Canım bende de vardi gebelik doneminde herhangi bir ilaç kullanmadim zaten idare edebildigim icin cok kisa bi ilaç kullanim surem olmuştu, benim tek kurtuluşum namaz, dua ve devamli biseylerle meşgul olmak oldu ilacimim bittigi ay hamile oldugumu ogrendim 5 ay sorun yoktu sonra ataklar basladi ve benim gece uykuda gelen ataklarim vardi deli gibi yataktan atardim kendimi, bogulma tehlikesi gecirdigin icin suyla ilgili travmam var ve anksiyete ataklari basladiginda su icmek banyo yapmak benim icin cok zorlasiyor, devamli telkinde bulundum kendime daha once de yasadim ama bisey olmadi,sadece beni rahatsiz ediyo su an baska bisey yapamiyor diye dusunur kendimle konusurdum 10 a kadar sayardim simdi gececek derdim bu sekilde atlatmaya basladim. Şimdi yine arada oluyor ama beni etkisi altina almasina izin vermiyorum yok sayiyorum bana hicbir zarar veremedi cunku, sadece hassas bi insanim ve bazi durumlar beni etkileyip tetikliyor bununla bas edebilirim diyorum kendime. İnsaAllah sen de atlatirsin ya da idare etmeyi ogrenirsin.