- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
Çok sağol canım benim.. Hamilelikte olabiliyor bunlar.. Ben kendime geldiğimde ölçtüm 8-5 ti.. Demek ki o an nasıl düşmüştü ki..
Ben ona yordum yani.. İnanılmaz başım döndü.. Pa dan farklıydı yani.. Gerçektende tansiyon düşmesi gibiydi..
İlk hamileliğimde yaşamamıştım böyle şeyler.. Şimdi zorlanıyorum yaa.. Ya pa geliyor.. O gelmezse tansiyon..
O da olmadı çarpıntı.. Allah'ım korusun beterinden..
fıstıklarım günaydınnnnn??? bebişler ve sizler nasılsınız bakalım??? ben kızımı özledim yaa ayın 24 ü gelsede gitsek doktora... iyi haberlerle sizlere geri dönsek
günaydin herkese,
insallah duygucugum.kizin iyidir allahin izniyle.fark ettinmi biz seninle nerdeyse ayni haftalardayiz :)) gel besik kertmesi yapalim
benimde bu cuma üniversite hastanesinde büyük ultrasonum var.bakalim hayirlisi.onlarin aletleri doktorumunkinde daha iyi,gelismis.
Günaydın Arkadaşlar...
Ben güne çarpıntıyla başladım.Kalbim çok yorgun sanki bir tuhaf atıyor neden böyle oldu sabah sabah...
tatlım günaydın çok geçmiş olsun...
efrahcım ilaç almıyorken bende sabahları dişlerim kenetlenmiş halde ellerimi yumruk apmış halde kalkıyordum, doktorum bilinç altına yerleşen bir hastalık bu uykuda bile kasıyormuşuz kendimizi farketmeden... sürekli tetikte ve huzursuz uyuduğumuz için normal canım sabah çarpıntın zaten bu ataklar en çok sabahları ve gece tutarmışdinlenmeye çalış cnm tekrar geçmiş olsun...
Günaydın Arkadaşlar...
Ben güne çarpıntıyla başladım.Kalbim çok yorgun sanki bir tuhaf atıyor neden böyle oldu sabah sabah...
merhaba.. ben geldim..
Valla efrah, bende bugünlerde pek iyi değilim.. Birden ani olarak tansiyonum düşüyor..
Bayılmanın eşiğinden dönüyorum ama o an nefesim kesiliyor.. Şiddetli bir kusma ihtiyacı..
Ama pa ya çok benziyor.. Beni çok korkutuyor.. Pa da bunlarla birlikte birden çarpıntı da başlıyor ya..
Bunda çarpıntı olmadı şükür.. Sadece mahvetti bıraktı beni.. Ama çok korktum.. Bu 2 oldu..
O an hemen tansiyonumu ölçtüm büyük tansiyonum 8 olmuş.. Küçük 5.. Herhalde ondan dedim ben..
Hemen her gün uğrayıp okuyorum sizi.. Hepimizde sorunlar var.. Aslında en rahat olmamız gereken aylardayız..
Rabb'im yardım etsin.. Hızla geçsin günler. Kendimizi bebişlerimizi koklarkenki zamanlarda bulalım çabucak...
aynen bende çok özledimm.bende 28 temmuzda gidicem kısmetsee.çok uzun gelioofıstıklarım günaydınnnnn??? bebişler ve sizler nasılsınız bakalım??? ben kızımı özledim yaa ayın 24 ü gelsede gitsek doktora... iyi haberlerle sizlere geri dönsek
cnm senin terapin ne zaman.yakınlarda gidicekmisin.gidersen rahatlarsın.Günaydın Arkadaşlar...
efrahcigim, bitkisel caylarla denesen.ben bazen faydasini görüyorum. sizin aktarlariniz var ne güzel.her otu bulma sansiniz var.be hazir aliyorum burda.gebelikte sakincali olmayan, sakinlestrici bazi otlar tavsiye edebilirim;
- melisa
- şerbetçiotu
- kediotu kökü
- çarkıfelek
-papatya
-lavanta
bunlarin karisimlari cay olarak günde 2-3 defa icilebilr.arastir yada doktorua sor.bir zarari yok bu otlarin.ben kullaniyorum.özellikle aksamlari bende huzursuz oluyorum,carpinti,sikinti,daralma,durdugum yerde duramama.caylar biraz yardim ediyor.
amiinnn nilcim amiinnn biran önce o günler gelsin walla... sen ilacı hala yarım mı içiyosun??
fıstıklarım günaydınnnnn??? bebişler ve sizler nasılsınız bakalım??? ben kızımı özledim yaa ayın 24 ü gelsede gitsek doktora... iyi haberlerle sizlere geri dönsek
Günaydın Arkadaşlar...
geri sayım başlasın artık 10 9 8 7 6..................0 bebiş gelsin.77 gün var çizelgeme göree:)benim nefes darlığı devamm.:)
moralim çok bozuk ya tamam dinleniorum...
geri sayım başlasın artık 10 9 8 7 6..................0 bebiş gelsin.77 gün var çizelgeme göree:)benim nefes darlığı devamm.:)
Canım geçen araştırmaya gittim ya ben. Bana dedi ki; evde işlerini yapabiliyor musun şu an.. "Evet" dedim bende.. "Eğer şlerini yapabilecek derecedeysen, bu ilaçla hamileliğini bitir " dedi.. 20 ye geçirmedi beni.. Bende geçmedim.. Ama her an aklımda.. Biliyorum, anlıyorum yetmiyor bu ilaç dozu bana.. Sanırım ben doğurur doğurmaz artırırım bu ilacı.. Hemde 2-3 katına..
Aa benimde 25 inde ayrıntılı ultrasonum var.. Çok sıkıcı oluyor diyorlar kızlar.. Sıkıcı mı gereçekten.. 45 dk. sürüyormuş ve sen hiçbirşey anlamadığın için sıkılıyormuşsun..
Oyyy oyy bende şu 77 günleri görebilecek miyim acaba? Aranızda en son doğuracak benim galiba.. Ve eminim 2 aydan sonra burada yapayalnız kalacaım ben...
Sen ilaç kullanmıyor mısın efrah.. Beloc'u hamilelikte senin- benim durumumdakilere rahatlıkla veriyorlar.. İlaç kullanıyorsanda ilacın işe yaarmıyor belli.. Bence ilaç kullan, ya da ilacını değiştir.. Rahatlarsın, emin ol..
valla Allah yardımcımız olsun bu mübarek günler hürmetinee.hepimiz dayanılmaz anlar yaşıyoruz.tez zamanda şifa bulalım inşallah.bu hastalık çok büyük bi imtihan sağsağlim hamileliğimizi tamamlayıp hayırlısıyla doğum yapsaydık.((
aminnnn canım benim ammmmiiiinnnn Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun inşallah... tamamlicaz aday inşallah bu kadar zaman geçti şunun şurasında 2 ay falan kaldı oda geçicek Allah ın izniyle inşallah...