Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bana da doktor öyle söyledi. Çok moralim bozulmuştu ama terapiye ümit bağladım ben de. Davranışçı terapi çok uygunmuş bu rahatsızlık için. Şimdi kendime iyi bir psikolog bakıyorum.
Bir iki gün rahatlıyorsun bazı söyledikleri atak anında biraz iyi geliyor o kadar tamamen geçmiyor işte ben terapiden de ümidimi kestim artık çok kötü olduğumda Dr umla tlfda konuşuyorum rahatlıyorum sonra iki sonra yine aynı

Benim nefesim kesiliyor yutkunamıyorum öyle kalıyorum ona nasıl çare bulucam bilmiyorum

Ben de bunu uyguluyorum terketmiyorum devam ediyorum ama sonra yine gelecek işte deyip ümitsizliğe kapılıyorum yoruluyorum yorgun düşüyorum bazen enerji geliyor bazen de tükendiğimi hissediyorum

Kizlar beni de bu sıcaklar mahvetti. Geçen sene böyle olmamıştım, sıcaktan pek etkilenmiyordum. Bu sene sıcaklardan ne uyuyabiliyorum, ne nefes alabiliyorum bu da tetikliyor anksiyeteyi. Sıcaklar da bir etken unutmayin

Kizlar beni de bu sıcaklar mahvetti. Geçen sene böyle olmamıştım, sıcaktan pek etkilenmiyordum. Bu sene sıcaklardan ne uyuyabiliyorum, ne nefes alabiliyorum bu da tetikliyor anksiyeteyi. Sıcaklar da bir etken unutmayin
Aynen öyle canım geçen akşam çok terledim başım döner gibi oldu beyin kanaması geçircem sandım tansiyonumu ölçtüm

Artık ailede benim rahatsızlığımi ciddiye almıyorlar. Korkuyorum diyorum ne korkacaksın diyorlar. Boşver diyorlar. Bu beni daha çok kırıyor. Allahım öyle bir şifa ver ki kimseye yük etme beni

Artık ailede benim rahatsızlığımi ciddiye almıyorlar. Korkuyorum diyorum ne korkacaksın diyorlar. Boşver diyorlar. Bu beni daha çok kırıyor. Allahım öyle bir şifa ver ki kimseye yük etme beni ☹
Beni de ciddiye almıyorlar annem niloya yeter He he saçmalayıp durma diyor

N Narinkimse bak bugün biz de eşimle çıktık ilaçlarım yanımda oldu mu bir de kendi aracımızlaysak çok kötü olmuyorum ama eğer aracımızla değilsek evden uzaklaşmayı ben de istemiyorum otobüsle falan uzağa gidemiyorum ah önceki ben var ya ooo yurtdışına bile gidebilecek kadar özgüven vardı şimdi o kişiden eser yok

Ben de çok gezdim yurt içinde. Şimdi gitmek inan çok zor geliyor. Yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışacağım. Üzerine gitmezsem daha kötü olacağım eminim. Ben kendi arabamızla kötü oluyorum asıl. İlk atağı kendi arabamızda geçirdim diye herhalde.

Evet ilk atağı orda geçirdiysen ordan kaçmak isticeksin muhtemelen bende de öyle oluyordu atak geçirdiğim yerlere gitmeye korkuyordum evden uzaklaşma konusuna gelince bi dönem geçmişti hiç korkmuyordum ama yine başladı sanırım kendi kendine geçecek inşallah yine

İnşallah geçer. Zor bir durum çünkü

Merhabalar bende de aynı sıkıntılar vardı. Nişan söz düğün isteme dönemi korkuları. vs vs... İlaç tedavisine başlamıştım. Ama onlarda çok etki etmedi o dönemdebir uzmanla görüşmeniz varsa sakinleştirici birşeyler isteyebilirsiniz ben düğün günü iki adet içmiştim ( Nervi*um 5mg ) mg düşük olduğuna bakma yarımı bile bende etki ediyor. 10 aylık evliyim. Şimdi bile kurtarıcım halen kötü olacağımı hissettiğim an bir yarım atıyorum.

Bir haftadır TMS tedavisine başladım. Bakalım ne olacak. Hamilelik korkusu bende de var onu ne yapacam bilmiyorum

Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin canım benim. Tedavide katettigin aşamaları da bizle paylaş fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…