bencede o konudan hemen çıkalım
evdeyım abla ben sakadan sallıyom sen kızıyon dıe :) yoksa ben sana hıc parmak sallarmıyım yaaaaa[/Q
sallamazsın demi :18:
sallamam tabı , haberlerı dınlıoz sımdıde neler var ya
Canım ceylinde bizim gibi tombiş diye beden ölçülerini söylememek için susma numarası yapıyor olmasın sakın
evet ya savaşlardan bıktık ben genelde haber bültenlerinden dinlerim akşam haberleri beni daraltıyorbencede o konudan hemen çıkalım
sallamam tabı , haberlerı dınlıoz sımdıde neler var ya
abla yaaa
kacırdın kızı
ne yapayım canım sarmadık galiba
evet ya savaşlardan bıktık ben genelde haber bültenlerinden dinlerim akşam haberleri beni daraltıyor
ne yapayım canım sarmadık galiba
bence de sarmadık ,
kızın brıne yanlıs teshıs koymuslar 18 yasında kolları ve bacakları gtmıs
bence de sarmadık ,
kızın brıne yanlıs teshıs koymuslar 18 yasında kolları ve bacakları gtmıs
yazık ne hastalığı varmış peki üzüldüm
yazık ne hastalığı varmış peki üzüldüm
kolları bacakları agrıyomus ıntıhaplı romaızma var deyıp ılac vermısler ondan sonra da kızı bu hale getrmısler bazen bole seyler duydukca bunlar olurken Allah nerde dıyorum madem kaderımızı herseyımızı belırleyen oydu neden bunları yasıyo ınsanlar cok sacma gelıyor
kolları bacakları agrıyomus ıntıhaplı romaızma var deyıp ılac vermısler ondan sonra da kızı bu hale getrmısler bazen bole seyler duydukca bunlar olurken Allah nerde dıyorum madem kaderımızı herseyımızı belırleyen oydu neden bunları yasıyo ınsanlar cok sacma gelıyor
bendede romatizma var aman ya kime inacağız kızcağızda ne yapsın doktor veriyor diye ilaçları bedenine almıştı herşeyin başı gerçekten sağlık offff üzüldüm izleme sende böyle şeyleri
bendede romatizma var aman ya kime inacağız kızcağızda ne yapsın doktor veriyor diye ilaçları bedenine almıştı herşeyin başı gerçekten sağlık offff üzüldüm izleme sende böyle şeyleri
haberlerde gordum acıyolar aksamları mecbur ızlıyosun abla cok yazık olmus kıza ya dusunsene dha 18 yasında nasıl evlencek nasıl dogum yapcak hayatı mahfoldu bı ıhmal yuzunden
haberlerde gordum acıyolar aksamları mecbur ızlıyosun abla cok yazık olmus kıza ya dusunsene dha 18 yasında nasıl evlencek nasıl dogum yapcak hayatı mahfoldu bı ıhmal yuzunden
Yazık üzücü bir durum ALLAH yardımcısı olsun
Yazık üzücü bir durum ALLAH yardımcısı olsun
amın abla Insallah ...
canım şu kenarda cisei kolye reklamı varya o kolye panikatakada iyiymiş diyorlar bu konuyla ilgili bilgin varmı
bgn bır derdım varda doguma 5 gun kala aldatıldgını ogrnen bı abla vardı cok uzuldum ya ne kadar vıcdansız dımı erkekler
ciddimisin bende bakayım erkek milleti değilmi
sabahtan berı mıllet orada abla ya ...
bn de cıkıyorum artık sana ıı aksamlar bıraz dınleneyım bende
Tanışalım canım ben kk nın en yaşlı üyelerindenim 32 yaşı devirdim bir oğlum var istanbulda yaşıyorum kadrosuz öğretmenlerdenim
İzle canım kızma bana ay korktum vallahi :18:
canım alışmışsın geç yatamaya tabi erken uyuyamıyorsun
bebek yokken bak keyfine tvni seyret ohhhh sabahlar olmasın sefan olsun canım
Canım geçmiş olsun grip mevsimi geldi ya
bizde gribiz bende oğlumda okula gitmedi
eşine ne sürpriz hazırladın merak ettim
bende esra canım yok ne yaşlısı yakınız zaten bende 30 yaşındayım karşılaşıp konuşuruz umarım kısa vadede
canım şu kenarda cisei kolye reklamı varya o kolye panikatakada iyiymiş diyorlar bu konuyla ilgili bilgin varmı