yok canım estağfurullah.. neler yaşamışsın çok üzüldüm.
geçmiş olsun eşide de sanada..birşey gelince üst üste gelirmiş zaten seninkide öle olmuş.damarların kanadı demek pek anlamadım ama herhalde deri altına kan sızınca morarırya onun gibi sanıım.ama durp dururken neden olduki böyle:44:bana gelince ben sanat tarihi mezunuyum sen yazmamışsın sanırım ama.herneyse biz dede iş imkanı çok kısıtlı,kadro açmıyorlar.formasyon yok.hiç bir halt yok.önüm kapalım.yinede kpss ye giriyorum ki belki düz memurluk falan girerim die gel görki kpssde bile şike var görüyorsun herşey muaallak hiçbişeye güvenim yok,umudurm kalmadı. 2 kez girdim.düşük bir puan aldım daha fazla beklerken hemde.. moralim bozuldu motivem kırıldı..sınav desen kazık ötesi idi hiç yetştiremedim normalde yetiştirirken.herneyse memurluk derken ondan umudum kalmadı pek ama eğer olursa duydunmu bilmiyorum ama "tıbbı sekreterlik kursları" var onu araştırıyorum şimdilik üç ay falan sürüyomuş ne mezunu olduğun farketmiyor ama kurstan meb onaylı sertifka alıp işe başlıyabiliyormuşsun hastanelerde sağlık ocaklarında vbb yerlerde..ama tanıdık olursa belki...hasta kayıt memuru olarak geçiyor.. ne kadar kesin bilmiyorum ama şansımı denemeyi düşünüyorum.bi yerlerden başlamam lazım.çekingen ve asosyal bir insanım öyle oldum ve bunu yenmek istiyorum.çivi çiviyi söker mantığı ile en azından kursa gideyim olmazsa da aktivite olsun hayatımda yeni insanlar yeni ortam çok sıkıldım zaten çocuk işide yatttı şu aralar eşim istemiyor bir süre o arada bende işe girebilirsem gireyim diyorum.istesen sen de dene araştır bi..hem kafam dağılır çalışmayı da seviyorum.hastanelerde çalışmaya hep özenmişmdiri..imrenmişimdir..sağlık sektörüne yani...özel sektör mözel sektör farketmez artık ya devlet baba atayacak die beklersek daha çok bekleriz..lanet olsun bu adaletsiz düzene!!evde kalmak beni hasta etmiyor da evde durmayı hiç sevmiyorum ruhum sıkılıyor hergün aynı şey rutin monotonluk evde hayatmı geçer ay? beni çok sıkıyor ya.ev işi yemek temizlik bilmem ne hayat bu mu yani bundna ibaretmi?.ev kadınlığı hiç bana göre değil onu anladım..daha bir yıl oldu evleneli sıkıntıdan patlıcam arkdaşım yok komşum yok apartmanım sanırısn huzur evi hep 60 yaş üstü.
ama öbür türlüde yapabilrmiyim bilmiyorum ağır gelebilir bana işe gitmek,çalışmak yorucu olabilir ama denemek işte..gerçi çocuğum yok şimdilik olursa annemlerde yakın bana çok şükür arabayla 6 dkk sürüyor:)aklımda neler, ne hayaller var bir bilsen bir yandan ehliyet almak istiyorum bunada panik engel ,engelin yoksa demişisin al sana engel daha ötesimi var
hayatımın içine etti bu uyuz hastalık tüm adımlarımı etkiliyor hayatta..şevkimi kırıyor ama artık onun benideğil benim onu kırma zamanımdır.
