bende esra canım yok ne yaşlısı yakınız zaten bende 30 yaşındayım karşılaşıp konuşuruz umarım kısa vadede
Alemsin kız senin bahane panikatak ama bence sen dizileri seyretmeden uyuyamıyorsunnie bebek olunca seyredilmiyormu dizi:18: hadi ya yandım ben ozaman ya bebişi uyuturum yada bebe kucağımda bakarım ay dizim bir yana dünya bir yana dermişim şaka bi yana haklısın valla birazda alıştırdım kendimi ama erken yatmayı da çok denedim olmuyor olmuyor sen neler yapıyosun canım?iyimisin karşılaşamıyoruz
canikom para tuzağı onlar inanma ben aldım bi halta yaramadı üsütne üstlük baya bi para ödedim 150 mi nemanyaklık işte.değseydi üzülmezdim veridğim paraya ama boşa gitti..ona yandım bir ay taktım ne olumlu ne olumsuz bi fayda görmedim.hep yalan dolan insanların zaaflarından faydalanıyolar pislikler
Zelemem nerelerdesin canımyettim seni almaya geliyorum
İzle canım kızma bana ay korktum vallahi :18:
canım alışmışsın geç yatamaya tabi erken uyuyamıyorsun
bebek yokken bak keyfine tvni seyret ohhhh sabahlar olmasın sefan olsun canım
Canım geçmiş olsun grip mevsimi geldi ya
bizde gribiz bende oğlumda okula gitmedi
eşine ne sürpriz hazırladın merak ettim
geldım conem ,
nasılsın ... hemen gıtmıssın
bugün bende grip oldumçok kötüyüm bebeklerimden bana geçti.kuzucuklarım da benim gibi acı çekiyordur çok üzgünüm kulaklarım boğazım burnu feci kötü vücudum kırlıyor dün akşam bir anda hapşurukla oldu
haftaya perşembe de türkiye ye geliyoruz iyileşmemiz lazım bir an önce yoksa bu hastalıkla nasıl yolculuk edicez birde hava değişiminden daha beter oluruz diye korkuyorum
pastahane ile anlaştım özel bi pasta getirttim üzerine hayatımın anlamına yazdırttım.akşam bi bahaneyle çıktım evden gittim aldım geldim ama o bahaneyi bulana kadar evden çıkana kadar neler çektim çakıcak diye de korktum izin vermeseydi artık " hadi gel pastaneye pasta almaya gidiyorz diyecektim bütün sürpriz gidecekti :)
yemeğimizi yedik eşim içeri geçti bende pastayı hazırladım mumları diktim.odanın lambasını kapatıp "iyi ki doğduuunnnnn" dedim içeri girdim.çok sevindirik oldu aşkım :):) çok mutlu oldu.
hediye olarakta ellerini ,ayaklarını yıkayıp masaj yaptım.önce mahçup oldu sonra da mutlu oldu :):):):) kantin e gittim ama kapalı olunca böyle yaptım :):):) değdi ama
geçmiş olsun sana da bu gripte yatırdı mı yatırıyor inşallah çabucak atlatırız
Alemsin kız senin bahane panikatak ama bence sen dizileri seyretmeden uyuyamıyorsun
canım ya bende bu sıra acayip hastayım kaç gündür hastalıktan uyuyamıyorum burnum tıkalı offf uyku girmiyor ağzom açık kurbağa gibi uyumaya çalışıyorum hiç sevmem ağızdan nefes almayı ayy bende ne sorunlu tipim ya
ciddmisin yazık olmuş parana neyse sende takı niyetine takarsın artık
keşke insanların zor durumlarından yararlanmasalar
canım seni bekledim baktım doğum öncesi aldatma konusunda hararetli yazışıyorsun pekte vaktim yoktu kapadım kusura bakma tatlım artık yarın görüşücğiz
canım çok geçmiş olsun bende giribim kaç gündür mafoldum birde ben 3 haftadır anbiyortik kullandığım halde ağır girip oldum bu sene grip mikrobu şekil değiştirmiş baya ağır geçiyor adı üzerinde mikrop yaktı beni ahhh
canım bebişlerinede üzüldüm minicikler inş tez zamanda atlatırsınız çocuk büyütmek zor ama en zoruda hastalıklar hep böyle hasta ola ola büyüyorlar
eşinede ne güzel sürpriz yapmışsın ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inş
kız delimisin ne takısı öyle malca bişiy ki estetik yokki hiç bildiğin demir yaa hemde çok ağır külçe mübarek gümüştü benimki altını bile varyazık oldu parama aptalık ettim aldım işe yarar sandım ama umut dünyası işte sen sordun die yazdım panikatak bahane de ne demek, hastayım gerçekten dizi ile ne ilgisi var kendimi böle oyalıyorum ayıp ediyorsun bana bak söleyim sanada geçmiş olsun bilirim o hissi burun tıkanıklığı iğrenç bişiy sende bi süre ağzından nefes alıver sanki hiç yapmadığımız şey
evet ya koca adamları bi yatırdı bu seneki grip.bende revir e gittim ilaç yazdırdım çok fenayım.
