadece takintilisin bende oyleyim insallah gecer bu halimizEvet bu sitede hep psikoz yazıyorum psikotik yazıyorum arama motoruna kim o konuyla ilgili yazdıysa onlara mesaj atıp o konu hakkında konuşmak istiyorum biraz olsun rahatlamak için
Bıraktım zaten artık okumuyorum okuyacağım kadar okudum bilinçaltına yerleşti yerleşceği kadarHepsini okuyamadım ama internet gerçeklerini takip etmeyi bırak önce kardeşim.
İnşallah geçer canım çok zor çekmeyen bilmezBende kimi gorsem deprem diye sozlerime basliyorum.bu arada senin sanrilarin da yok dedigim gibi sadece takintilisin bende oyleyim insallah gecer bu halimiz
Aynen hemde kimse anlamiyor...İnşallah geçer canım çok zor çekmeyen bilmez
Geçecek inşallah bolca dua edicez Rabbime bol bol Kuran okucaz yalvarcaz Allaha ve birgün şifa bulucaz inşallahAynen hemde kimse anlamiyor...
Bende kabızlık var hep zaten ibs teşhisi konduİshal durumu bağırsaklardan ses gelme varmı cnm
Titreme nasıl oluyor sende hissi derkenSalı günü holter takılacak çarpıntılarım ve o gıcık titreme hissi nedeniyle
Bugün çok gaz ağrı ve çarpıntı oldu salı günü holter takılacak sen nasılsınminikkkkkkk nasil oldun iyimisin
Karnımdan kalbime elektrik çarpma gibi öyle bi sallanıyoki çok kötü oluyorum bazen kısa bazen uzun sürüyoTitreme nasıl oluyor sende hissi derken
He o farklıymış bendeki hasta olucam korkusu ile gelen titremeKarnımdan kalbime elektrik çarpma gibi öyle bi sallanıyoki çok kötü oluyorum bazen kısa bazen uzun sürüyo