sana gelince doktor ne dedi hastalığın için, ciddimiymiş?ilaç kullanıyonmu yada ne sebep olmuş?üzüntümü stresmi?yorgunlukmu?sen benden hem şasnlısın hem şansız aslında.. senin en azından iş tecrüben olmuş bak psikiyatrın çalışmayı yasaklamış sana öğretmenlik yapma demiş peki ben nasıl çalışabilirim? tecrübem yok hem hastayım.7 sene oldu sen hastalığın başındasın daha.bedenen bi sorunum yok dicem ama boyun fıtığım var bir de benim biliyosun.masa başı işi hiç sevmez birde bu çıktı
ama ha bu arada panikatak hastalarınında malulen emekli olabileceğini duymuştum ama net bir bilgi değil, bunuda araştır ayrıca senin diğer hastalıklarında var..böle bir imkanın olabilir dicem ,ücretli öğretmenlikle nereye kadar ?bende düşünmüştüm bir ara ama sağlam bi iş olsun istedim.özelde sürünmek istemedim ama devletinde özelden bir farkı kalmadı bana göre insanı çok eziyorlar önüne gelen işte de çalışamazsın tabi.ben çalışmam şahsen çalışmak zorundamıyım? hayır değilim o ayrı konu, ama ben kendi paramı kazanmak isityorum eşime yardımcı olmak,şu hastalığı yenmek,hem o kadar ünv okudum uzattım okulu hemde... karşılığını almak isterim tabi bi şekilde.hastalığım buna engel olsun istemem.içimde sonradan pişmanlık olsun istemiyorum en azından denemek istiyorum çalışma hayatını görmek belki iyi gelecek bana çünkü buna ihtiyacım var yapamasam da en azından denedim derim.çocuk olduktan sonra die de düşünüyodum ama dediğim gibi eşim istemiyor henüz ve bu -aradaki -zamanı iyi değerlendirmem lazım.sertfiikamı alayım, hem bugün olmadı belki yarın işe yarar haksızmıyım?neyse bende çok yazdım çok dertliyiz gördüğün gibi..
Canım kan derimden dışarı sızmıyordu damarların bazı yerlerinde delikerl açlılıyordu ve oradan kanın bir kısmı damardan dışarı çıkıyordu derimin altında kan öberk öbek görünüyordu korkutucu bir durumdu hayatımda ilk kez çaresizlik yaşadım ölümü hissettim hatta bekledim diyeyim geceleri organlarımda özellikle midemde şiddetli ağrılar oluyordu neyseki organlarda kanama olmadı en tehlikeliside beyinde kanama yapma tehlikesiydi düşün dümdüz günlerce yattımki kan vücudumda bir noktaya baskı yapmasında damarlar kendini düzeltsin diye birde annem bile bana bakmadı en çokta ona kırıldım sadece birkaç saatliğine ziyarete geldi gitti kayınvalidemde hemen kendi derdine düştü ben başlarına kalıcam sandı bana seni annene bırakayım dedi sanki annem beni isteyecekte insanlar çok bencil ve kötüler
dün annemdeydim bana sanki evlendikten sonra çok emek vermiş gibi halen bencilsin diyor insanın anası böyle derse el ne demez
neyse ALLAH beni kimseye muhtaç etmesin gerisi boş artık
sende kafana takma sadece kendini düşün
canım senin bölümde çok zor iş imkanıda pek yok inş şu sağlık sekreterliği işin olur bence hayata karşı yılma işi ara her sınava gir mutlaka bir iş bulursun neden olmasın değilmi
canım boyun fıtığı bendede var hatta sinir sıkışması bile var ama zaten doktor dedi her 10 kişinin 7 sinde varmış neredeyse
apartamanının sessiz olmasıda bir şans bizim apartmanda genç nüfus çok inanırmısın gece 2 kadar müzik dinliyor alt komşu o kadar çok konuştukki umursamıyorlar hatta 23 yaşında oğlu eşimin üstüne yürüdü neymiş biz 12 den sonra sessiz olun 7 de kalkıyoruz işe gidiyoruz dedik
apartmanın sessizsen birde geceleri geç yatıyorsun ya o arada ne güzel dersde çalışırsın
ehliyetini al canım hiç zor değil merak etme ben bile araba kullanıyorsam sende hayli hayli kullanırsın ben kendimi araba sürerken daha rahat hiisediyorum gerçi arabayı sattık uzun süredir süremiyorum
zaten yazılı sınav çok basit direksiyorn sınavındada birşey yok yanında bir hoca oluyor yanlış sürsen onunda ayağının alttında freni var kötü birşey olacağı anda müdahale ediyor sende başarırsın bence canım hemen kursa yazıl sana aktivitede olur ne güzel arkadaşda edinirsin[/QUOTE]
SEVGİLİ İNCİMNAZ; kusra bakma başlıklar alıntılar birbirine karıştı ilgini çeksin die büyk harfle yazdım.
