Teşekkür ederim, evet başlattı ama hiç fayda etmediDoktor herhangi bi ilaç tedavisi başlattı mı ? Bu arada çok geçmiş olsun.
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dert verip derman aratmasınKardiyolojiye gitmişsiniz.
Doktor mühim bi sorun görse derdi.
allahın izniyle iyi olursunuz.
Zamanla.
icinizi ferah tutun.
duam sizinle.
moralinizin bozuk olduğu zamanlar
icinize atmayın .
Evet amin inş.Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dert verip derman aratmasın
Konuşmak o kadar iyi geliyor ki etrafımda beni anlayan kimse yok artık beklemiyorum daEvet amin inş.
istediğiniz zaman buraya bir sorun sıkıntı olursa yazın .
Kendinizi yalnız hissetmeyin.
Konuşuruz yani.
Hiç böyle düşüncelerim yoktu dayım ani bir kalp kriziyle genç yaşta vefat etti ondan sonra başladı can vermekten ve bir sürü şeyden nasıl sorularindan çok korkuyorum. Belki de neden korktugumun cevabını bile bilmiyorum dayım hariç. Belki yaşım daha genç yaşamak istediğim yaşayamadığım onca şeyden bir sürü sebep olabilirAllah sağlık ve sıralı ölüm versin hepimize inşallah. Ancak ölümden neden bu kadar korkuyorsunuz? Biraz o kısmın üstüne gidin isterseniz. Hepimizin gideceği yer orası evet yaşanmamışlıklar olabiliyor içimizde kalan ama nasip değildir yani. Neden bundan bu kadar korkuyorsunuz merak ettim gerçekten.
Peki evlimisiniz ?Konuşmak o kadar iyi geliyor ki etrafımda beni anlayan kimse yok artık beklemiyorum da
Yok bekarım hiç evlenmedimPeki evlimisiniz ?
Evliyseniz eğer belki eşiniz destek olur diye sordum.
Anladım.Yok bekarım hiç evlenmedim
Amin amin umarım düzelirAnladım.
Dediğim gibi stres etmeyin.
Her şey düzelir.
Sizi çok. İyi anlıyorum benim kayınpederim vefat etti ondan sonra bende nüksetti bende de başladı iğne batar gibi göğüs ağrısı kaç kere gittim kalp çektirdim akciğer çektirdim bişey çıkmadı tam rahatladım derken şimdide kayınvalidemde meme kanseri çıktı şimdi memem ağrıyor koluma vuruyor psikolojik mi bilmiyorum genel cerraha gittim muayene oldum küçük kistler var dedi önemli değil dedi ultrason istedi haftaya çekicekler ama ben çok korkuyorum ağrıyor yani baya göğüsümHiç böyle düşüncelerim yoktu dayım ani bir kalp kriziyle genç yaşta vefat etti ondan sonra başladı can vermekten ve bir sürü şeyden nasıl sorularindan çok korkuyorum. Belki de neden korktugumun cevabını bile bilmiyorum dayım hariç. Belki yaşım daha genç yaşamak istediğim yaşayamadığım onca şeyden bir sürü sebep olabilir
Korkma benim de ağrıyordu meme usg çekildim bişey çıkmadı tabi psikolojik biliyoruz ama olmuyor işte ikna olamıyoruzSizi çok. İyi anlıyorum benim kayınpederim vefat etti ondan sonra bende nüksetti bende de başladı iğne batar gibi göğüs ağrısı kaç kere gittim kalp çektirdim akciğer çektirdim bişey çıkmadı tam rahatladım derken şimdide kayınvalidemde göğüs kanseri çıktı şimdi göğsüm ağrıyor koluma vuruyor psikolojik mi bilmiyorum genel cerraha gittim muayene oldum küçük kistler var dedi önemli değil dedi ultrason istedi haftaya çekicekler ama ben çok korkuyorum ağrıyor yani baya göğüsüm
Doktor bişey yok her kadında olan şeyler falan dedi ama neblm ikna olmuyor gibiyim korkuyorum ultrasonda bişey çıkacak diyeKorkma benim de ağrıyordu meme usg çekildim bişey çıkmadı tabi psikolojik biliyoruz ama olmuyor işte ikna olamıyoruz
çok iyi anlıyorum korkunu ne desem boş biliyorum. Ben de bu ay akciğer röntgeni cektiricem randevu aldım göğüs hastalıklarına aklım çıkıyor bişey çıkacak diye Allah korusun halbuki daha 3 ay önce çektirdimDoktor bişey yok her kadında olan şeyler falan dedi ama neblm ikna olmuyor gibiyim korkuyorum ultrasonda bişey çıkacak diye
Bu da temiz çıkcak diyorum daha kafayı hiç bişi takmıycam diyorum ama olmuo sonra başka şeye kafa takıyorumçok iyi anlıyorum korkunu ne desem boş biliyorum. Ben de bu ay akciğer röntgeni cektiricem randevu aldım göğüs hastalıklarına aklım çıkıyor bişey çıkacak diye Allah korusun halbuki daha 3 ay önce çektirdim
Aynı sizin gibiyim vallahi Allah yardımcımız olsun çok zor çokBu da temiz çıkcak diyorum daha kafayı hiç bişi takmıycam diyorum ama olmuo sonra başka şeye kafa takıyorum
Evet çok zor Allah daha kötüsünden saklasın diyorum hepAynı sizin gibiyim vallahi Allah yardımcımız olsun çok zor çok