- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Aynen öyle. İnsanı sinir ediyor.sanada geçmiş olsun.gittin mi doktora ?ayni sey canim birebir hemde o kadar berbat bisiyki. onceleri normal carpinti yasardim. sonra bu ekstra atimi hasamaya basladim normal carpintiya raziydim yani berbat bisiy. en mutlu aninda bile yakaliyo ve o gunu sana zehir ediyor. kalbim sanki duruyo ve o durugunun acisini iki kere hizli sekilde vurarak aliyo. offf aklima geldi yine gitsin uzak olsun gelmesin isallah.
iki defa gittim canim bisey yok demislerdi. en son bida gitmedim onunla yasamayi ogreniyo insan doktorlarin biseyin yok derse dert etme alisacaksin sendeAynen öyle. İnsanı sinir ediyor.sanada geçmiş olsun.gittin mi doktora ?
Nasıl birşey yok ya..fiziksel değilse bile psikojiktir ee bunun tedavisi yokmu?terapi yada ilaç gibi?iki defa gittim canim bisey yok demislerdi. en son bida gitmedim onunla yasamayi ogreniyo insan doktorlarin biseyin yok derse dert etme alisacaksin sende
Sizin adiniza sevindim :) Genel olarak olabilir tabii, ama bakin “panik atak –ansızın, herhangi bir yerde beklenmedik şekilde ortaya çıkan yoğun kaygı, bunaltı, korku, sıkıntı karışımı nöbetlerdir. oldukça yoğun yaşanır”. Bende ise bu carpintilar bir gun boyunca bircok kez olabiliyor, gece icinde de. Panik atak bu kadar sik olabilir mi ? hem de o an korku falan hissetmiyorum...ama bu problem gercekten psikolojik kaynaklı olabilir. Ben de bunu dusundum aslinda, cunku cok hassasim,o zaman terapiye gitmekte gercekten fayda var. Tavsiyen icin tesekkur ederim
Cok uzuodum canim ya allah tez vakitte sifa versinBugün kan testi sonuçlarına göre carpintinin nedeni anlaşıldı. Ben panik atak sanıyordum ama kanımda potasyum seviyesi çok yüksek çıktı. Bu da böbreklerin potasyum atamadığı için oluyormuş. Tedavi için belki ilaç belkide diyaliz makinesine bağlanmak gerekiyormuş. 5.6 çıktı. .bu seviye kalp krizi riskini taşıyormuş..bu beni biraz korkuttu açıkçası. .aniden kalbim durmaz inşallah. . (((
Amin canım inşallah valla tedirgin oldum.Bu durumu beklemiyordum..Cok uzuodum canim ya allah tez vakitte sifa versin
Stres yapmamaya calis biliyorum zor ama kalp diyosun mazallah oda etkilerAmin canım inşallah valla tedirgin oldum.Bu durumu beklemiyordum..
Ben evde tek başıma kalmaya da cesaret edemem şimdi. .tedavi olana kadar..bilmiyorum abartılı soyledi belki ama doktor kalp krizi riski çok yüksek dedi..sakinlestirecegine beni panik yaptırdı. .dediğin gibi sakin olmaya çalışacağım sağol arkadaşımStres yapmamaya calis biliyorum zor ama kalp diyosun mazallah oda etkiler
Bugün kan testi sonuçlarına göre carpintinin nedeni anlaşıldı. Ben panik atak sanıyordum ama kanımda potasyum seviyesi çok yüksek çıktı. Bu da böbreklerin potasyum atamadığı için oluyormuş. Tedavi için belki ilaç belkide diyaliz makinesine bağlanmak gerekiyormuş. 5.6 çıktı. .bu seviye kalp krizi riskini taşıyormuş..bu beni biraz korkuttu açıkçası. .aniden kalbim durmaz inşallah. . (((
Yurt dışındayım canım aile klinigine gittim.yarın bir kez daha kan testi yaptırmam istendi.dün EKG yapıldı. Hepsine bakıp tedaviye karar verilecek.ben eğer diyaliz lazım derlerse özel hastaneye gideceğim.Canim gecmis olsun ..
Hangi hekim soyledi bunu dahiliyeye mi gittin?
Ne zaman tedavi baslayacak ki boyle soylemis gondermis..
Bir de neden oluyomus ki potasyum yuksekligi
Bazen yediklerimiz yaparmış bunu yada böbreklerde bir problem..yarın anlaşılır umarım. Ama moralim sıfır oldu şu anda..Canim gecmis olsun ..
Hangi hekim soyledi bunu dahiliyeye mi gittin?
Ne zaman tedavi baslayacak ki boyle soylemis gondermis..
Bir de neden oluyomus ki potasyum yuksekligi
Bazen yediklerimiz yaparmış bunu yada böbreklerde bir problem..yarın anlaşılır umarım. Ama moralim sıfır oldu şu anda..
Git canım mutlaka bak hiç aklımıza gelmeyen şeyler çıkabiliyor..üşenme sakın git..Anladim bozma moralini
Sen yazdin diye arastirdim bende
Evet diyaliz ve potasyumdan az diyetle gideriliyormus ..
Dikkat et kendine stres yapmamaya calis
Ufff bende usengecligi biraksam da gitsem iyi olcak
Teşekkür ederim canım. Evet ya öyle oldu hiç bilmediğim birşey öğrendim bugün. Potasyum yüksekliğinin böyle etkileri olduğunu tahmin etmezdim.panik ataka benziyor resmen..iyiki gitmişim dediğin gibi.Geçmiş olsun panik dedik ama iyi oldu bak gittiğin
Üzerinden çok geçmiş ama geçmiş olsun Allah şifa versin düzeldi mi potasyum seviyeniz merak ettimTeşekkür ederim canım. Evet ya öyle oldu hiç bilmediğim birşey öğrendim bugün. Potasyum yüksekliğinin böyle etkileri olduğunu tahmin etmezdim.panik ataka benziyor resmen..iyiki gitmişim dediğin gibi.
Canım çok büyük ihtimalle psikolojik. Anksiyete bozukluğu olabilir. Bir arkadaşım da senin durumunu birebir yaşadı. Hatta gecen gün konuştuk. Seğirme falan oluyor dedi . işin ilginç tarafi bu arkadaşımin da babası kısa sure önce vefat etti. Sürekli çarpıntı seğirme vs oluyormus. Doktor birkaç hap vermiş. Onu kullanacak simdi. Geçmiş olsun canım. Kendini üzme.Merhaba arkadaşlar. .
Beni uzun zamandır rahatsız eden bu sorunu sizede yazmak ve değerli fikirlerinizi almak istedim.
Yarın doktora gideceğim baştan söyleyeyim de burda soruyorum diye şey etmeyin bana)
Benim kalbimde ritim bozukluğu başladı. Ara sıra aniden çarpıntı hissettiğim zamanlar oluyordu daha önceden de ama şu son iki senedir bu çoğaldı. Babamı kaybettikten sonra daha da tuhaflasti.birden bire 1-2 saniye duruyor gibi oluyor sonra hızla atmaya başlıyor.
Bugün markete gittim alışverişe. Birden başladı yine ve çok uzun sürdü bayılacak gibi hissettim kendimi o an çok korktum.
Kendimi gayet iyi hissederken neden böyle aniden başlıyor. Göz seğirmesi gibi hissediyorum kalbimin atışını sonra çarpıntı filan...
Panik atakta boyle olabiliyormu yoksa kalbimde bir problem mi var çözemedim. .
Bilgisi olan yada başına gelen varsa fikrini yazsin lütfen. Teşekkürler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?