Valla dün eşimde diyordu.. Önümüzdeki haftalarda gidelim iyi bir araştırtalım seni diye.. Bende hamileyken hiçbirşey yapamayız dedim.. Bebek doğunca sanırım yine en baştan başalyacağım bu araştırma işine.. Gerekirse check-up.. Ama bu check-up lara da güvenmiyorum ben.. Babam yaptırmıştı zamnında.. Hiçbirşey çıkmadı.. -6 ay sonra babam kalp krizi geçirdi.. Kalp damarlarından biri %90 biri %70 kapalıymışş.. Ne anladımki ben bu check-up tan.. Ama denemekte yarar olabilr..
Bakalım gelecek günler neler getirir.. İnşaAllah, hiçbirimizde sorun kalmazda.. Hastane yolarında derbeder olmayız.. Şifayı verecek olan Allah.. O "ol" deyince olacak.. Yeterki ol desin rabb'im..
Bi kitap var bende 80li yıllarda panik atağa yakalnmış bir kadının hayatını anlatıyor..Tabi ozamanlar literatürde pa die bir hastalık yok!Düşünsenize!
Eğer dior pa lı iseniz check-up lar aciller doktor kontrolleri kardiyoloji muayeneleri ile geçer ömrünüz dior..
Nil sen hasta değil palısın ne yaptırırsan yaptır temiz çıkacaksın..Allahın izniyle ilaç ve psikoterapi ile yeneceksin bu durumu..