amin canım eşime rabbim sağlık ömür versin.allah başımdan eksik etmesin inşallah.bugün iyiler ortalığı dağıtıyorlar oğlum alt dudağıın patlattı bile o kadar iyiyiz.tabi sattılar analarına gribi dağıtsınlar ortalığı :):):)
biz memlekete kadar düzelelim de başka birşey istemiyorum.son 6 gün kaldı :)
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
ıyıyım sen nasılsın
sağol canım bende iyiyim iştesin değilmi nasıl yoğunmusun nasıl gidiyor
Teşekür ederim inş geçti az kaldı neyse
Canım senin panikatak hastası olduğunu biliyorum ,bende senin gibiyim , bende panikataktan dolayı geçen sene çok zor günler geçirdim düşün haftalarca başım dönerek yaşadım o derece ağır panikatak hastasıyım ben ayrıca anksetiyemde var damarlarını patlatıp ölüm döşeğinden kalkmış biriyim ama yinede neşeli esprili bir insandırım çok zor mücadelelerle geçmiş kendi çabalarıyla okumuş , evlenmiş , hasta bir çocuk büyütmeye çalışan , felç kalma aşamasında aylarca yatalak kalmış bir eşe bakan birçok kadının yaşadığı o güzellikleri yaşmamış bundan sonrada yaşayamayacak bir insanım , ben bunları kendimi acındırmak için söylemiyorum sadece seni yanlış anlamış ve seni kıracak ayıp edecek birisi olduğumu düşünmüyorum sadece espri amaçlı yazılmış bir şeydir yinede kusura bakma
canım ben senin hasta olduğunu biliyorum inanıyorum da inanmayan sensin..ya da neyse.beni yanlış anladın zannadersem..bende neşeli şen şakrak bir insanım seninde buna dayanarak benim hasta olduğuma inanmaman normaltabi kimse inanmıyor..herkes dışardan öle düşünebilir bilrsin bizi en iyi biz anlarız.bende çok zor dönemler geçirdim yataktan kalkamadığım zamanlar oldu ama allahtan geride kaldı çok şükür eskiye nazaran daha iyiyim ozamanlar yaşama sevincimi kaybetmiştim adeta..neyse hatrlamak bile kötü o günleri..bizim için herzaman umut var hiçbir zaman yaşayamayacaım da ne demek?buna da şükür ayrıca ben senin yaşadıkların inanıyorum ve saygı duyuyorum neden böle bir inanışa kapıldın ki..bak dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyoruz ota çöpe alınıyoruz işt seninde dediğin gibi neyse boşver
Canım başta hemen şunu belirteyimki ben senin hastalığına inanmamazlık yapmadımki zaten senle panikatak topiğinde tanıştık
biliyorum insanlar bizim hastalığımıza inanmıyorlar hatta abarttığımızı numaracı olduğumuzu düşünüyorlar hatta ben geçen yaz panikatak krizlerine ilk yakalandığım zaman kaynanam bana numara yapma demişti
bazen korkularımdan dolayı insanlar tarafından eleştiriliyorum kırılıyorum bu sebeple bende senin gibi hassasken asla sana inanmamazlık yapmam yapamam
sende benim gibi insanlara kendini haklı göstermeye çalışmaktan bıkmışsın ama biliyormusun insanlar anlatmak için kendini yorma çünkü onlar anlayabildikleri kadar inanıyorlar gerisine inanmıyorlar benim en sevdiğim insanlardan birisi benim hastalığıma bile inanmamıştı bahane yaptığımı zannedip bana bağırmıştı o derece haksızlıklar yaşadım
bu arada senin testinin sonucu ne oldu şimdi nasıl oldun , panikatakın ne durumda