• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Peki bıraktığınızda normale döneceğinize inanıyor musunuz?
Tabii ki. Inanmakla kalmıyorum, daha önce deneyimledim bunu. Corona olmasaydı tüm bunlar yaşanmasa ben ilaçsız olarak çok iyi gidiyordum. Malesef bu karantina yasalar hastalık beni eski halime döndürdü. Yine iyi olacağım biliyorum ama artık her an eskiye dönmenin kolay olduğunu gördüm, artık tamamen iyileşeceğimi düşünmüyorum, ömrüm boyunca dönem dönem yoklayacak sanırım. Bundan korkuyorum

Tabii ki. Inanmakla kalmıyorum, daha önce deneyimledim bunu. Corona olmasaydı tüm bunlar yaşanmasa ben ilaçsız olarak çok iyi gidiyordum. Malesef bu karantina yasalar hastalık beni eski halime döndürdü. Yine iyi olacağım biliyorum ama artık her an eskiye dönmenin kolay olduğunu gördüm, artık tamamen iyileşeceğimi düşünmüyorum, ömrüm boyunca dönem dönem yoklayacak sanırım. Bundan korkuyorum
Ben de aynı şekilde birşeye üzüldüğümde direkt nüksediyor. Tamamen geçen bir hastalık değil sanırım.

Ben de aynı şekilde birşeye üzüldüğümde direkt nüksediyor. Tamamen geçen bir hastalık değil sanırım.
Yanı terapiyle geçiyor diyen çok kişi gördüm, muhtemelen düşünce yapımı değiştirebilsem düşüncelerime daha çok hakim olabilsem belki bu denli etkilemez günlük hayatımı. Böyle çok zor. Yarın gidiyorum terapiye iyi gelir umarım

Kızlar uykum kaçtı zestatda yok yanımda eşimin halasına misafirliğe gelmiştik görümcem ben çoluk çocuk.eşimin babası balya çekmeye götürdü onu yağmur yağar ıslanır sabaha kalmasın diye .bizde burda yatacaz kaldık burda .Valla depresyondaymışım panik atakmış kimsenin umrunda değil zaten sırf yavrum için geldim köye eylensin diye ne işim var yoksa nasıl uyicam ben millet horul horul uyuyo yanımda

Bu arada beni hocaya götüreceklermiş
Hocaya2 kere gittim işe yaramadı.annemlerin binada komşu var yıllardır tanıdığımız güvenilir eşi rahatsızlanmış annemlerde biliyo hemde ağırmış bakırköye yatırılması gerek demişler bunlar direk hocaya götürmüşler ilaca başlamadan ve geçmiş bize ilaçta fayda etmiyo hocada:(

Kızlar uykum kaçtı zestatda yok yanımda eşimin halasına misafirliğe gelmiştik görümcem ben çoluk çocuk.eşimin babası balya çekmeye götürdü onu yağmur yağar ıslanır sabaha kalmasın diye .bizde burda yatacaz kaldık burda .Valla depresyondaymışım panik atakmış kimsenin umrunda değil zaten sırf yavrum için geldim köye eylensin diye ne işim var yoksa nasıl uyicam ben millet horul horul uyuyo yanımda
Ben de uyumadım

Yanı terapiyle geçiyor diyen çok kişi gördüm, muhtemelen düşünce yapımı değiştirebilsem düşüncelerime daha çok hakim olabilsem belki bu denli etkilemez günlük hayatımı. Böyle çok zor. Yarın gidiyorum terapiye iyi gelir umarım
Terapide anlatınca rahatlıyor insan ne bileyim hiç faydası olmuyor diyemem. Bizim biraz sohbet eşliğinde ilerliyor doktorumla arkadaş gibi olduk diyebilirim. Beni anlıyor kötü olduğumda msj attığımda uygun zamanında arıyor. Tlfda biraz anlattı mı iyi geliyor. Anlattıklarından çok şey öğrendim diyebilirim. Kendime olan özgüvenim gitmişti. Mesela artık baya geri kazanmaya başladım. Güzel birşey terapi keşke devlet bu imkanı ücretsiz verse gerçi verse ne olacak bizim insanımız deli miyim ben der gitmez. Ama insanın hayatta öğreneceği çok şey var. Tıpkı çoğu insanın kitap okumadığı gibi okusa cehalet kalmaz. Terapistimden öğrenmem gereken daha çok şey var.

Bu arada beni hocaya götüreceklermiş
Canım selam. Profildeki sen misin. Maşallah. Başak parlak'a benzettim🥰 Hep görüyordum yorumlarini ama hiç birebir yazmadım sana. Allah'ım sana da bana da burdaki arkadaşlarımıza bu durumda olan herkese şifa versin inşallah🤲

Hiç de bu geçeceğe benzemiyor biraz nefesim daralsa korona mı oldum diye korkuyorum. Dışarı çıkmasak evde bunalıyoruz.
Aynen öyle. Koronadan dolayı eve tıkılıp kaldık. Bazen kendimi avutuyorum. Yoğun bakımda cihazlara bağlı kalmaktansa evde dururum diyorum. Bazen o da kar etmiyor. Yasaklar gelmesin de kendi isteğimle evle kalmaya razıyım. Yasak olunca evde nefes bile alamıyorum. Çok zor bu panik atak 😩

Back
X