- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.781
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.441
Sen aynı bensin yaGeçmediği için sinirliyiz canım geçmediği için bide buraya çok girip bakıyoruz anlaşalım artık belli günler girelim araştırma huyumuzu bırakalım ben çok yapıyorum bunu korkum artıyor biri geçmeyen depresyon bipolar yazıyo mesela benim anksiyete artıyo becerebilirsem bugün bakmicam daha buraya Allaha emanet olun
Aynı ben ne kadar benziyoruz burda yazanlarla bu sabah uyandım gözlerim kararır gibi oldu hemen kesme şeker attım ağzıma bayılıp gidicem diye çok korktum başladı kalbim hızlı atmaya 116 ya çıktı tansiyon ölçtüm şuan bişeyler yiyorum bu saatte sabah aç kalıp kan şekerim düşmesin diye başucumda bile kesme şeker var yine aynı olurum korkusuBen kötüyüm bi kaç gündür.. bağırsaklarımla ilgili bi sorun yaşıyorum sabahları sanki zehirlenmişim gibi iç sıkıntısı ve fenalık yaşıyorum kahvaltıdan sonra tuvalete çıkınca biraz rahatlıyorum ama sanki böyle bayılıp gidecekmişim gibi geliyor bu da beni sürekli tedirgin ediyor sürekli kendimi dinliyorum tekrar olacak mi diye
Gir canım ya burda destek olalım birbirimize ben de senle aynıyım çocuğuma kardeş yapamıcam diye üzülüyorum bugün azcık parka götürdüm kızımı başkalarının kardeşi vardı oynuyorlardı beraber benim kızım yalnız o kadar üzüldüm ki buruklaştım anlatamam sanaDayanamadım girdim yine nasılsınız
Dur canım seninki daha küçük ben napim bak benimki 8yaşında Allah yardımcımız olsunGir canım ya burda destek olalım birbirimize ben de senle aynıyım çocuğuma kardeş yapamıcam diye üzülüyorum bugün azcık parka götürdüm kızımı başkalarının kardeşi vardı oynuyorlardı beraber benim kızım yalnız o kadar üzüldüm ki buruklaştım anlatamam sana
Bak bugün parka götürdüm üzülüyordum kızım yalnız diye aynı yaşıt 1 tane kız denk geldi oynadılar onlaDur canım seninki daha küçük ben napim bak benimki 8yaşında Allah yardımcımız olsun
Ah o mide vağırsağın bana yaşattıkları bilsen felaket bide gaz fena olunca karnımdan kalp atışı gibi bişi oluyo boğazımda bile hissdiyorum o atışı sonrada panik sonra sinir kaygı korku ama mide ve bağırsak sorunu çok kötü çokkk bi çözüm bulursan rahatlatıcak taz lütfen Allah hepimize şifa versinÇok çok kötüyüm bu aralar
Ah o mide vağırsağın bana yaşattıkları bilsen felaket bide gaz fena olunca karnımdan kalp atışı gibi bişi oluyo boğazımda bile hissdiyorum o atışı sonrada panik sonra sinir kaygı korku ama mide ve bağırsak sorunu çok kötü çokkk bi çözüm bulursan rahatlatıcak taz lütfen Allah hepimize şifa versin
Bişey çıkmıcak hep o nalet anksiyete işte bugün ennn beteri yaşattı banaAmin amin Pazartesi gastroentereloji doktoruna gideceğim inşallah bişey çıkmaz gerçekten panik atakla birlikte ikisi sürekli birbirini tetikliyor benim de göbek çevremde yumrular çıkıyor bağırsak farkediyorum çünkü gaz geçiyor içinden ama yumurta kadar oluyor bazen ve beni çok korkutuyor
Ara ara bende de oluyor o bazen ağrı girince kesin bişey var bağırsaklarımda diyorum geçen acile gittim gaz sancısından korkmasam kolonoskopide olurum da çok korkuyorumBende de kaygı tavan yapmış durumda bağırsak kanseri miyim diye düşünüp düşünüp panik atak geçiriyorum çünkü sürekli bağırsaklarımda bozulmuş gibi bi guruldama var sürekli içimi sıkıyor ve midemi bulandırıyor ishal olunca bi sancı olur ya onun gibi ama ishal de değilim sürekli bayılacak mıyım diye bekliyorum
Dene gülüm dene nabcan hep bi çare aramaya çalışıyoruzInstagramda barış musluyu takip ediyorum çok yorum yapan ve takipçisi var millet yorum yazıyo sürekli kamburluğum geçti egzamam geçti panik ayağım.geçti diye ne bilim biraz takip edicem bakalım belki çözerim
Bana o gaz nasıl sancı yaptı geçen hafta nasıl ağladım evdeki gaz ilacından içtim acile gittim iğne yaptılar gönderdiler eve gelince sıcak su torbası koydum biraz rahatladım kaç gün çektik keisn bişey var dedim biraz geçti o gün ki kadar değil çok şükür şimdi senin de bişeyin yok canımAmin amin Pazartesi gastroentereloji doktoruna gideceğim inşallah bişey çıkmaz gerçekten panik atakla birlikte ikisi sürekli birbirini tetikliyor benim de göbek çevremde yumrular çıkıyor bağırsak farkediyorum çünkü gaz geçiyor içinden ama yumurta kadar oluyor bazen ve beni çok korkutuyor
Bak şimdi içini rahatlatman için kolon kanseri belirtilerinde dışkıda kan bir ishal bir kabızlık sorunu oluyormuş geçmişte çok okudum sende böyle bişey yok dimi canım sadece gaz sancısı o da ayaktan soğuk almadan kaynaklı yahut panikatağın verdiği stresten kaynaklı oluyorBende de kaygı tavan yapmış durumda bağırsak kanseri miyim diye düşünüp düşünüp panik atak geçiriyorum çünkü sürekli bağırsaklarımda bozulmuş gibi bi guruldama var sürekli içimi sıkıyor ve midemi bulandırıyor ishal olunca bi sancı olur ya onun gibi ama ishal de değilim sürekli bayılacak mıyım diye bekliyorum
Bu yazdığın saatte bir nefesim kesildi benim 2 3 kez uzun süre kesildi nasıl korktum te ölcem bu dünya bitecek birden ölüvercem dedim 1 saat sürdü ara ara nefes kesilmesiÇok çok kötüyüm bu aralar
Bende izzet güllüyle gaza geldim okudum ilaçları bıraktım:) ama onu deneyenler videolarını aylarca izlemesi gerek günlük düzenli ve telkin vermesi gerek hergün tabi ben bir iki izledim video daha izlemedim düZenli yapamadım faceden takip ediyordum çok ağır olduğu halde düzelenler vardıDene gülüm dene nabcan hep bi çare aramaya çalışıyoruzİzzet güllü de herkese iyi gelmiş ilacı bile bırakmışlar ben de dinledim tamam fayda ediyor hiç etmiyor değil ama ilacı kesecek kadar değil bence ilacı kesenlerin anksiyetesi çok yoğun olmayanlar
Çok ağır olup nasıl düzelmişler ilaçsız Rabbim bize de tam iyi olmak nasip etsin. Bak bişeye yine üzüldüm hiç iyi hissetmiyorum kendimiBende izzet güllüyle gaza geldim okudum ilaçları bıraktım:) ama onu deneyenler videolarını aylarca izlemesi gerek günlük düzenli ve telkin vermesi gerek hergün tabi ben bir iki izledim video daha izlemedim düZenli yapamadım faceden takip ediyordum çok ağır olduğu halde düzelenler vardı