- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
Geldim Melitacığım geldim ama sen çoktan gitmişsin bugün topice girdim yazamadan elektirikler kesildi sizlere yazamadım umarım ikinizde iyisinizdir
bu şarkıda benden size gelsin
[video=youtube;_L8QSDhZNQ0]http://www.youtube.com/watch?v=_L8QSDhZNQ0[/video]
kız incimnaz yinemi videoklip sevilen müzikelr deseydik bari topik adınaşaka şaka güzel şarkıdır kendileri..teşekkür ederiz ben ve melitta adına..sen neler yapıyosun aynı anda karşılaşamıyoruz hiç ya..
Ne yapayım sevgi tomurcuğum sen birşey yazmıyorsunki bende klip atarak topici hareketlendirmek istedim denizciğim bu arada bak aklıma ne geldi sen diğer panikatak topicinde daha çok yazıyordun tatlım ben sana özel topic açtım ama sen eskisi gibi yazmıyorsun şimdi
daldan dala atlıyorum ama canım sen istanbuldamısın nerdensin ben istanbul şişlide oturuyorum
yok bitanem ya saol topik açtın.. haklısın ama orda en azından panikten falan bahsediyoduk yada biz herşeyi konuştuk bu topiğe konuşcak şey kalmadı.bu aralar afedersin ama şeyimde bir hareketlilik var :44 nla uğraşıyorum.kadın doğuma gittim birde bu çıktı başıma kaşntı falan vardı sanırım mantar oldum gidip geliyorum smear testi yaptırdım snucu bekliyorum aman öle iğrenç bişiy olamaz herhalde bilrsin belki... kaşıntı diye gittim kadın içime yeminle bildiğin oklava soktu yani böle demir öle canım yandıki kendimi çok kastğım için kanamam oldu az..normalmiş gerçi çok sıktım kendimi ee birazda utangaç olunca haliyle herneyse ilaç yazdı o da ayrı bir komedi hamilelik testi yaptı şüphelenip ilaç vermedi en başta o yüzden..... buarada gebe değilim gülsemmi ağlasammı sen bilrsin belki.neyse bu smear testinde yumurtalık rezervi yada anne olup olamayacağın gbi şeyler belli oluyormun bilgi verirsem sevininirm.birde bu testte kesin olarak iltihap yada mantar belli oluyormuş..neyse kafanı şişirdim birde şu var bu aralar ben giriyorum siz yoksunuz bende pek girmiyorum çünkü denk gelemiyoruz ozamanda iyi olmuyo be.. isterseniz bi saat verip o saatte girelim böle olmuyo haksızmıyım nazenim:)
Kızlar Melita Denizciğim nerelerdesiniz nasılsınız
denizciğim ben seni istanbulda sanıyordum canım benim facem vardı kapattım eskilerle işim olmaz ben geleceğe bakarım face varken habire üniversite lise arkadaşlarımı araştırıyordum eskilere gidip sinirleniyordum bende kapadım gitti
canım msnde pek kullanmıyorum ama ekleyeyim seni gör beni ama bak baştan diyorum beni begenmezsen ilişkimizi birden bire bitirme yavaş yavaş ben sana layık değilim falan deki alışayım :))))))) bu arada sen msnni mesajla at bana ben eklerim seniincimnaz biz burdayızda sen nerdesin?melittada görümüyor yazmıyor bayadır.ben istda değilim.msnnen vardır belki seni merak ettimde ondan dedim melittanında yokmuş yuh size ya
merhaba kızlar bebeklerden fırsat bulamıyorum.fırsat bulduğumda da giriyorum :):) çok hareketliler tutunarak kalkıyorlar peşlerinden koşturuyorum sürekli.bi tarafımız mor , bi taraf şiş düşe kalka büyüyoruznasılsınız görüşmeyeli?
