Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

cnm sorma bide renkli olsun 4 boyutlu olsun die 80 tl ödedik ekstradan kısmet dönmedi.doktorun ultrasonda dönüktü doktor hemen gidin ayrıntılıya tam görünür dedi.yukardan aşağı inene kadar dönmüş arkasını:)
bende kızımınadını Ece koymayı düşünüyorum.... ama kız isimlerinde Simay da güzel... erkek tede Doruk güzel mesela...

ece güzel cnm.bizim bi abla vardı kızları gizay ve simaydı.
herkese merhaba..isimlerinizi düşünüorsunuz demek kolay gelsin..Bugün daha iyiyim elh..Dün çok kötydüm...herkes iimi?

cnm hepimiz ehh bunada şükür sıcaklardan acaip bunalıorum oturup aglama durumuna geliorum nerdeyse bide kabızlık hazımsızlık nefees darlığı var.bazende doğumu düşününcee tırsıyorum.diorum şimdi kendimi halsiz hissediorum elim ayagım kalkmıo nefes darlığı oluyo doğurmaya gücüm yokki benim

sezeryan olursun cnm herşeyin çaresi var..

sezeryan olursun cnm herşeyin çaresi var..

ondanda korkuorum:))bide beni kimse desteklemioya pişman olurmuyum diorum kafam çok karışık.gerçi son anda ne olur ne gider belli olmaz.çatım dardır belki bebek ters gelir belki zorunlu olursa seçme şansım olmaz daha kolay olur.bakalım hayırlısı.yaa agrı çekmekten korkmuorumda soğuk kanlı olamıyorum hemen heyecanlanıorm ondan korkuorum.

herkese merhaba..isimlerinizi düşünüorsunuz demek kolay gelsin..Bugün daha iyiyim elh..Dün çok kötydüm...herkes iimi?

iyi diyelim iyi olalım tatlım çok şükür idare ediyoruz... daha iyi olmana çok sevindim... sen ne koyucaksın bakalım kızınınadını???

tatlım desteklemesin kimse boşversene hayırlısı neyse o olsun dua et... hepimiz korkuyoruz korkmayan var mı aramızda??? ama bir şekilde doğucak o bebişler... hem neden pişman olucaksın anlamş değilim sezeryan oldun diye ya normal yapıpta normalden pişman olursan?? bebek nefessiz falankalırsa senin paniğinde??hayırlısı neyse o olsun tatlım pişman olurum diye düşünme sezeryan olupta pişman olan görmedim ben walla...
bu arada aramızda soğukkanlı olmayı becerenyok zaten:)))

kızlar ya bu arada kaynanam ECE yle dalga geçerler falan diyo ece ece hergece derlermiş illa ece istiyosan ecesu koy yada ecem koy diyo bende onları istemiyorum ne dersiniz???

Son düzenleme:

inşallah cnm hayırlısı sezeryandanda çok korkuorum.hepimiz korkuoruzda dediğin gibi genel anestezi korkutuo beni.spinaldede heyecanlanırım.amann neyse o olsun artık hayırlısı
kızlar ya bu arada kaynanam ECE yle dalga geçerler falan diyo ece ece hergece derlermiş illa ece istiyosan ecesu koy yada ecem koy diyo bende onları istemiyorum ne dersiniz???

cnm nie dalga geçsinler ece su ve ecemde güzel ama ece koymak istiosan sadece koy.dalga geçildikten sonra bütün isimlerle geçerler.

kızlar birde dün gece kasığıma bir ağrı girdi öldüm resmen yalancı sancılarmış onlar doğuma hazırlık.... yalancısı buysa gerçeğini düşünemiyorum walla:18::18::18:

Son düzenleme:

bende genelden korkuyorum uyanamicakmışım gibi geliyor walla(((( ama genel olucam dayanamam ben epiduralle spinale en güzeli hiçbirşey duymamak walla...

aynen bencede ağzına sağlık walla adaycım başından beri ECE diyorum alışamam zaten başka isme.........

