Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sen aynı bensin ya ben de aynıyım bipolar depresyon şizofren duydum mu hemen belirti okuyorum bi ara belirti okumayı bırakmıştım yine başladım şeker ölçüyorum tansiyon ölçüyorum bu sabah panikatak yine yokladı uyumaya korkuyorum sabah aynı saatlerde yine olursa korkusundan dolayı

Aynı ben ne kadar benziyoruz burda yazanlarla bu sabah uyandım gözlerim kararır gibi oldu hemen kesme şeker attım ağzıma bayılıp gidicem diye çok korktum başladı kalbim hızlı atmaya 116 ya çıktı tansiyon ölçtüm şuan bişeyler yiyorum bu saatte sabah aç kalıp kan şekerim düşmesin diye başucumda bile kesme şeker var yine aynı olurum korkusu

Dayanamadım girdim yine nasılsınız
Gir canım ya burda destek olalım birbirimize ben de senle aynıyım çocuğuma kardeş yapamıcam diye üzülüyorum bugün azcık parka götürdüm kızımı başkalarının kardeşi vardı oynuyorlardı beraber benim kızım yalnız o kadar üzüldüm ki buruklaştım anlatamam sana

Dur canım seninki daha küçük ben napim bak benimki 8yaşında Allah yardımcımız olsun

Bende de kaygı tavan yapmış durumda bağırsak kanseri miyim diye düşünüp düşünüp panik atak geçiriyorum çünkü sürekli bağırsaklarımda bozulmuş gibi bi guruldama var sürekli içimi sıkıyor ve midemi bulandırıyor ishal olunca bi sancı olur ya onun gibi ama ishal de değilim sürekli bayılacak mıyım diye bekliyorum

Çok çok kötüyüm bu aralar
Ah o mide vağırsağın bana yaşattıkları bilsen felaket bide gaz fena olunca karnımdan kalp atışı gibi bişi oluyo boğazımda bile hissdiyorum o atışı sonrada panik sonra sinir kaygı korku ama mide ve bağırsak sorunu çok kötü çokkk bi çözüm bulursan rahatlatıcak taz lütfen Allah hepimize şifa versin

Amin amin Pazartesi gastroentereloji doktoruna gideceğim inşallah bişey çıkmaz gerçekten panik atakla birlikte ikisi sürekli birbirini tetikliyor benim de göbek çevremde yumrular çıkıyor bağırsak farkediyorum çünkü gaz geçiyor içinden ama yumurta kadar oluyor bazen ve beni çok korkutuyor

Bişey çıkmıcak hep o nalet anksiyete işte bugün ennn beteri yaşattı bana

Instagramda barış musluyu takip ediyorum çok yorum yapan ve takipçisi var millet yorum yazıyo sürekli kamburluğum geçti egzamam geçti panik ayağım.geçti diye ne bilim biraz takip edicem bakalım belki çözerim

Ara ara bende de oluyor o bazen ağrı girince kesin bişey var bağırsaklarımda diyorum geçen acile gittim gaz sancısından korkmasam kolonoskopide olurum da çok korkuyorum

Dene gülüm dene nabcan hep bi çare aramaya çalışıyoruz İzzet güllü de herkese iyi gelmiş ilacı bile bırakmışlar ben de dinledim tamam fayda ediyor hiç etmiyor değil ama ilacı kesecek kadar değil bence ilacı kesenlerin anksiyetesi çok yoğun olmayanlar

Bana o gaz nasıl sancı yaptı geçen hafta nasıl ağladım evdeki gaz ilacından içtim acile gittim iğne yaptılar gönderdiler eve gelince sıcak su torbası koydum biraz rahatladım kaç gün çektik keisn bişey var dedim biraz geçti o gün ki kadar değil çok şükür şimdi senin de bişeyin yok canım

Bak şimdi içini rahatlatman için kolon kanseri belirtilerinde dışkıda kan bir ishal bir kabızlık sorunu oluyormuş geçmişte çok okudum sende böyle bişey yok dimi canım sadece gaz sancısı o da ayaktan soğuk almadan kaynaklı yahut panikatağın verdiği stresten kaynaklı oluyor

Bende izzet güllüyle gaza geldim okudum ilaçları bıraktım:) ama onu deneyenler videolarını aylarca izlemesi gerek günlük düzenli ve telkin vermesi gerek hergün tabi ben bir iki izledim video daha izlemedim düZenli yapamadım faceden takip ediyordum çok ağır olduğu halde düzelenler vardı

Çok ağır olup nasıl düzelmişler ilaçsız Rabbim bize de tam iyi olmak nasip etsin. Bak bişeye yine üzüldüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi

1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm ben ya tam diyorum tamam atlattım geçti yenebilirim ertesi gün bi bakıyorum çok kötüyüm içim sıkılıyor 10 dk sonra bayılacağım bana bişey olacak diye düşünüyorum bu ara en kötüsünü yaşıyorum çünkü sürekli iç fenalığı hissediyorum yemek yiyemeceğim içimi daha da sıkacak diye düşünüyorum ve gerçekten yemekten sonra da öyle oluyor çok zayıfladım ona da çok canım sıkılıyor 1,5 ayda 8 kilo vermişim iskelet gibiyim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…