canım msnde pek kullanmıyorum ama ekleyeyim seni gör beni ama bak baştan diyorum beni begenmezsen ilişkimizi birden bire bitirme yavaş yavaş ben sana layık değilim falan deki alışayım :))))))) bu arada sen msnni mesajla at bana ben eklerim seni
Melitacığım olsun canım sen ne zaman uygun olursan arada iyiyim demek için gir çık oda bize yeter
bebeklerin sağlıklı olsunda varsın düşe kalka büyüsünler benim oğlan halen her yerleri mor geziyor
canım msnde pek kullanmıyorum ama ekleyeyim seni gör beni ama bak baştan diyorum beni begenmezsen ilişkimizi birden bire bitirme yavaş yavaş ben sana layık değilim falan deki alışayım :))))))) bu arada sen msnni mesajla at bana ben eklerim seni
Melitacığım olsun canım sen ne zaman uygun olursan arada iyiyim demek için gir çık oda bize yeter
bebeklerin sağlıklı olsunda varsın düşe kalka büyüsünler benim oğlan halen her yerleri mor geziyor
kız incimnaz bide utanmadan dalgamı geçiyosun ilişkimizmiş beğenmezsemmişpeki beğenmezsem sen yoluna ben yoluma:) sana mı kaldım bütün hatunlar peşimde hıh ay sayende lez de olduk
msn kullanmayalı bende uzun zaman oldu hem sen benim bütün mesajlarıma cevap vermiyosun biçoğunu atlıyorsun bak baştan söleyimneyse bi dahakinde umarım iki laf edip kaçmazsın ateş almaya gelir gibi:)
ben aksini söyleyeceğim.beni gören vazgeçemiyor ona göre gözleriniz kamaşabilir.:82: şimdiden göz kamaştırmayan ,kırpıştırmayan gözlüklerinizi takın
sorma incimnaz sürekli düşüyolar hele kız düştü mü ortalığı yıkıyor.yapmadan da anlamıyor ama cızzdan anlıyor :):):) benimde uğraşım hayatımın renkleri canım bebeklerim :)
yok bitanem ya saol topik açtın.. haklısın ama orda en azından panikten falan bahsediyoduk yada biz herşeyi konuştuk bu topiğe konuşcak şey kalmadı.bu aralar afedersin ama şeyimde bir hareketlilik var :44 nla uğraşıyorum.kadın doğuma gittim birde bu çıktı başıma kaşntı falan vardı sanırım mantar oldum gidip geliyorum smear testi yaptırdım snucu bekliyorum aman öle iğrenç bişiy olamaz herhalde bilrsin belki... kaşıntı diye gittim kadın içime yeminle bildiğin oklava soktu yani böle demir öle canım yandıki kendimi çok kastğım için kanamam oldu az..normalmiş gerçi çok sıktım kendimi ee birazda utangaç olunca haliyle herneyse ilaç yazdı o da ayrı bir komedi hamilelik testi yaptı şüphelenip ilaç vermedi en başta o yüzden..... buarada gebe değilim gülsemmi ağlasammı sen bilrsin belki.neyse bu smear testinde yumurtalık rezervi yada anne olup olamayacağın gbi şeyler belli oluyormun bilgi verirsem sevininirm.birde bu testte kesin olarak iltihap yada mantar belli oluyormuş..neyse kafanı şişirdim birde şu var bu aralar ben giriyorum siz yoksunuz bende pek girmiyorum çünkü denk gelemiyoruz ozamanda iyi olmuyo be.. isterseniz bi saat verip o saatte girelim böle olmuyo haksızmıyım nazenim:)
yukarda görmüş olduğun konuya cevap yazmadın canım gerçi farketmedin herhalde mantar mı ne olduğumu yazmıştım vajina yani sen belki bilirsin sende de böle olmuşmuydu gibisinden neyse canım eskiden daha sık görüyodunuz artık mesajlarımı bile görmüyonuz
Canım ben o mesaja cevap yazmadımmı kusura bakma
sen test sonuçlarını aldınmı
