Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Son cümlene aynen katılıyorum acaba tam iyi olmayalım diye ilaçlara bişey mi katıyorlar diye aklıma geliyor ilacı bırakanlar yine tekrarlıyor hastalık
Bencede ilaçlar hiç masum değil benim daraltı bunaltı vardı ama ilaçlarla uyku düzenim dahada altüst oldu bilerek yapıyolar sanki bağımlı olalım diye ilaç firmaları para kazanıyo işte belkide hiç böyle hastalık adını duymasak anlamayacağız bile tvde internette duya göre hastalık hastası olduk korku aşıladılar sürekli insanlara benimde bir ayağım psikiystriye git derken bir ayağım geri çekiyo gitme vitaminlere psikologlara yönel diyo bi aklım öyle geliyo gidiyo işte ama zestatım bitiyo bir kutu yazdırabilseydim arada ihtiyaç duyuyorum

Ben bikac gündür başa döndüm sanki hiç iyi hissetmiyorum zaman azaldikca iyi olurum diyordum ama daha kaygiliyim nasıl doğuma gidicem sonrasında ne yapicam nasıl olucak dusunmeden edemiyorum hastane fobisi basladi hastanede yatacak olma dusunceside cildirtiyor

Bu hastalık üzüntüye gelmiyor hiç hemen tekrarlıyor ama şöyle söyliyim terapist öncesi ben Dr Dr hastane hastane geziyordum bu halime çok şükür terapinin ilk başlarında bile mesela terapiye gittiğimin ertesi günü başka hastaneye gittim muayene olmaya sırf kendimi tatmin etmek için kendi doktoruma da söyledim ben dayanamadım yine gittim diye anlattı bişeyler bana tlfda ikna oldum ara ara yine gidiyorum ama çok şükür eskisi gibi değil hiç fayda etmiyor diyemem. Sadece bende de değil bu hastalık tartışmaya kavgaya üzüntüye hiç gelmiyor hemen tekrarlıyor

İlaçsız da olmuyor mecbur içiyorum nabayım ilaçsız halim de kötü sence bi yol var mı ben bulamadım ruhum daralması bende de oluyor adetliydim temizlencem inşallah elemneşrah okuyabilirim o biraz rahatlatıyor çok şükür

Az kaldı sabret canım hastanede yatsan da korkma doğum 1 gün inşallah hayırlısıyla al kucağına sağlıkla çık canım şuan stres olman çok normal gergin olman şuan bunlar senin için normal duygular hasta olarak kendini kötü hissetme her insanın yaşayacağı duygular doğuma az kala çok insan bu duyguları yaşar canım oku bol bol bize de dua et şuan duaların kabul olur Allahın izniyle

Niloya nasılsın daha iyimisin
Evet canım geçmeye çalıştığımız ilaç biraz tesir etmeye başladı ama sinirlilik var üzerimde o niye bilemiyorum kendime bile sinir oluyorum herşeye sinir oluyorum ruhum daralıyor ama vücudumu çok dinlemiyorum çok şükür ara ara atak gelse de bikaç hafta önceki kadar değilim

Doğru canım ben insanların söylediklerini çok taktığım için panik atak oldum. Bir şey soracağım sana terapistin psikologtan farkı ne? Ne gibi artıları var da o daha iyi geldi sana?

İşte onu diyorum ya canım ilaçlı da ilaçsız da kötü bende sürekli rüya görmekten yoruldum saçma sapan hatırlayamıyorum hepsi ni bazen gözlerimi açıyorum.beynim halen rüyada uydayken

Doğru canım ben insanların söylediklerini çok taktığım için panik atak oldum. Bir şey soracağım sana terapistin psikologtan farkı ne? Ne gibi artıları var da o daha iyi geldi sana?
Bilmiyorum ki nasıl anlatılır psikolog oturduğu yerde anlatıyor psikoterapist yani benim psikoterapistim hareket halinde ayakta olaylar karşısında başka şeylerle kıyaslayarak örnekler vererek anlatıyor ama bariz fark var psikologla yani gittiğim için biliyorum

İşte onu diyorum ya canım ilaçlı da ilaçsız da kötü bende sürekli rüya görmekten yoruldum saçma sapan hatırlayamıyorum hepsi ni bazen gözlerimi açıyorum.beynim halen rüyada uydayken
Canım Zestatın yan etkisi o Zestat rüya gördürüyor arkadaşım hatta kabuslar gördüğünü söylüyor ama ben kullandığım dönemde bana öyle bir etki yapmadı bu akşam namazı kılmaya başladım ya atak yine gelmeye başladı bende namazda çok geliyordu 5 gün ara verdim ya şimdi istemsiz bir korku oluştu

Ben dinledim evet biraz faydası var ama tamamen bu hastalığı bitirmeye yetmedi bana bilemiyorum ben başaramadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sinir var ben de niye öyleyim bilmiyorum sıkıntı var çok üzerimde aşırı sinirliyim
Geçmediği için sinirliyiz canım geçmediği için bide buraya çok girip bakıyoruz anlaşalım artık belli günler girelim araştırma huyumuzu bırakalım ben çok yapıyorum bunu korkum artıyor biri geçmeyen depresyon bipolar yazıyo mesela benim anksiyete artıyo becerebilirsem bugün bakmicam daha buraya Allaha emanet olun

Dayanamadım girdim yine nasılsınız

Ben kötüyüm bi kaç gündür.. bağırsaklarımla ilgili bi sorun yaşıyorum sabahları sanki zehirlenmişim gibi iç sıkıntısı ve fenalık yaşıyorum kahvaltıdan sonra tuvalete çıkınca biraz rahatlıyorum ama sanki böyle bayılıp gidecekmişim gibi geliyor bu da beni sürekli tedirgin ediyor sürekli kendimi dinliyorum tekrar olacak mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…