Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar..inşaallah daha iyisinizdir.ben çok fazla giremiyorum nete kızımda gaz sancısı oluyor,ağlıyor.ama güzel haberlerinizi takip edicem burdan.görüşürüz..

hayırlı ramazanlar arkadaşlar..inşaallah daha iyisinizdir.ben çok fazla giremiyorum nete kızımda gaz sancısı oluyor,ağlıyor.ama güzel haberlerinizi takip edicem burdan.görüşürüz..

rukiyecim hoşgeldin aman siz iyi olunda az gir sen önemli değil... iyisindir inşallah ataklar ne alemde??? bebişin iyileşti dimi sarılık oldu demiştin, emziriyor musun?? bizi unutma arada da olsa girmeye çalış olur mu dikkat et kendinede bebişinede

selam kızlar geldim doktordan kızıma beşik aldım kendime bi pijama ve bi gecelik aldım.gecelik m beden pijama L beden ben şu an 63 kg yim boyum 1.60 felan.yinede az dar geldi sanki ben onları doğumdan sonramı giyinicem öyleyse belki göbegim iner dar görünmez.L den öteside xl:)

bebişim 1865 gr olmuş.doktorum şeker sonuçlarımı biraz yüksek buldu.bebekte bir hafta önde olunca şüphelendi dikkat et biraz dedi yemene.doğumla ilgili son ayda belli olcak şeyler bunlar dedi.kalp çarpıntımdan panik atagımdan bahsettim.kendi branşının dışında oldugu için konuşmadı kardiyolojiye yönlendirdi.ben daha önce mitral kapak prolapsusu var dedim.oda kardiyolojiye git dedi.doğum için sorun olup olmicana bak dedi.gittim hiç bişey yok dedi kardiyoloji gayet saglıklı kalbin dedi.çok şükür.benim tsh yüksek biraz ondan olabilir dedi nefes darlığı felan.pan,k atak içinde yorum yapmıo ben anlamam dio bi yöndende haklıda.çok zorluyorsa psikiatriye git ben gerekirse sezeryan yaparım demek istiyo sanırım.bende son aydaki ruh halime göre karar vericem nasipse normalmi sezeryanmı.işte böyleşimdi kafama şeker takıldıı kuzumun kilo alması iyi ama şekerden olmasın bu..

hoşbulduk arkadaşlar.loğusalık psikolojisi diye bişi gerçekten war kızlar.resmen depresyonda gibiyim.bir de bebeğimden baska bişi görmüyorum böyle olunca insan hayattan soyutlanıyor.ataklar bazen içim daralıyor sıkıntı basıyor ama kızımla ilginenince unutuyorum.kızlar siz de bebeğinizle ilgilenirken atağı falan unutacaksınız inanın.bebekleriniz sizi iyileştirecek.kızımın sarılığı geçti sayılır duygu teyzesi.emziriyorum.merak etmeyin arada burda olucam.sizleri merak ediyorum.bu arada benim dikişlerim geçmedi hala biraz da göbeğim kaldı :s

zaten bizede yeni başlıklar altında depresyonlar lazım herkes giriyor bizmi girmicez en çok bizim hakkımız var lohusalık depresyonuna girmeye...tövbee yaa kuzum allah sabırlar versin ne diyim..Bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın..

ayy ayyy kıyamam çok sevindim büyümüşsünüz cicilerde almışsın güle güle giy..yediklerine dikkat et hamurişinden kızartmadan uzak dur meyve yoğurt peyniri artır..Evham yapma senin çok sağlıklı bir bebeğin var şekerin filan da yok..

sorma cnm çok evhamlıyım.bişiler aldıgımda sevincegim yere daha kötü oluyorum.acaba kullanmak kısmet olcakmı die ayy manyakmıyım neyim ben yaabu arada akıntınız varmı benim sarımsı akıntım oluyor normalmi acaba.hep bir nemlilik oluyor altta.

rukiyecim sen gebelikte atak yaşıyormuydun hiç rahatmı geçmişti gebeliğin.ilaç almışmıydın. bu arada hastaneye doğum için ilk gittiğinde hastane kıyafetlerindenmi giydiriyorlar.doğumdan donra giyinicez dimi pijamalarımızı tabi sagsaglim çıkarsak(

