Panikatağım ve yutkunma fobisi

gittinyine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
401
-2
13
Arkadaşlar merhaba. Ben 18 yaşından beri panikatak hastasıyım. Bi ara durulmuştu fakat bi sevdiğimi kaybettikten sonra katmerli bi şekilde geri döndü. Şu an da ilaç kullanmama rağmen yutkunma fobimi yaşıyorum ve kalbim sıkışıyor. Özellikle bu yutkunma sıkıntısını merak ediyorum. Sizde de yutkunma sıkıntısı var mı? Varsa çaresini bulabildiniz mi? Yemek yiyemiyorum çünkü ben.

Aynilarini yasadim canim bende 21 yasimda ilk göüs agrisiyla basladi bir aksam nefesiz kaldim.ve kalp carpintilarim.oldu ondan sonra yutkunama gibi yemek yirken ya yutamasam.korkusu basladi baya uyuyamiyordum korkudan ve kilo verdim ama bil bunlar en ufak zamanla.asiyorsun simdi bile birsey oldunda yutkunamiyorum ama alistim kafaya takmiyorum cunku ondan daha buyuk ataklarim var mesela mide bulantisi kusma uykusuzluk uyuşma kulakta ve başta baski bunlarin hepsi birden oluyor

panik atak geçirmiştim atlattım. Yutkunma sorunu yaşamamıştım ama yutkunmayla ilgilide bazen korkular olduğunu duymuştum. çok geçmiş olsun yaşında çok genç inşallah en kısa zamanda iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…