Panik Ataklı Bayanların Sohbet Mekanı

yazık ne hastalığı varmış peki üzüldüm

kolları bacakları agrıyomus ıntıhaplı romaızma var deyıp ılac vermısler ondan sonra da kızı bu hale getrmısler bazen bole seyler duydukca bunlar olurken Allah nerde dıyorum madem kaderımızı herseyımızı belırleyen oydu neden bunları yasıyo ınsanlar cok sacma gelıyor

kolları bacakları agrıyomus ıntıhaplı romaızma var deyıp ılac vermısler ondan sonra da kızı bu hale getrmısler bazen bole seyler duydukca bunlar olurken Allah nerde dıyorum madem kaderımızı herseyımızı belırleyen oydu neden bunları yasıyo ınsanlar cok sacma gelıyor

bendede romatizma var aman ya kime inacağız kızcağızda ne yapsın doktor veriyor diye ilaçları bedenine almıştı herşeyin başı gerçekten sağlık offff üzüldüm izleme sende böyle şeyleri

bendede romatizma var aman ya kime inacağız kızcağızda ne yapsın doktor veriyor diye ilaçları bedenine almıştı herşeyin başı gerçekten sağlık offff üzüldüm izleme sende böyle şeyleri

haberlerde gordum acıyolar aksamları mecbur ızlıyosun abla cok yazık olmus kıza ya dusunsene dha 18 yasında nasıl evlencek nasıl dogum yapcak hayatı mahfoldu bı ıhmal yuzunden

canım şu kenarda cisei kolye reklamı varya o kolye panikatakada iyiymiş diyorlar bu konuyla ilgili bilgin varmı

bgn bır derdım varda doguma 5 gun kala aldatıldgını ogrnen bı abla vardı cok uzuldum ya ne kadar vıcdansız dımı erkekler

Tanışalım canım ben kk nın en yaşlı üyelerindenim 32 yaşı devirdim bir oğlum var istanbulda yaşıyorum kadrosuz öğretmenlerdenim :KK3:

bende esra canım yok ne yaşlısı yakınız zaten bende 30 yaşındayım karşılaşıp konuşuruz umarım kısa vadede

İzle canım kızma bana ay korktum vallahi :18::KK52:
canım alışmışsın geç yatamaya tabi erken uyuyamıyorsun
bebek yokken bak keyfine tvni seyret ohhhh sabahlar olmasın sefan olsun canım :KK12:

Canım geçmiş olsun grip mevsimi geldi ya
bizde gribiz bende oğlumda okula gitmedi
eşine ne sürpriz hazırladın merak ettim :KK9:

:KK1::KK1:nie bebek olunca seyredilmiyormu dizi:18: hadi ya yandım ben ozaman ya bebişi uyuturum yada bebe kucağımda bakarım:KK1::emir_bebek:ay dizim bir yana dünya bir yana dermişim:KK52::KK52:şaka bi yana haklısın valla birazda alıştırdım kendimi ama erken yatmayı da çok denedim olmuyor olmuyor:KK50: sen neler yapıyosun canım?iyimisin karşılaşamıyoruz

canım şu kenarda cisei kolye reklamı varya o kolye panikatakada iyiymiş diyorlar bu konuyla ilgili bilgin varmı

canikom para tuzağı onlar inanma ben aldım bi halta yaramadı üsütne üstlük baya bi para ödedim 150 mi ne:KK53::KK53:manyaklık işte.değseydi üzülmezdim veridğim paraya ama boşa gitti..ona yandım bir ay taktım ne olumlu ne olumsuz bi fayda görmedim.hep yalan dolan insanların zaaflarından faydalanıyolar pislikler:KK47::KK47:

X