adaycigim duygunun dedigi gibi herkesin aci esigi dayanikliligi farkli tabiki.benim affedersiniz hep dardi.8 yillik evliyim halen iliskide bazen acir.anatomik yapim öyle.bu insanin kendi elinde degil.sezeryana gelince, dogumdan sonra iki kisilik odada kaldim ben 3 gün.oda arkadasim 40.haftasinda normal dogum yapmis bendende biraz genc bir bayandi.dogum esnasinda yirtilma olmus, dikmisler felan. kadin 3 gün yatagin icinden cikmadi abartmiyorum.yikanmadi.cocugunu hep ayagina getirdiler emzirdi.ne cocugun altini degistirdi ne bakimini yapti.ebeler yapti hastanedeki.yemegini kocasi yatagina getirdi. uzatmayim.ben sezeryanin ertesi günü kalktim.benim bebegim yanimda bile degildi, erken doganlar bölümündeydi.ordan cikarmak yasakti.ben o halimle yürüyerek,hergün yavrumun yanina sütümü pompalayarak tasidim.her 3 saate bir mama saatiydi.elbette agrim oldu, olmadi diyemem.en zoru ilk 3 gün arkadaslar.sonra agrilar gercekten azaliyor.ayrica agri kesici istediginiz zaman uygun olanlarindan veriyorlar.örnegi niye anlattim.normal dogumda herzaman kugu gölü balese degilmis demekki.her iki yönteminde avantaj ve dezavantajlari var elbette.5.gün ciktim.hastaneden. 8.gün araba kullanarak yavrumu görmeye gittim1 hafta boyunca.hastane uzakti esim calisiyordu.yani demem o ki allah yardim ediyor.icinizi ferah tutun.herkes farkli yasar farkli hisseder.emin olun dünyanin tüm acilari viz gelceksize yavrunuzu bir kere görün koklayin.sizi ortadan ikiye kesseler gikiniz cikmayacak.bu benim tecrübem tabi.1 saatte normal dogum yapanlar da vardir aksama evine giden.bilemiyecegim