Panik Ataklı Bayanların Sohbet Mekanı

teşekkür ederim hoşbuldum özge beni davet etti ama seninle tanışamadık kısmet başka bi zaman umarın

teşekkür ederim hoşbuldum özge beni davet etti ama seninle tanışamadık kısmet başka bi zaman umarın

Tanışalım canım ben kk nın en yaşlı üyelerindenim 32 yaşı devirdim bir oğlum var istanbulda yaşıyorum kadrosuz öğretmenlerdenim

ablaaaa sen gıtmıssın sımdıde neyse beklıyorum bn gerı don nereye gttysennn

abla kız senden daha buyuklerı var burda sen daha buyumedın o kdr kendıne haksızlık etme

ablaaaa sen gıtmıssın sımdıde neyse beklıyorum bn gerı don nereye gttysennn

geldim prensesim sen buradasın ben gidermiyim kız
canım ya ben bir zamanlar 36 bedendim ya şimdi neyse yazmıcam
benimde göbüşüm var bu pislikten kurtulmak istiyorum ya keşke hem yiyip hemde zayıflayabilsek değilmi

geldim prensesim sen buradasın ben gidermiyim kız
canım ya ben bir zamanlar 36 bedendim ya şimdi neyse yazmıcam
benimde göbüşüm var bu pislikten kurtulmak istiyorum ya keşke hem yiyip hemde zayıflayabilsek değilmi

aman abla ben sevıyorum bıkere kılolaımı benden cok annem takıyo kılomu nıyeyse :)

aman abla ben sevıyorum bıkere kılolaımı benden cok annem takıyo kılomu nıyeyse :)

Canım senin abarttığın gibi kilon yokki bence kadın dediğin 38 veya 40 beden olacak
annende belki senin ilerde daha fazla kilo almandan korkuyordur diye söylüyordur

kızım parmak sallama korkuyorum senden sen evdemisin
ceylin hoşgeldin canım

Canım senin abarttığın gibi kilon yokki bence kadın dediğin 38 veya 40 beden olacak
annende belki senin ilerde daha fazla kilo almandan korkuyordur diye söylüyordur
beden konularını fazla karıstrmayalım lutfen

kızım parmak sallama korkuyorum senden sen evdemisin
ceylin hoşgeldin canım

evdeyım abla ben sakadan sallıyom sen kızıyon dıe :) yoksa ben sana hıc parmak sallarmıyım yaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…