gelelim konuya saol canım çok iy
sin çok pozitifsin gerçekten.senin sayende biraz daha cesaretimi topladım bu arada polyannacılık oynadığını sanmıyorum bana karşı, çünkü sende benim gibi bu aynı dertlerden muzdarip ve başaran birisn.o yüzden söylediklerin benim için çok önemli ve değerli..
ehliyete gelince benim cesaretim var yaparım die düşünyorum zaten az çok koltuğa oturup kullanmışlığım var eşimde, babamda denemişti zamanında beni.
ve her ikiside yeteneğim olduğunu söledi.sadece biraz panikmişim
ee bundan daha doğal ne var panikatağım var
eşim bi kaç defa vermişti babamda vites falan o nedir bu nedir öğretmişti terimleride biliyom
ama panikten sonra sanırım biraz daha tırsak oldum bi yere bindirirsem, çünkü bu hastalık konstarsyon bozukluğu yapıyor bazen bulanık görüyorum gibi...:44: kurs hocasının ayağının altında pedal falan varmış kolaymış falan.neyse umarım bişekilde hallederim.o şart değilde şu işi çok isitiyorum hastane, tek engelim beynim.ve benim.kuşkular endişeler.ya beceremezsem, yok atılırsam ,yok komik duruma düşersem vss vs uzar gider..:18ne var yani beceremezsen yada olmazsa olmaz çıkarsın
:aslında bi yerden başlamak lazım cesaret varda kendime güven sıfır.off ya herkes yaparsın edersin diyor ama gerçekten laf olsun cesaret vermek için değil, ama bir tek ben inanamıyorum işte
ayrıca dediğin gibi aktivite olsun belki olmıcak işe giremicem ama en azından sertifikam olur elimd earın gir gün işe yarar belki yaramazsa da sosyallik işte.ücreti yüksek olduğu halde eşim git olsun para mühim değil dedi.ama iş garantisi olsun istiyor tabi o da....sıcak bakıyor yani..
sana gelince kaynanayı geç bakmaz tabi...ne bekliyodunki.adı üstünde kaynana.
.beN o bakımdan da şanslıyım aslında iyidir kaynanam allahtan hatta kaynana demek bile tuhaf geliyo
tam tersi hiç bişey karışmaz aşırı ilgisiz tepkisiz.beni sever hissederim bunu..ama içini bilememtabi bana dışı lazım
herşeye "nasıl istersen "der.karışmaz bana zaten uzak allahtan ayrı şehirde, ynede uzak olması iyi demi iyi de olsa
annene gelince neden öle dediki "bencilsin"neye karşı söledi..:44:aranızda bir problemmi yaşandı zamanında ,yada bazı anneler soğuktur sevgisini göstermez nadir de olsa var böle anneler..ama tanımıyorum anneni bi yorum yapamıcam neden öle davrandığı hakkında sen daha iyi bilirsin:44:yalnız insan hasta olunca gözü birşey görmez sadece kendini ve hastalığını düşünür haksızmıyım eğer sende bunu hissetirdiysen bencillikle ilişkilendirmiş olabilir ama bu bencillik değil ki insanın canının derdine düşmesi gibi birşey alakası yok insan tabiki bu durumda kendini düşünücek ama başka şeyleride ihmal etmicek tabi..neyse dediğim gibi senin annen..sen bilirsin huyunu suyunu..
ya sen mi çok pozitif tablo çiziyorsun yoksa ben mi nankör yada şanslıyım bilemedim bu konuda.aslında öle gerçekten.. şöle bi düşünürsek ama sanırım kötü ihtimalleri gördükçe yAda düşündükçe şükretmem lazım onu anladım..senin yaşadıklarını ben yaşasam napardım bilemiyorum.gerçi bende güçlüyümdür.zaten aksimi var kendimi öldürcek değilim herhalde dertliyim die.ki bunlar da dertmi
ama diyorumya takıntılı,hassas kişilik yapısı.lanet olsun değişmyor işte.buyrunuz PANİKATAK