- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Merhaba arkadaşlar. .
Beni uzun zamandır rahatsız eden bu sorunu sizede yazmak ve değerli fikirlerinizi almak istedim.
Yarın doktora gideceğim baştan söyleyeyim de burda soruyorum diye şey etmeyin bana)
Benim kalbimde ritim bozukluğu başladı. Ara sıra aniden çarpıntı hissettiğim zamanlar oluyordu daha önceden de ama şu son iki senedir bu çoğaldı. Babamı kaybettikten sonra daha da tuhaflasti.birden bire 1-2 saniye duruyor gibi oluyor sonra hızla atmaya başlıyor.
Bugün markete gittim alışverişe. Birden başladı yine ve çok uzun sürdü bayılacak gibi hissettim kendimi o an çok korktum.
Kendimi gayet iyi hissederken neden böyle aniden başlıyor. Göz seğirmesi gibi hissediyorum kalbimin atışını sonra çarpıntı filan...
Panik atakta boyle olabiliyormu yoksa kalbimde bir problem mi var çözemedim. .
Bilgisi olan yada başına gelen varsa fikrini yazsin lütfen. Teşekkürler. .
Babamı kaybettim yazdın diye hatırlıyorum cnm ondan dedim kusura bakmaSağol canım. Niye başım sağolsun onu anlamadım?
Sağol canım. İnan inşallah panik ataktır diyorum.diğer ihtimal daha fena geliyor bana.aniden kalp krizi gelecek gibi hissetmek korkunç bir his.bakalım bugün 11 de randevum var doktorla.inşallah basit birşey çıkar. .Canim gecmis olsun banada panik atak gibi geldi ritim bozuklugu stresten kaynaklaniyo yuksek ihtimal kardesimde de olmustu bi donem streeli ve yogun calisma yuzunden patik ataginda altinda yatan sebepte ayni bildigim kadariyla
hadi inşallah canımSağol canım. İnan inşallah panik ataktır diyorum.diğer ihtimal daha fena geliyor bana.aniden kalp krizi gelecek gibi hissetmek korkunç bir his.bakalım bugün 11 de randevum var doktorla.inşallah basit birşey çıkar. .
Sağol canım. Evet bugün gidicem doktora.artık baya endişe etmeye başladım. Dün resmen bayılacak gibi oldum.berbat bir panik ve korku oluştu içimde.Canım geçmiş olsun, zaten arkadaşlar söylemişler tüm söylenebilecekleri, bi de ben söyleyeyim:
Sağlam bi kalp doktoruna görünmende fayda var, kan tahlillerine kadar tüm tetkiklerin yapılsın.
İçin rahat etmezse, bir doktora daha göster tahlil sonuçlarını.
Sonrasında bir de psikiyatra gidersin.
Acil şifalar dilerim.
Yani çarpıntı haricinde öyle arada duruyor gibi olup yeniden başlaması ve sürekli bunu tekrar etmesi olayımi?sende demi var??aman panik atak razıyım inan.. ((onun adi eksra atim canim yani kalbim ekstra atmasi cok yasadim zaman zaman hala yasiyorum. o an olcemi zannediyorum.o kadar berbat bisiyki seni cok iyi anlarim cunku bende panik atak hastasiyim. surekli acillere kostugumu bilirim. internette ekstrasistol diyip aratirsan gorursun anlatimindan cok benzettim yasiyorum cunku. doktoruna git ihmal etme bende panik ataktan diye dusunuyorum. ama en iyi cvp doktorlar verir. allah sifani versin
Dogru anlamışsın canım. Sorun bende ben anlamamışım..sagol))Babamı kaybettim yazdın diye hatırlıyorum cnm ondan dedim kusura bakma
Evet şimdi baktım ekstrasistol nedir diye ve aynı belirtilerden bahsediyor doğru. .benimde kendimi iyi hissettiğim anlarda bile başlıyor. Sonrada çarpıntı olarak devam ediyor.gün içinde birçok defa oluyor bu.Ayni sey benim de basima geldi. Uc aydir bununla ugrasiyorum, kardiolojiye gittim, ekg cekildi. Bir sey cikmadi, ama carpintilar devam ediyordu.Geceleri uyuyamadim, cok heyecanlamaya basladim, cok stresli oldum. Sonra ekg holter cekildi...ve doktor ekstrasistolu (ritim bozuklugu) oldugu soyledi, ama kalbimde problem yok. Mune (administrator) dogru soyledi, bu tip carpintilara cok sey sebep olabilir. Doktor de bunu soyledi, ama maalesef sebebi bulamadik. Simdi vitamin aliyorum, sonra tekrar doktora gidecegim. Bu arada panik atakla alakasi yoktu..iyi hissettigimde bile aniden carpintilar basliyor. Mutlaka doktora gidin ve sadece ekg ile sinirli kalmayin. Ekg holter lazim. Umarim ciddi bir sey olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?