Panik Ataklı Bayanların Sohbet Mekanı

selam konuya çok alakasız dalmş olabilirim ama idare edin işte özge geldim canım

merhaba kızlar nasılsınız ?bi türlü karşılaşıp sohbet edemedik.başlık almış başını gitmiş.

ıncımnaz abla topıgıne esra ablayı cagrdım tanısın oda cok ıyı abladır
misafirimizmi varmış çok sevindim
ıyıyım ılaclarımı ıctım rahat uyudum bu gece sen nasılsın ne ıslerı yaptın bakalım bgn
canım bende felaket grip olmuşum hep yattım
selam konuya çok alakasız dalmş olabilirim ama idare edin işte özge geldim canım
Canım hoşgeldin ben senin geldiğini farkedemen işim çıktığı için gitmiştim kusura bakma herzaman bekleriz
merhaba kızlar nasılsınız ?bi türlü karşılaşıp sohbet edemedik.başlık almış başını gitmiş.

Melitacığım biz iyiyiz sen nasılsın ikizlerin nasıl

kızlar sizlere ikramım olsun akşam akşam canım çekti ya olsada yesek

özge kız ne zaman senle kahve içeceğiz
denizim nerelerdesin sevgi tomurcuğu

Eki Görüntüle 557629

geldim canım dizi keyfi yapıyorum öle bir geçer zamankireklam yapayım he he kız canımı çektirdin işkencemi yapıyosun

Eki Görüntüle 557629

geldim canım dizi keyfi yapıyorum öle bir geçer zamankireklam yapayım he he kız canımı çektirdin işkencemi yapıyosun

canım bende diyorumki bu kız akşamları neden geç giriyor diye bizim sevgi tomurcuğu dizi seyrediyormuş da ondan geç geliyormuş meğer
canım ya o diziyi ilk sene biraz seyrettim başlarda dediki olur bu kadar acı herhalde zamanla mutlu sona girerler dedim ama anammm senelrdir ağlaya ağlaya göz yaşı pınarları kurudu bu kadar rezil bir hayatmı olurmuş başlarına gelmeyen kalmadı
bence sende seyretme kız panikataklarım azıyor beni pozitif şeyelr seyrediyorum ben
canım ya benim oğlanı yatırıcam ben yine kaçıyorum kusura bakma
birde yarın erken gelde yüzünü görelim değilmi ama sana iyi sohbetler

yok hayatım ya onla ilgisi yok.evet hergün bir dizi takip ettiğim doğruama akşamları pek girmiyorum ben eşim genelde nete girdiği için o saatte denk gelmiyor laptop onda oluyor genelde ben 12den sonra giriyomyada gündüz o yokken, sen çalıştığın için gündüz giremiyosun haliyle diziye gelince sıkmaya başladı hele osman büyüyünce tadı kaçtı ama bakıyom arada yinede vakit geçmiyor başka türlü napalımgecede uykum gelmiyor valla 2den önce yatamıyorum uyku muyku yok paniktenben diziler dalıyorum napıyım suçmu yane alla alla

yorgun ve uykusuzum incimnaz dün gece de oğlum uyutmadı beni oğlumda rahatsız burnu akıyor birde genzi tıkalı iki bebeğimde rahatsız burunları akıyor ama çok şükür ateşleri yok birazcık keyifsizler ilk nezleleriyle tanıştılar.basit bir üşütme gibi görünüyor ya bakalım öğleden sonra doktor kontrlümüz var dua edin bol bol

birde bugün eşimin doğum günü güzel bir sürpriz hazırladım :):):):)

İzle canım kızma bana ay korktum vallahi :18:
canım alışmışsın geç yatamaya tabi erken uyuyamıyorsun
bebek yokken bak keyfine tvni seyret ohhhh sabahlar olmasın sefan olsun canım

Canım geçmiş olsun grip mevsimi geldi ya
bizde gribiz bende oğlumda okula gitmedi
eşine ne sürpriz hazırladın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…