Panik atakmı yoksa kalpmi?

Aynen öyle. İnsanı sinir ediyor.sanada geçmiş olsun.gittin mi doktora ?

iki defa gittim canim bisey yok demislerdi. en son bida gitmedim onunla yasamayi ogreniyo insan doktorlarin biseyin yok derse dert etme alisacaksin sende
Nasıl birşey yok ya..fiziksel değilse bile psikojiktir ee bunun tedavisi yokmu?terapi yada ilaç gibi?
Alışmak istemiyorum((

Panik atağın hem psikolojideki karşılığının ne okduğunu biliyorum (2.üni olarak psikoloji okumaya başlamak üzereyim) hemde yaşadıklarımdan biliyorum..panik atak zaten tamamen psikolojik bir durum..bazıları kalp hastalığı gibi fiziksel zannediyor halbuki en kötü panik atak hastası birkaç aylık terapide kurtulabiliyor.Rica ederim inşallah sizde tamamen kurtulursunuz.sevgiler

Bugün kan testi sonuçlarına göre carpintinin nedeni anlaşıldı. Ben panik atak sanıyordum ama kanımda potasyum seviyesi çok yüksek çıktı. Bu da böbreklerin potasyum atamadığı için oluyormuş. Tedavi için belki ilaç belkide diyaliz makinesine bağlanmak gerekiyormuş. 5.6 çıktı. .bu seviye kalp krizi riskini taşıyormuş..bu beni biraz korkuttu açıkçası. .aniden kalbim durmaz inşallah. . (((

Cok uzuodum canim ya allah tez vakitte sifa versin

Stres yapmamaya calis biliyorum zor ama kalp diyosun mazallah oda etkiler
Ben evde tek başıma kalmaya da cesaret edemem şimdi. .tedavi olana kadar..bilmiyorum abartılı soyledi belki ama doktor kalp krizi riski çok yüksek dedi..sakinlestirecegine beni panik yaptırdı. .dediğin gibi sakin olmaya çalışacağım sağol arkadaşım

Canim gecmis olsun ..
Hangi hekim soyledi bunu dahiliyeye mi gittin?
Ne zaman tedavi baslayacak ki boyle soylemis gondermis..
Bir de neden oluyomus ki potasyum yuksekligi

Canim gecmis olsun ..
Yurt dışındayım canım aile klinigine gittim.yarın bir kez daha kan testi yaptırmam istendi.dün EKG yapıldı. Hepsine bakıp tedaviye karar verilecek.ben eğer diyaliz lazım derlerse özel hastaneye gideceğim.
İnşallah gerekli olmaz.

Canim gecmis olsun ..
Bazen yediklerimiz yaparmış bunu yada böbreklerde bir problem..yarın anlaşılır umarım. Ama moralim sıfır oldu şu anda..

Bazen yediklerimiz yaparmış bunu yada böbreklerde bir problem..yarın anlaşılır umarım. Ama moralim sıfır oldu şu anda..

Anladim bozma moralini
Sen yazdin diye arastirdim bende
Evet diyaliz ve potasyumdan az diyetle gideriliyormus ..
Dikkat et kendine stres yapmamaya calis
Ufff bende usengecligi biraksam da gitsem iyi olcak

Anladim bozma moralini
Sen yazdin diye arastirdim bende
Evet diyaliz ve potasyumdan az diyetle gideriliyormus ..
Dikkat et kendine stres yapmamaya calis
Ufff bende usengecligi biraksam da gitsem iyi olcak
Git canım mutlaka bak hiç aklımıza gelmeyen şeyler çıkabiliyor..üşenme sakın git..

Teşekkür ederim canım. Evet ya öyle oldu hiç bilmediğim birşey öğrendim bugün. Potasyum yüksekliğinin böyle etkileri olduğunu tahmin etmezdim.panik ataka benziyor resmen..iyiki gitmişim dediğin gibi.
Üzerinden çok geçmiş ama geçmiş olsun Allah şifa versin düzeldi mi potasyum seviyeniz merak ettim

Canım çok büyük ihtimalle psikolojik. Anksiyete bozukluğu olabilir. Bir arkadaşım da senin durumunu birebir yaşadı. Hatta gecen gün konuştuk. Seğirme falan oluyor dedi . işin ilginç tarafi bu arkadaşımin da babası kısa sure önce vefat etti. Sürekli çarpıntı seğirme vs oluyormus. Doktor birkaç hap vermiş. Onu kullanacak simdi. Geçmiş olsun canım. Kendini üzme.

Bende ayni durumu yasiyordum kardiyolojiye gittim. Ekgde cektirdim. Bir sorun çikmadi kalbimde. Panik atak kaynakli, stress, kafein, tütün tetikliyor. Kahve icmeyi kestim buyuzden. Sigarayi kesemedim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…