- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
Yine kimseler yok.. Nedense buradakilerle bir elettrikte kuramadığımı hissediyorum.. Siz ne zaman gelip yazışıp çıkıyorsunuz, ben anlamıyorum.. Sizi yakalayabilmekte imkansız..
Dündne beri çarpıntılarımla başım dertte.. Çarpıntı geldiği anda nefes darlığıda geliyor.. Yerler göklere sığamıyorum.. Her yemekten sonra gelmeye başlad artık.. Ben hamile değilkende bu sorrunum vardı ma, şu an çok farklı.. Benim çarpıntılarımın yemekle bir alakası var.. Senelerdir gitmediğim dr. kalmadı, hiçbiri hiçbirşey anlamıyor.. Sabah 1 dilim ekmeğin çeyreğini yiyorum.. Yanında da 4-5 zeytin.. Başka hiçbirşey yok yanında düşünün.. Yinede 10 dk. sonra çarpıntım başlıyor.. Yanlışlıkla yarım dilim ekmek yesem, daha şiddetli çekiyorum çarpıntıyı.. Allah'ım büyüksün.. Ee hamileyiz.. Canımda çekiyor, ştahımda var ama her öğün yarım dilim yiyip kalkıyorum.. Akşam yemeklerim yarım tabak.. Nasıl besleneceğim ben anlamadımki yaa..
Dün akşam yarım tabağı azıcık geçmişim.. Aman Allah'ım saatlerce çarpıntı, nefes darlığı.. Yanınada atak geldi tabii.. Eşim acile götüreyim seni diye ısrar ediyor.. Gitsem ne olacak ki...
Öyle çektim saatlerce.. Moral düştü sıfıra.. Sabahta kalktım, kalbim hala hızlı.. Hareket edemiyorum.. Kolumu kaldırsam, dahada artıyor kalbim.. Hey Allah'ım.. Şifa ver bizlere, şu mübarek günler hatrına Ya Rabb'im.. Asla isyan etmiyorum bende ama nasıl bir bıkkınlık var içimnde anlatamam.. Bu bebeğe nasıl bakacağım diye düşünüp duruyorum günlerdir.. Benim çarpıntım, nefes darlığım geldiğinde bebeği kucağıma falan alamam ben.. Ne olacak bilmiyorum.. Kendimi çok çaresiz hissediyorum...
sana öyle geliyor cnm elektrik kurmakla alakası yok.sen girdikçe yaz bizde girdikçe cevaplarız aynı anda olmamız mümkün olmuo.malum arada ev işlerine felan bakıoruz.duygunun dedigigibi kardiyolojiye git.ben doktoruma dedim çarpıntı felan.oda normal doğum olursa ıkınacaksın sezeryan olursa anestezi alacaksın kardiyolojiye git dedi.git en azından için rahat eder.tahlilde yaptır şekerdende olabilir.tansiyon düşüklüğüde olabilir.ben zaten hiç dinç gezdigimi hatırlamıorum.hep baygın yorgunum.bebeğine gelince merak etme annelik içgüdüsüyle ölüm döşeğinde bile olsak oları düşünürüz.kucagına alamamaı bırak hiç bırakmazsın bile annesi:)