Merhaba Arkadaslar,
umarim herkes iyidir.bu aralar pek yazamadim.kendimi iyi hissetmiyorum pek.icim daraliyor.bazen cok umutsuzluga kapiliyorum.sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca biraz iyi geliyor.günlerim biribirinin hep ayni geciyor sanki.cok sikiliyorum.ve zaman daha hizli ilerlesin diliyorum.calismayinca daha sikici ve yavas geciyor zaman.6 haftadir raporluyum resmen.agustosun 14 ünde resmi annelik iznim basliyor.o zamana kadar raporumu uzattiracagim artik.degil ise gitmeye kendi evimin isini yapmaya mecalim yok,kendi cocuguma bile cok zorlanarak bakiyorum.malum daha cok kücük.babasi ilgileniyor aksamlari biraz iste,ise gitmeden.tansiyonum cok düsük benimde.o da extra halsizlik yapiyor.doktorlar yüksekten iyi diyorlar ama cok yoruyor insani.persembe günü seker doktorunda randevum var bakalim.belki insülin ignesi vurunmam gerekebilir.aclik sekerim hep 105.hayirlisi artik.asagi yukari 6 haftam kaldi sezeryana.hic gecmiyecek gibi geliyor.
kız biz genelde olumsuz yazıoruz nasıl iyi gelior sana. :)şaka bi yana çok ii anladım seni ben de kendimi sürekli motive etmeye çalışıorum nasıl geçecek 3 hafta diorum sanki böle sınırdayım gibi hissediorum en ufak bi tansiyon düşüklüğü bi fenalaşma benim moralimi sıfırlıyor..Sende bir de bebe var Allah kolaylık versin cnm ..