Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet canım öyle de yorganlar niye orda değilmiş oraya almışız falan filan. Saçma sapan şeyler. Evet canım 9 Ağustos da evleniyorum birşey kalmadı
Ay süper ya çok sevindim ne kalmış şunun şurasında ilk heyecanlar tadını çıkar canım en güzel günler şimdi monoton monoton takılıyoruz
Annene de he de geç kuzum napcan olsun iyi ki varlar

Konunu okumuştum canım tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. İntihar düşüncesi eğer şuan antidepresana başladıysan ilk haftalar onların yan etkisi olarak nasıl bişeyse iyi edeceği yerde intihar düşüncesi getirebiliyor korkma Allaha sığın bir dönem bende de olmuştu.

Ay süper ya çok sevindim ne kalmış şunun şurasında ilk heyecanlar tadını çıkar canım en güzel günler şimdi monoton monoton takılıyoruz
Annene de he de geç kuzum napcan olsun iyi ki varlar
Evet hayatım çok çok heyecanlıyım. İşte bir de şu iç daraltısi var onla bogusmasam

Şuan ne kullanıyorsun o iç daralması şuan stresten kaynaklı bence düğünden sonra geçer muhtemelen insan nasıl olacak nasıl bitecek falan derken oldukça stres yapıyor
Canım şuan paxera 20 mg kullanıyorum. Rexapini iki haftadır içmiyorum. Uyku durumu bozuldu. Zaten o bozulunca benim de dengem gidiyor. Ama direnmek istiyorum bu sefer. Ben de düğünden sonra düzeleceğini düşünüyorum

Malesef antidepresan kullanmaya bbaşladığınızda önce dibi gösterir daha sonra yavaş yavaş düzlüğe çıkarır sizi. Ilk günler daha da kötü hissetmeniz çok normal çok doğal bunu dert etmeyin. Ilaç da içiyorum neden daha kötü oldum diye düsünmeyin, normal olani bu zaten. Gün geçtikçe daha iyi olursunuz 2 haftaya etkilerini görürsünüz. Tam bir iyileşme için ise en az 6 ay düzenli kullanım gerekiyor, bu süre hastalığın seyrine göre değişiyor. Umarım iyi olursunuz, tek yapmanız gereken ilacinizi her gün düzenli ve aynı saatte almak. Ben aynı saatte alamadığında feci bir baş ağrısı yaşıyorum geçmek bilmiyor. Buna dikkat ederseniz iyi olur.

Balayona odaklan deniz güneş hayatının en güzel zamanı bırak ne derse desin annen ewine yerleşince istediğini yapcaksın bide sonra hep PNA sorcan nereye koysam sence çünkü anneler hep haklı biz yeni heyecan herşeyi daha doğru olduğunu düşünüyoruz bide çeyiz serme olduysa nazar vardır oku kendine cnm

Peki bıraktığınızda normale döneceğinize inanıyor musunuz?

Balayına koronadan dolayı gitmeyi düşünmüyoruz canım. Zaten eşimin iki gün izni olacak evlilikten sonra gitmemize değmez. Evde geçircez haklısın galiba biraz abarttım mi ne

Bacağımdaki ağrı geçmiyor ya doktor röntgen çekseydi rahatlıcaktım acaba diye kafamda kuruyorum ya kötü bişey varsa diye

Lsd uyuşturucu bir madde ve ağır bağımlılık yapıyor.Doğru tedaviyle iyi olucaksın sabretmelisn.Sanada o pisliği içirenin allah belasını versin

Narincim nerdesin ban mı yedin gittin mi yoksa merakta bırakma bizi tatlım
Geldim canım. Çok şükür bugün daha iyi hissettim kendimi. Dışarıya da çıktım. Tabi yine sıkıntı vardı içimde ama panik atakta kitabında yazana göre canavarımla yüzleşmem için dışarı çıkmam lazımmış. Korona varken çok uzaklaşamadım ama olsun biraz kendime güvenim geldi. Sen nasılsın canım ve tabi diğer arkadaşlar da? İnşallah herkes iyidir.

Biraz daha iyiyim tabi bacağımdaki ağrı tam geçmedi bi kalp damar cerrahisine gidicem aldım randevu
Evet dışarı çıkmalısın ben de senin gibiydim geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…