Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bebeğinde ilaçtanda strestende Allah izin vermedikten sonra etkileneceğini sanmıyorum.biraz kaderci bi yaklaşım ama.ne sorunsuz insanlar var bebekleri saglıksız.ne sorunlularda varki gayet saglıklı çocuk doğuruyorlar.ilaçta aynı şekilde bi tanıdık penisilin ignesi olmuş bilmeden hamileyken hamileliğini daha ögrenmemişken bebegi sapasaglam.aynı şekilde hamileyken yakınını kaybedenler büyük acılar yaşayanlar yokmu hiç var.bizim bi akraba geçen sene doğurdu annesi kanser oldu o hamileyken ve öldü.ama bebegi sapasaglam.demem oki Allah bi dert verecekse öylede böylede verir.Allah evlatlarımızla imtihan etmesin onları saglıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin.Allah hiç birimiizi hastalıkla imtihan etmesin.

nisancım yazdıkların inan beni çok rahatlattı ama ben ilaca taktığım için yazmadım onları yeni aramıza katılan 2 arkadaş için yazdım... özellikle hastanede çalışan arkadaşımıza... doktoru demiş ya senin vücudun bebeğe zarar vermez diye ilacı kesinlikle önermemiş bende onu izah etmek için yazdım onu... mümkün mü bebeği etkilememesi biz ne hissedersek onlarda içerde aynısını yaşıyor bizim doktorlarımız aptal ilaç kullanmamıza izin versin haksız mıyım?? tabii ki ilaç kullanmamak en güzeli ama keyfimizden almıyoruz bizde!!!!

ayyyy adaycııımmm çok güzel yazmışsın bitanem seni kızımla yanaklarından kocaman öpüyorum walla
dualarınada yürekteeennn AAAMMMİİİNNNNNN diyorum...
doktorumda aynı şeyleri söylüyor aynen bende katılıyorum bizde keyfimizden bu durumda değiliz yani.........................

bizde kızımla sizi öpüyoruz cnm.:)sen ilacı kafanı rahatlatmak için kullanıyorsun kendini rahat bırak ilaç amacına ulaşsın ilaç kullanıorum die takarsan.hem ilaç içmiş hem yine stres yapmış oluyosun.bi faydası olmuo bu sefer.rahat ol.bende hamilelikten önce gitmiştim ilacı bırakmak için şimdi bırak dedi psikiatrim gerekirse ilk üç aydan sonra kullanılabilen ilaçlar var dedi.demekki içilebiliniyomuş.öyle demesi beni rahatlattı içmesemde gerektiği zaman başlayabiliirim die düşününce insan rahatlıyor.ben şi,mdilik çıkıorum cnm arada yine uğrarım görşrzz kızlar....

canım yasada annenin aşırı korkması sezeryan için yeterli sebep..die geçior rahat ol..

Kızlar ya Dr.unuz sizi rahatlatan,endişelerinizi azaltan sözleri var mı hiç hamileleliğinizde?Bunları bizimle paylaşır mısınız?Çünkü her güzel söz ihtiyaç duyduğumuz bir telkin....

benim doktorum asla olumsuz birşey okuyup düşünme olumsuz düşündüğün herşey başına gelir ne kadar rahat olursan da o kadar rahat geçer demişti en başta saolsun..

canımmm biz antalyalıyız bizde çok var fmf hastası..Rabbim acil şifalar versin inş dediğin çok doğru sadece psikiyatrk ilaçlar kullanılmıorki..

yahu kimseler yokmu iki lafın belini kırsak,pek canım sıkıldı benim bugün.

ben de artı baş ağrısı var..yat dinlen aday..ben ikinci çocuğa hamile olanları düşünüorum walla hem ilgilenmen gereken bebek var hem de karnında ne zor iş ya

ay sorma biz birini hak edelimde ikinciyi sonra düşünürüz.yada kızlar büyüyünce yaparız kızlar bakar bize:)eşime diorum benim ayakta durmaya halim yok normal doğurursam ıkınmaya nasıl halim olsun die oda dioki sancıdan öyle bi ıkınırsınki bana bulaşıo:)

ben de artı baş ağrısı var..yat dinlen aday..ben ikinci çocuğa hamile olanları düşünüorum walla hem ilgilenmen gereken bebek var hem de karnında ne zor iş ya

bu arada yatamam cnm iftara yemek hazırlıorum aradada buraya yazıorum çok sıcak hava kapalı bunaltıcı daraldım valaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…