doktor birşey demediyse bir problem yoktur tatlım sen merak etme...
tatlım doktorum bana 20-25 eylül arası olucak dedi doğum kısmetse bir aksilik çıkmazsa....
ayy tarihi bilmek güzel.daha kolay gün sayıyorsun cnm ben daha hiç bişey bilmiorum.senin bidahaki kontrolün ne zaman.ben 5 gün önce gittim bir ay sonra gel dedi tekrar son aylarda hani sıklaşcaktı anlamadım.
adaycigim 1 ay cok uzun degilmi.bende seninle asagi yukari ayni haftadayim ve doktor artik 2 haftada bir cagiriyor sona yaklastik diye.her seferinde idrar aliyor yarim saat nts yapiyor,vede ultrasonda bakiyor.ilk bas haftalarda tamam 4 haftada bir gidiyordum bende.ama 30.haftadan sonra 2 haftada bir gitmek lazim benim bildigim.benimde daha sezeryan tarihim belli degil.ayin 23.ünde kendi doktorumda degilde,üniversite hastanesinde randevum var orda belli olacak insallah.
ayy tarihi bilmek güzel.daha kolay gün sayıyorsun cnm ben daha hiç bişey bilmiorum.senin bidahaki kontrolün ne zaman.ben 5 gün önce gittim bir ay sonra gel dedi tekrar son aylarda hani sıklaşcaktı anlamadım.
tatlım beni 15 gün sonra tekrar çağırdı... seni neden çağırmadı ki anlamadım ben?? yaa aday bişey dicem gece sağdan sola soldan sağa dönerken falan karnımda acı oluyor sizlerde de var mı???
karnım acımıo ama çok dönüyorum.kordon dolanır die ödüm kopuyo dönmedende duramayıyorum.ne bilim cnm yaa uzaktan gelioruz die heralde bi buçuk saatlik yol sagsaglim atlatsaydım şu hamileliği istanbulun gözünü seveyim.adım başı hastane.bir sürü doktor seçenegi.
ayyy bebeğim Allah korusun kordon mordon deme öyle benide korkuttun walla yavrum ya:18:
bende acı oluyor efrak bebişin kemiklerimi batıyor başka bişey mi oluyor anlamadım gitti salı kontrolüm var hem raporda alıcam izin için doktordan bir sorucam umarım normaldir ya((
cnm son aylardayız normaldir sanırım benimde agrı acı olsa azcık erken doğurcam sanıorum son aylar daha zormuş yaa endişe açısından.daha çok endişelenio insan.ama ben bi çok insandan duyuyorum agırların oldugunu yine bizimki iyi, geçiyor çok şükür.bi arkadaş ben hamileliğimde kasık ağrılarımdan zor yürüodum dio.salı günü sorarmısın cnm çok dönmek yatakta zararlımı die benim randevuma daha çok var.
tmm kuzum aklımda zaten sorucam doktora sizlerede yazarım... hadi uzan bakalım uykucu benimde uykum var walla(
merhaba kıızlar.bugünde bu takıntılarla geciyo anlaşılan.ben de kayınvalidemdeyim.eti iyi pişiriyormu?iyi pişmesi lazımmış...vs vsss. benimde bu takıntılarla geçiyo günüm.ette kaldım.ama bugünde bitiyo şükürler olsun.kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim.19 hafta 4 günlükmüş bebiş. bir değeri 20 hafta 1 günlükken diğer değeri 18 hafta 6 günlük çıktı bu ultrason cihazıyla mı ilşkili yoksa normal bir sonuç mu? takıldım bunda da...
Adaycım beni daha yeni 10 günde 1 e düşürdü panik yapma bence normal bidahaki seferden sonra dşürür seni de..ayy tarihi bilmek güzel.daha kolay gün sayıyorsun cnm ben daha hiç bişey bilmiorum.senin bidahaki kontrolün ne zaman.ben 5 gün önce gittim bir ay sonra gel dedi tekrar son aylarda hani sıklaşcaktı anlamadım.
bilmemki cnm sorun olursa gel hareketleri yavaşlarsa gel dedi bi sorun olmazsa bir ay sonra gel dedi.ben daha nts ile tanışmadım cnm.her gittigimde yapmıyor tahlil.en son şeker yüklemesile beraber yapılmıştı genel tahlilim.bir buçuk ay felan oluo.çatı muayenem felanda daha yapılmadı.