Son düzenleme:
kızlar birde dün gece kasığıma bir ağrı girdi öldüm resmen yalancı sancılarmış onlar doğuma hazırlık.... yalancısı buysa gerçeğini düşünemiyorum walla:18::18::18:

benimde geçen gün sol kalçamdan bacagıma kadar inen bi agrı oldu.kısa sürdü Allahtan bende dedim acaba doğum sancısımı:)

Benim kızımın adı zülal . . .

ben de korkuorum sezeryandan genel anesteziden ama normalden daha çok korkuoruz daha bilinmez bşy atak gelirmi bilmioruz beni doktorum bilgilendirdi eğer o anda heyecan yaparsan söylediklerimi yapamazsan tehlikeye sokarsın bizi bebeği sıkıştırırsın dedi..İsterse bütün dünya karşı olsun aday etrfaındakilerin normal olsun die yaptığı baskılar normal insanlar için geçerli bizim için değil..Ayrıca TR de normal doğumda aşağı atıolar kesiği ohhh 5 6 dikiş..orayı kestireceğime göbeği kestirirm kusura bakmasınlar...

güzel isimmiş

aynen kesinlikle sana katılıyorum efrah alırım anestezimi paşalar gibi olurum sezeryanımı... hem sadece biz değil birçok insan korkuyor anestezi almaktan........

Valla çok güldüm öyle dalga mı geçilirmiş ilk kez duyuyorum, biz de bir erkek bebek bekliyoruz kısmetse ismini de baştan beri ASAF düşündük, yalın, sade ve tek isim olsun dedik. Bizde de kayınpederim "Aaaaaaaaaaaa saf " diyerek parmaklarıyla işaret edip dalga geçerler diyor bazen :))))) Gülüyoruz biz de , neticede herkes birşey der, yorum yapar yani sen içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın...

teşekkürler duygu teyzesi ismimizi beğenmene sevindik..

Anestezi konusunda şöyle bir yaklaşım geliştrdm Allah muhafaza şu zamandan sonra bi sorun olsa bebeği herşekilde sezeryanla alacaklar Allah korusun Allah yaşatmasın..Biz bu ameliyatı sağlıkla bebeğimizi elimize almak için geçiricez...inş

cnm doktorum bana destek olcakmı bilmiorum en önemlisi o artık konuşmam lazım ciddi ciddi.cumartesi gitcez bakalım normal doğum yanlısı ama bakalım çokta konuşmadık doğum konusunu
güzel isimmiş

aynen kesinlikle sana katılıyorum efrah alırım anestezimi paşalar gibi olurum sezeryanımı... hem sadece biz değil birçok insan korkuyor anestezi almaktan........

duygucum çok cesur gördüm seni böyle devam.alırım anestezimi paşalar gibi hee:)hadi bakalım hayırlısı belki Allah tarafından heyecanlanmayız o zaman.anesteziden uyanırkende çok acı hissetmeyiz inşallah. ezan oldu ben iftarA

nerelerdesiniz kızlar kızların ismi belli kısmetse zülal ece erva nilin bebişinki kesin degil sanırım bitek.

fıstıklarrrrrr günaydınnn keyifler nasıl bakalım??? biz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcaktan offff

aynen cnm bende öyle düşünüyorum walla kim ne derse desin minnoşumun adını ECE koyucam

duygu teyzesi yesin onuuuu en güzeli olumlu düşünelim millet estetik için anestezi alıyor Allah ın izniyle hiçbişey olmicak....

bencede konuş canım doktorunla sende keyiften istemiyorsun sezeryan...

bu arada sorma aday cesaretime bende hayranım

acı konusuna gelince sezeryan olan herkese soruyorum ben ilk ameliyattan çıktığında 1-2 saat ağrı oluyormuş ama dayanılmicak gibi değil ondan sonra zorlamazsan kendini hiç ağrı falan olmuyormuş... artık ilaçlar falan çok gelişti yaa eskisi gibi değil biraz acı olucak tabiii kolay değil...

bende ayaz ismini koymayi düsünüyorum ogluma :))

güzel isim nisancım adıyla yaşasın kuzucuklarımız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…