Aynı durumdayım beynimin içine kazmışlar sanki ben ne yaptıysam yine başa döndüm var mı acaba iyileşenArkadaşlar öncelikle merhabalar 24 yaşında bir çocuk annesiyim evliyim. Ben bundan yaklaşık 6-7 ay önce yanii Eylül ayıydı sanırım panik atak yaşadım daha sonra sürekli olarak ölüm korkusu çarpıntı VS yaşadım kalbimin hasta olduğunu düşündüm ve 2 adet kardiyoloji uzmanına göründüm eko ve holter cihazı taktırdım kan değerleri akciğer filmi VS vs hepsi temiz çıktı ve doktorlar sorun görmedi en son psikiyatri bölümünü gittim ve doktor panik bozukluk teşhisi koydu ilaç kullandım yaklaşık 6 ay anafranil 10 mg ve ansiox ama onu 1 ay kadar kullandım kesti. Şimdi tek sorum şu ben panik atak yaşamıyorum gayet iyi hissediyorum kendimi ama sürekli kalbimi ve nabzımı dinliyorum ölçüyorum aklım düşüncem sürekli kalbimde bunu nasıl aşabilirim benim gibi olanlar varsa yardımcı olur musunuz?
Yok bu nu takıntı halıne getırdıgmız için böyleyızAynı durumdayım beynimin içine kazmışlar sanki ben ne yaptıysam yine başa döndüm var mı acaba iyileşen
Ben tam iyi oluyorum ama zihnim sürekli kalbimi kontrol altına almak istiyor oda harekete geçiriyor ve çarpıntı yapıyorAynı durumdayım beynimin içine kazmışlar sanki ben ne yaptıysam yine başa döndüm var mı acaba iyileşen
Iyilesmemi
Bende öyle düşünüyorum ama tek çarpıntı kalması bilinçaltındam kaynaklı galibaIyilesmemissin
Bende anlamadım anksiyete mi yoksa gerçekten hastamıyım sanki farkli bir insanımBen tam iyi oluyorum ama zihnim sürekli kalbimi kontrol altına almak istiyor oda harekete geçiriyor ve çarpıntı yapıyor
Ya canım bence kesinlikle psikolojik yapıyoruz ben kendi adıma diyeyim evleri temizliyorum sorun yok misafir ağırlıyorum yok geziyorum yok ama gel gör ki beyin biraz boş kalsın geliyor bilgilerBende anlamadım anksiyete mi yoksa gerçekten hastamıyım sanki farkli bir insanım
Evet benimde boş kalınca çok oluyor normal degiliz demmeki bu arada bu dideral çok nefes darlığı yaptı sanki var mı yaşayan arkadaşlarımYa canım bence kesinlikle psikolojik yapıyoruz ben kendi adıma diyeyim evleri temizliyorum sorun yok misafir ağırlıyorum yok geziyorum yok ama gel gör ki beyin biraz boş kalsın geliyor bilgiler
Merhaba kalbinizde ne hissediyorsunuz mesela ben bazen sanki Dışardaymis, ya da içerde hareket ediyomuş gibi hissediyorum bazen kalp atışlarımı sanki dışardan duyuyo gibiyim böyle durumlarda neler yapıyosunuzOda kesinlikle psikolojik bence mesela dideral strese bağlı kalp atışını düzenliyor migrene iyi geliyor vs vs bir çok şeyi var
Ay psikolojik bu kadar mı etkiliyor çok kötü bişey miş ben 3 gündür nefesim daralıyor anlamadım ilk defa başıma geliyorOda kesinlikle psikolojik bence mesela dideral strese bağlı kalp atışını düzenliyor migrene iyi geliyor vs vs bir çok şeyi var
Ben kalp atışını bedenimde hissediyorum mesela şey yapıyorum kafa dağıtıyorum ne bileyim temizlik kek kurabiye TV izlemeye kafamdan atmaya çalışıyorum devamlıMerhaba kalbinizde ne hissediyorsunuz mesela ben bazen sanki Dışardaymis, ya da içerde hareket ediyomuş gibi hissediyorum bazen kalp atışlarımı sanki dışardan duyuyo gibiyim böyle durumlarda neler yapıyosunuz
Ya kesinlikle bende öyle diyorum neden diyorum ama işte kitap aldım bunla ilgili beden artık içine ata ata siniri stresi bize sinyal veriyormuş bak kötüsün vs diye herkes de olmaz çünkü herkesin yapısı yansıtması farklı mesela ben insanların kırmıcam diye diye bu hale geldimAy psikolojik bu kadar mı etkiliyor çok kötü bişey miş ben 3 gündür nefesim daralıyor anlamadım ilk defa başıma geliyorbazen diyorum ne günah işledim de böyle oldum
Ya kesinlikle bende öyle diyorum neden diyorum ama işte kitap aldım bunla ilgili beden artık içine ata ata siniri stresi bize sinyal veriyormuş bak kötüsün vs diye herkes de olmaz çünkü herkesin yapısı yansıtması farklı mesela ben insanların kırmıcam diye diye bu hale geldim
Ya kesinlikle bende öyle diyorum neden diyorum ama işte kitap aldım bunla ilgili beden artık içine ata ata siniri stresi bize sinyal veriyormuş bak kötüsün vs diye herkes de olmaz çünkü herkesin yapısı yansıtması farklı mesela ben insanların kırmıcam diye diye bu hale geldidurum
Bende sizin gibi o anlarda kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bazen böyle vücudum titriyo kanim çekiliyo bayılcam gibi oluyorum geçiyor yine oluyor gerçekten çok zor bir durunBen kalp atışını bedenimde hissediyorum mesela şey yapıyorum kafa dağıtıyorum ne bileyim temizlik kek kurabiye TV izlemeye kafamdan atmaya çalışıyorum devamlı
Ben kalp atışını bedenimde hissediyorum mesela şey yapıyorum kafa dağıtıyorum ne bileyim temizlik kek kurabiye TV izlemeye kafamdan atmaya çalışıyorum devamlı
Hangi kitaplar canım bu arada sende evlimi sinYa kesinlikle bende öyle diyorum neden diyorum ama işte kitap aldım bunla ilgili beden artık içine ata ata siniri stresi bize sinyal veriyormuş bak kötüsün vs diye herkes de olmaz çünkü herkesin yapısı yansıtması farklı mesela ben insanların kırmıcam diye diye bu hale geldim
Hele birde insanın bir türlü ikna olmaması sürekli her seferinde çok tuhafÇok zor inanır mısınız benimde tek kalp çarpıntısı kaldı yazmıştım ya insanı deli ediypr gene diyorum hastamıyım vs sonra kendime telkin veriyorum sakin ol doktora gittin diye diye görseniz yaşamayan bilemez kimse de anlamaz yaşamadan
Evet evliyim 1 çocuk annesiyim kızım var 6 yıllık evliyim Selen can panik ve ataklarından korunma rehberi diye bir kitap okudum iyi geldi ama işte Zihni yönetmeyi öğrenmek lazımHangi kitaplar canım bu arada sende evlimi sin