Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynen öyle canımn

Ben geldim şimdi terapiden. Anlatamadığım şeyler var diyordum ya onları anlattım. Çok sancılı bir şeymiş. Başıma ağrılar girdi, ama psikiyatristim bunun iyi bir adım olduğunu söyledi. Bu hastalığın bas ağrısı çarpıntı iç sıkıntısından ibaret olmadığını düşüncelerden ibaret olduğunu, bu şikayetlerin sadece fiziksel birer uyarıcı olduğunu asıl sorunun daha derinde olduğunu farkettirmeye çalıştı. Umarım diğer seansa kadar bir şeyleri halletmiş olurum. Bir kitap çok yardımcı oldu bana, Güneşe Bakmak Ölümle Yüzleşmek- Irvin D. YALOM. Tavsiye ederim sizlere de.

Peki ne önerdi sana canım?

Canım bu kitabı okuyunca zaten biraz anlıyorsun, terapi örnekleri var. Hepsi ölüm korkusu, hastalık korkusu ile gidiyor sma farkında bile olmasalar aslında korktukları şey ölüm ya da hastalık değil. Ölüm/hastalık korkusu bir paravan oluyor asıl korkunun üzerini kapatan. Biz bugün bu paravanı ortadan kaldırmış olduk, zordu ama hala başım çok ağrıyor. Şu an anlattığım şeylerle ilgili olarak 2 kitap daha önerdi onları alacağım. Herhangi bir tavsiyede bulunmadi çünkü sorunu irdelemeye şimdi başladık yani ilaca devam suanlık. Corona korkumu tamamen yendiğimi farkettik herkes kadar endişe ediyorum artık fazlası yok. Bunu da önceki seanslarda doktorumun üzerine gitme tavsiyesi ile aştım.

Çok sevindim canım. İnşallah başladığın süreci kolaylıkla atlatırsın.

Evet korona korkusu bende de var ama doktorumun sayesinde ben de ilk günler ki gibi aşırı korkmuyorum

Ay canım amin ecmain güzellik varda noluyo sağlık olmadıktan sonra

Sen güçlü bir bayana benziyorsun maşallah hastalığının bilincindesin ve bir gün atlatacağını biliyosun.Ben teslim olmuş gidiyorum..

Gideyimde bende para yedireyim.Normalde Şifa sadece Rabbimden gelir.Fakat böyle şeylerden de medet umar hale geldim.Nerden nereye
Aynı bende bu durumdayım şifanın sadece Allahtan olduğunu bildiğim halde.adet döneminde ve birkaç gün öncesinde daha yoğun yaşıyorum aynen anksiyete ağlama korku sürekli psikolojik hastalık araştırma hiç geçmeyecek hissi.bir yazında annendede olduğunu ve sana bakamadığını anlatmışsın annen nasıl şimdi bende kızım için endişelniyorum

Sen güçlü bir bayana benziyorsun maşallah hastalığının bilincindesin ve bir gün atlatacağını biliyosun.Ben teslim olmuş gidiyorum..
Teşekkür ediyorum, aslında hepimiz çok güçlüyüz. Benim hastalığın bilincinde olma sebebim belki 2. Defa yakalanmam olabilir. Ilkinde ben de kendimi salmıştım, umudum yoktu. Bu sefer daha farklı oldu ama tabi yaşadığım sıkıntılar aynı, sadece bakış açımı biraz değiştirmeye çalışıyorum.

Annem babam kanser olduktan sonra düzelebildi.Çok yokluğunu çektim eksikliğini hissettim annem benden kaçtığında çok üzülüp içine attm.Aslında benim böyle olma sebebim annemin ilgisizliği değil annemle babamın sürekli kavga etmesi anlaşamaması ve bir sürü derin konular.Sana tavsiyem evladının benim gibi olmamasını istiyorsan lütfen elini ondan hiç çekme hastada olsan evladına sakın belli etme

Çelik gibi irade,stressiz bir yaşam gerekiyor bu hastalığı atlatmak için.Ve sabır.

O kadar yoruldum kızlar gencecik yaşımda
Hastalık bırakmadı beni ne yazımda ne kışımda
Ağlamaktan kurudu artık gözyaşımda
Dert Kuldan Dermanı Allahtan

O kadar yoruldum kızlar gencecik yaşımda
Hastalık bırakmadı beni ne yazımda ne kışımda
Ağlamaktan kurudu artık gözyaşımda
Dert Kuldan Dermanı Allahtan
Kuzum kaç yaşındasın ne mezunusun? Niloyanin dediği gibi ise girmek de iyi geliyor. Ben genelde tatil günlerinde boşken daha fazla huzursuz hissediyorum misal. Anlat bakalım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…