ben senede en az 1 kere smear testi yaptırıyorum benim bildiğim vajinit hastalığını yani enfeksiyonu ,iltihapı , mantarı bide rahimağzı kanseri varmı yokmu onu gösteriyordu eğer bunlardan biri varsa hamile kalmamaya sebep verdiği için doktor ilaç ve fitil tedavisi uyguluyor
sende kaşıntı , kokulu akıntı varsa büyük ihtimal üşüttüğün için hafif enfeksiyonun vardır eşinle sana hap verir bide fitil ilaçlarını içersin kendinide sıcak tutarsın sonrada hamilede kalırsın bebeklerde yaparsın
canım sen daha ilk kez bu durumu yaşadığın için panik olmuşsun ama merak etme doktorun yaptığı herşey olması gereken gibi ayrıca yumurta rezervinden sana kim bahsettiki hemen ufak bir kaşıntı akıntıyla yumurta rezervleri bitseydi hiçbir kadın anne olamazdı herkesin yaşadığı şeyler bunlar
Canım kokulu değil ama parça parça birşey geliyor dediğin beyaz akıntımı kız sen hamile olmayasın bende hamileyken öyle olmuştum doktora gitmiştim bana hamile değilsin dediler bir sürü ilaçta kullandırdılar sonradan hamile olduğumu anlamışlardır vallahi içime doğdu sen hamilesin hayırlısı olsun diyeyimde
birde doktorun o soktuğu şey kamera yumurtalıkları falan görüyor o masaya çıkan he kadının başına gelir hele birde demirle rahimi çekip bakmıyorlarmı aman aman çok kötü ben kusacak gibi oluyorum
bu arada eşin başak burcu olduğu için o kadar plan yapmıyorudr benim eşimde kova burcu oda öyle düşün biz 2001de evlendik çok küçüktük adam o zaman bile bana 2007 en erken bebek yaparız oda 1 tane olur diyordur yanlışlıkla hamile kalınca 2002 baba oldu amahamile kaldığımı öğrenince ben hüngür hüngür ağladım aldıracağım dedim bu sefer o bana doğurmanı istiyorum dedi doğduktan sonra sevdi ama başka çocuk asla istemedi o sorumluluk zor geldi ona
benim eşim lisede müdür maaşı 1800 2000 arası değişir biz istanbuldayız düşün ankaradan ne kadar pahalı birde bende işsizim birde oğlum ortaokula gidiyor bir sürü masraf ama yinede geçiniyoruz biz bu halde çocuk yaptık bakıyoruz siz 3 milyar maaşla hayli hayli geçinirsiniz
bence sen hamile kalırsan eşinde bebeği sever sen merak etme başak erkekleri çocuklarına çok düşkünler resmen onlar için yaşarlar
Merhaba panikataklı bayanlar nasılsınız? Hoşgeldiniz
Panikataklılar olarak bizimde bilgi alıp paylaşabileceğimiz , birbirimize dertelerimizi ,sıkıntılarımızı , sevinçlerimizi ,panikatak krizlerimizi anlatıp paylaşımlar yapabileceğimiz bir geyik topiğimiz olmasını istedik umarım güzel paylaşımlar yapabiliriz herkese saygılar
bu arada test sonucumu on gün sonra alcam canım o da ayrı dert baya beklicem ya:26:umarım bişiy çıkmaz kokulu akıntım yok ama sanki parça parça bişler var akıntı değil tam neyse işte.kaşıntı var baya.krem falan verdi ilaç ama testin sonucunu bekliyorum çok düzenlide kullanmıyorum o yüzden..
canım ben senin hangi mesajına cevap yazmadımki
bu arada lezmi oda neaman aman ALLAH korusun ama en kötü karşıladığım şeydir eş...lik Denizciğim benim tercihim 180 boylarında kumral 35 38 yaş aralığı erkekler oluyor oda bende bir tane var dermişim
vayyyy beeeee eminim öyledir ALLAH kocana çocuklarına bağışlasın seni
demek cızzz dan anlıyorlarcanım fırsatın varsa bol bol öp kokla onları çünkü 9 yaşına geldiler kimseye kendilerini öptürmüyorlar