şimdi baktım bende tansiyonum 8-4 olmuş biraz tuzlu ayran içtim.hastanelerde aksine normal çıkıyo zaten efrahcım:)inadımıza tansiyonum hep düşük diyoruz hastanede bş ölçüolara normal:)heyecandan yükseliyordur belkide.offf çok bunalıorum yaa takıntı takıntıı bıktım kendimden bi dk relax olsam ne olur..

benim akıntım hiç kesilmedi..kaşıntısız ve kokususzsa normal...
hakkaten ya demek heyecandan çıkıor sizde muayeneye giderken kötü oluormusunuz?

aday cım ben hiç ilaç kullanmadım hamileliğimde.ama hamile olduğumu öğreninceye kadar kullanıyordum .arada sıkıntı geliyordu dayanamıycak gibi oluyordum ama psikiyatriye gitmemek için sabrettim.ewet hastaneye gittiğimde hemen doğumhaneye aldılar.orda ameliyat kıyafeti giydirdiler.pijamalar doğumdan sonra giyiliyor.ben hem elbise hem alt üst koymuştum çantama ama alt üst olanı giydim.niye öyle diyosun canım ya Allah ın izniyle tabi ki sağ salim çıkacaksınız..

aynen cnm bende öyle sabretmeye çalışıyorum.Allah utandırmasın.herşeyi takıntı etmeye başladım yok şekeriydi yok tsh siydi akıntısıydı ne zor bi süreçmiş hamilelik.bebişlerimiz saglıklı dğsun inşallah.pijamalar doğumdan sonra giyiliyorsa iyi az göbegimiz inmiş olur.rahat ederiz.hayırlı sagsaglim şu 2 ayda bir geçseydi.

kızımın adı Serra aday cım..

Allah bağışlasın bizim kızların minik ablası serra:)

kuzucuklarım günaydın bensiz kaynatmışsınız bakıyorum
hepimize iyi pazarlar diliyorummm kızlar benimde son 1 haftammmm izne ayrılmak için

kuzucuğuna maşallah annesi çok iyi kilosu falan
bak gördün mü ciddi ciddi konuşunca doktorunda yumuşamaya başladı oda risk almaz zaten sen içini ferah tut cnm...
adaycım şekerden bebişin kilosu öyle olsaydı doktorun söylerdi kötü düşünmemeye çalış....

duygu teyzesi yer onu yer benim içinde şöyle gıdısından bir kokla serramızın ohhhh missss
bende senin dediğin gibi düşünüyorum rukiyecim bebişlerimiz bize şifa olucak Allah ın izniyle....
tatlım sen bu arada kaç kilo almıştın ben biraz kaçırdım yaaaa(

benim akıntım hiç kesilmedi..kaşıntısız ve kokususzsa normal...
hakkaten ya demek heyecandan çıkıor sizde muayeneye giderken kötü oluormusunuz?

ahhh efrah ahhh sormaaaa her kontrolüm ayrı bir stres bazen doktorum ultrasonla kontrol ederken düşünüyorum şimdi doğuma alsalar beni diye her tarafıma ateş basıyor resmen((

kuzucuklarım günaydın bensiz kaynatmışsınız bakıyorum
hepimize iyi pazarlar diliyorummm kızlar benimde son 1 haftammmm izne ayrılmak için
ya bugün pazar mı haberim bile yok...günaydın cnm

sadece kalbim hızlanıo heyecanlanıorum nefesim daralıo o kadar cnm:)

Adaycım ben de bişi sandım

Banada geliolar hastaneye girince..

günaydın kızlar.erkencisin efrahcım.duygucum şekerden olabilir ama dedi.genelde 2 3 hafta önden gidenlerde şekerden şüphelenioruz dedi.sen yinede azz diyet yap dikkat et dedi.ben başladım şimdi kepek ekmekği yicem.abur cubur yemicem.inşallah şeker yoktur olumsuz etkilemez yavrumu.ultrasonda yalanıp duruodu bizimki agzıyla:)

onun ağzını yesin duygu teyzesi sen iyi düşün kuzum iyi olsun birşey olmaz Allah ın izniyle belki yumurtlama tarihin erkendir oda olabilir... bu arada kaç kilo aldın tatlım sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…