geçen devletde başka doktora gittim oda bir ay sonra gel dedi.
cnm son aylardayız normaldir sanırım benimde agrı acı olsa azcık erken doğurcam sanıorum son aylar daha zormuş yaa endişe açısından.daha çok endişelenio insan.ama ben bi çok insandan duyuyorum agırların oldugunu yine bizimki iyi, geçiyor çok şükür.bi arkadaş ben hamileliğimde kasık ağrılarımdan zor yürüodum dio.salı günü sorarmısın cnm çok dönmek yatakta zararlımı die benim randevuma daha çok var.
merhaba kıızlar.bugünde bu takıntılarla geciyo anlaşılan.ben de kayınvalidemdeyim.eti iyi pişiriyormu?iyi pişmesi lazımmış...vs vsss. benimde bu takıntılarla geçiyo günüm.ette kaldım.ama bugünde bitiyo şükürler olsun.kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim.19 hafta 4 günlükmüş bebiş. bir değeri 20 hafta 1 günlükken diğer değeri 18 hafta 6 günlük çıktı bu ultrason cihazıyla mı ilşkili yoksa normal bir sonuç mu? takıldım bunda da...
Adaycım beni daha yeni 10 günde 1 e düşürdü panik yapma bence normal bidahaki seferden sonra dşürür seni de..
Dönmek zararlı değildir kızlar ben sabaha kadar 700 kere dönüorum...Ağrılarınız da normal benim evde bugün temizlikçi var ben iş yapmadığım halde çok yoruldum şimdi sancım var dinleniorum..Her geçen gün daha da ağırlaşacaksınız ve ayakta kalma süreniz kısalacak..sizin haftalarda bende bıçak gibi kesikin saplanmalar oluyordu şimdi geçti..
sağol cnm moral verdin bugün nasılsın.benim tam alt kasıgım önde kemikli yer varya göbegin altında tam orası ağıyor.aşağıda durdugu için sanırım.insan panik yapıyo ister istemez sonrada panik atak anksyte gelio tabi.bazen hareketleride yavaşlıo sürekli takıyorum valla herşeye sagsaglim bibuçuk iki ayıda geçirseydik bi.
Bugün o kadar yoğunumki aday sabah atak geldiği halde kendimle ilgilenemedim.Evde ayrıntılı temizlik var tül perde herşey ...sadece yorgunum çok şükür ataklarıma vakit bulamadım..
bizim hareketler bi anda yavaşladı 2 hafta önce ben de çok tedirgin oldum ama sorun yokmuş..12 saatte 10 kere oynayacak dedi dr..bizçok evhamlıyız..
efrahcım hastane çantan hazırmı neler koydun içine.bizim iftara az kaldı sofrayı hazırlıyayım bari.bana kimseden fayda yok
efrahcım hastane çantan hazırmı neler koydun içine.bizim iftara az kaldı sofrayı hazırlıyayım bari.bana kimseden fayda yok
cnm kalkan ne bide hasta bezi büyükmü yani normal ped koymicaz demi.büyük hasta bezlerinden.yatagın altına sermeyede bi be zsatılıyomuş galiba.ayy benim daha hiç hazır değil.erken die bekliorum aslında hazıır etmek lazım.bebişin kıyafetleri hazırda biberonu emziği yok daha almadım.hazır tabi kuzum...yazayım:
kendim için: 1 gecelik
1 sabahlık
2 takım pijama ve renklerine uygun eşarp
iç çamaşırı emzirme sütyeni 2 adet
1 adet emzirme atleti
1 hırka 1 yelek
göğüs pedi göğüs ucu kremi ve kalkanı ped hasta bezi
1 havlu diş fırçası macun tarak
terlik
bebek için 2 takım hastane çıkışı
2 takım ayrı tulum
eldiven çorap şapka önlük
bebek bezi
biberon emzik
battaniye
mendil
araba koltuğu
cnm kalkan ne bide hasta bezi büyükmü yani normal ped koymicaz demi.büyük hasta bezlerinden.yatagın altına sermeyede bi be zsatılıyomuş galiba.ayy benim daha hiç hazır değil.erken die bekliorum aslında hazıır etmek lazım.bebişin kıyafetleri hazırda biberonu emziği yok daha almadım.