Panik Ataklı Bayanların Sohbet Mekanı

canım doktora gitmedinmi farenjit olmuşsundur

testmi yaptırdın eğer öyleyse iyi bir haber bence vitamin eksiklerini tamamlarsın

Faranjıt degıl bu abla ya ,
bı hastalandımmı gecmek bılmıyo bronsıt olmustum bn evlıyken onun pıslıgını cekıyorum hala
evet bncede vıtamınse ılac ıcerım duzelır en azındn yanı
Allah tan kotu bıse cıkmadı

Faranjıt degıl bu abla ya ,
bı hastalandımmı gecmek bılmıyo bronsıt olmustum bn evlıyken onun pıslıgını cekıyorum hala
evet bncede vıtamınse ılac ıcerım duzelır en azındn yanı
Allah tan kotu bıse cıkmadı

kötü olmamasına sevindim canım
evliliğinde senin genç yaşta öğrendiğin en büyük sınavınmış

hergun gel bole topıgını senlendır bna haber ver bnde gelırım

eskı topık gunlerımız ne guzeldı ya :KK43:((
bı hıc yuzunden mahfoldu dımı abla ,
neymıs sureklı degısıklıkler yapacakmısta anasayfayı degıstıremıyomus da

Canım sen hergün gelirsen bu topic şenlenir ben zaten bu topiği bizim gibi panikataklı bayanların sohbet edecekleri b,r yer yok diye açtım umarım işe yarar

bnce baslıgı panık ataklı degıl esereklı kadınlar topıgı yapsaydın daha ıı olurdu :KK70:

eskı topık gunlerımız ne guzeldı ya :KK43:((
bı hıc yuzunden mahfoldu dımı abla ,
neymıs sureklı degısıklıkler yapacakmısta anasayfayı degıstıremıyomus da

evet orası güzeldi, aslında o malum kişide ilgili tatlı biriydi ama sonra zamanla topicin sahibi olmak istedi sanırsam aslında baştan o açsaydı topici orası kapanmazdı aman boşver az olsun öz olsun burası senin yerin istediğin zaman yaz ne ,stersen yaz
bnce baslıgı panık ataklı degıl esereklı kadınlar topıgı yapsaydın daha ıı olurdu :KK70:

harika olurdu aslında :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

evet orası güzeldi, aslında o malum kişide ilgili tatlı biriydi ama sonra zamanla topicin sahibi olmak istedi sanırsam aslında baştan o açsaydı topici orası kapanmazdı aman boşver az olsun öz olsun burası senin yerin istediğin zaman yaz ne ,stersen yaz

harika olurdu aslında :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

HAHAHHA bana nıe danısmadın kız bn sahane ısımler bulurdum topıc ıcın ,
keske kapanmasaydı kıskanclıgı yuzunden oldu ,
ya bıde kızdgm sey su ;
foruma gırmıyorum dıe tavır yapıyo ya ısım gucum oldgunu yenı ıs degstırdgımı dusunemıyo

HAHAHHA bana nıe danısmadın kız bn sahane ısımler bulurdum topıc ıcın ,
keske kapanmasaydı kıskanclıgı yuzunden oldu ,
ya bıde kızdgm sey su ;
foruma gırmıyorum dıe tavır yapıyo ya ısım gucum oldgunu yenı ıs degstırdgımı dusunemıyo

Aman boşver canım ya herşeyin bir süresi var diğer popüler topic vardı ya ben hiç yazmadım oraya neyse girip yazanada git diyorlardı sanırsam işte orasıda şimdi söndü bence konuşmaya değmez bu topic öyle değil haftada bir sayfada yazılsa yeterlidir amaç gerçekten rahat sohbet etmek yoksa mesajla veya başka topic aralarında yazışamıyorduk

Aman boşver canım ya herşeyin bir süresi var diğer popüler topic vardı ya ben hiç yazmadım oraya neyse girip yazanada git diyorlardı sanırsam işte orasıda şimdi söndü bence konuşmaya değmez bu topic öyle değil haftada bir sayfada yazılsa yeterlidir amaç gerçekten rahat sohbet etmek yoksa mesajla veya başka topic aralarında yazışamıyorduk

HHHAHAHAH ben varken haftada 1 sayfa heee :KK9:
evelallah cenem dusuyo su kk da senın topıc patlama yapcek soylım
bosver ya bn gelırım buraya sende gel hergun

saat 17.00 olmus bn bırazdan cıkarım ısten :)
gorusuruz yrn abla kendıne ıı bak bn gdeyım artık:KK3:

oooo forumumuza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanlar:) havadan, sudan ,panikten ,ataktan,ordan burdan şurdan ve daha birçok şeyden konuşmak için doğru yerdesiniz:KK34::KK52::KK52::KK16:

ıncımnaz abla topıgıne esra ablayı cagrdım tanısın oda cok ıyı abladır

X