- 23 Ocak 2016
- 33.370
- 49.641
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.721
Ben deBen kötüyüm bu seferde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deBen kötüyüm bu seferde
Anlat bakalım güzel arkadaşım korku mu geldi geneBen de![]()
Gerçekten anlatmaya gerek yok canım bacağım ağrıyorAnlat bakalım güzel arkadaşım korku mu geldi gene
Bu arada beni hocaya götüreceklermişGerçekten anlatmaya gerek yok canım bacağım ağrıyor
Git git bol bol paranı yesinler umarım iyi gelir ne diyimBu arada beni hocaya götüreceklermiş
Tabii ki. Inanmakla kalmıyorum, daha önce deneyimledim bunu. Corona olmasaydı tüm bunlar yaşanmasa ben ilaçsız olarak çok iyi gidiyordum. Malesef bu karantina yasalar hastalık beni eski halime döndürdü. Yine iyi olacağım biliyorum ama artık her an eskiye dönmenin kolay olduğunu gördüm, artık tamamen iyileşeceğimi düşünmüyorum, ömrüm boyunca dönem dönem yoklayacak sanırım. Bundan korkuyorumPeki bıraktığınızda normale döneceğinize inanıyor musunuz?
Ben bu tür şeylerden daha çok korkuyorum nedense beni de birisine okutmuslardı. Ben daha çok korkmaya başlamıştım, beni okuyan kişi dilim dönmedi dua ederken sana çok nazar etmişler falan dedi. Çok korkmuştum.Bu arada beni hocaya götüreceklermiş
Ben de aynı şekilde birşeye üzüldüğümde direkt nüksediyor. Tamamen geçen bir hastalık değil sanırım.Tabii ki. Inanmakla kalmıyorum, daha önce deneyimledim bunu. Corona olmasaydı tüm bunlar yaşanmasa ben ilaçsız olarak çok iyi gidiyordum. Malesef bu karantina yasalar hastalık beni eski halime döndürdü. Yine iyi olacağım biliyorum ama artık her an eskiye dönmenin kolay olduğunu gördüm, artık tamamen iyileşeceğimi düşünmüyorum, ömrüm boyunca dönem dönem yoklayacak sanırım. Bundan korkuyorum
Yanı terapiyle geçiyor diyen çok kişi gördüm, muhtemelen düşünce yapımı değiştirebilsem düşüncelerime daha çok hakim olabilsem belki bu denli etkilemez günlük hayatımı. Böyle çok zor. Yarın gidiyorum terapiye iyi gelir umarımBen de aynı şekilde birşeye üzüldüğümde direkt nüksediyor. Tamamen geçen bir hastalık değil sanırım.
Hocaya2 kere gittim işe yaramadı.annemlerin binada komşu var yıllardır tanıdığımız güvenilir eşi rahatsızlanmış annemlerde biliyo hemde ağırmış bakırköye yatırılması gerek demişler bunlar direk hocaya götürmüşler ilaca başlamadan ve geçmiş bize ilaçta fayda etmiyo hocadaBu arada beni hocaya götüreceklermiş
Ben de uyumadımKızlar uykum kaçtı zestatda yok yanımda eşimin halasına misafirliğe gelmiştik görümcem ben çoluk çocuk.eşimin babası balya çekmeye götürdü onu yağmur yağar ıslanır sabaha kalmasın diye .bizde burda yatacaz kaldık burda .Valla depresyondaymışım panik atakmış kimsenin umrunda değil zaten sırf yavrum için geldim köye eylensin diye ne işim var yoksa nasıl uyicam ben millet horul horul uyuyo yanımda
Terapide anlatınca rahatlıyor insan ne bileyim hiç faydası olmuyor diyemem. Bizim biraz sohbet eşliğinde ilerliyor doktorumla arkadaş gibi olduk diyebilirim. Beni anlıyor kötü olduğumda msj attığımda uygun zamanında arıyor. Tlfda biraz anlattı mı iyi geliyor. Anlattıklarından çok şey öğrendim diyebilirim. Kendime olan özgüvenim gitmişti. Mesela artık baya geri kazanmaya başladım. Güzel birşey terapi keşke devlet bu imkanı ücretsiz verse gerçi verse ne olacak bizim insanımız deli miyim ben der gitmez. Ama insanın hayatta öğreneceği çok şey var. Tıpkı çoğu insanın kitap okumadığı gibi okusa cehalet kalmaz. Terapistimden öğrenmem gereken daha çok şey var.Yanı terapiyle geçiyor diyen çok kişi gördüm, muhtemelen düşünce yapımı değiştirebilsem düşüncelerime daha çok hakim olabilsem belki bu denli etkilemez günlük hayatımı. Böyle çok zor. Yarın gidiyorum terapiye iyi gelir umarım
Amin canım inşallahAllahım nolursun şu korona bitsin eski mutlu günlerimize geri dönelim. Dışarı çıksak eve gelince korona geldi mi korkusu
Hiç de bu geçeceğe benzemiyor biraz nefesim daralsa korona mı oldum diye korkuyorum. Dışarı çıkmasak evde bunalıyoruz.Amin canım inşallah ☹
Canım selam. Profildeki sen misin. Maşallah. Başak parlak'a benzettimBu arada beni hocaya götüreceklermiş
Birşey diyim mi. Ölümden deli gibi korkuyorum ama korona olmaktan korkmuyorum ben de anlamadımHiç de bu geçeceğe benzemiyor biraz nefesim daralsa korona mı oldum diye korkuyorum. Dışarı çıkmasak evde bunalıyoruz.
Ben korkuyorum yaBirşey diyim mi. Ölümden deli gibi korkuyorum ama korona olmaktan korkmuyorum ben de anlamadım
Aynen öyle. Koronadan dolayı eve tıkılıp kaldık. Bazen kendimi avutuyorum. Yoğun bakımda cihazlara bağlı kalmaktansa evde dururum diyorum. Bazen o da kar etmiyor. Yasaklar gelmesin de kendi isteğimle evle kalmaya razıyım. Yasak olunca evde nefes bile alamıyorum. Çok zor bu panik atakHiç de bu geçeceğe benzemiyor biraz nefesim daralsa korona mı oldum diye korkuyorum. Dışarı çıkmasak evde bunalıyoruz.